9

баба ви

преди 6 години

На мен ми се струва, че виновният се крие зад нея. Може някой доктор да е изпуснал детето. Тази жена е съсипана и в лошо здраве. Колкото до Софиямед отзивите от пресни родилки са за грубо отношение, въпреки солените суми, които са платили.

8

Темида

преди 6 години

Най-голямата лъжа написана в статията е, че човек остава с впечатление, че имало съд. Няма такова нещо драги ........хора........щях да кажа сънародници ама то и народ и нация няма

7

Адвокадво

преди 6 години

Кой и плаща на тази за добър адвокат? Сама ли може да си го позволи или София Мед стои зад случая?

6

Тони

преди 6 години

А детето как е? Никой нищо не пише за него?

5

Циник

преди 6 години

Ако тази е блъскала бебчета с бутилки в главата...бих я ритал , със съзнанието, че извършвам богоугодно дело!Няма нищо по-невинно и беззащитно от новородено!Трябва да си социопат-садист - да направиш подобна извергщина!

4

Анонимен

преди 6 години

Тя нали не беше акушерка,а само отговаряла за повиването на детето и само за това да го шляпа при толкова бебета за обслужване в палатата като и майка му е била наблизо в съседна палата,бебета без майка не се оставят те разбират веднага коя е над него се надвесила като седмо чуство на природата.

3

Анонимен

преди 6 години

ТАЯ МОТИКА НА СНИМКАТА КОЯ Е

2

Баба от село

преди 6 години

Това, което видях на записите ме потресе. Няма прошка за тази жена. Най-тежкото наказание. Това заслужава.Какво се мотаят. Как спи този адвокат?

1

Додо

преди 6 години

Протест "с цветя"?!? А защо не с Гей Парад например? Нали сме толерантни?