8

Анонимен

преди 6 години

абе добре че е Германия да крепи ЕС, че тези франсета за нищо не стават. Може ли да даеш толкова власт на една чисто нова партия, която нито я знаеш компетентна ли е, каква е... абе тяхна си работа. Пак казвам - добре че е Германия, иначе ЕС няма да има! Меркел е желязна, както и всички Германски канцлери между другото!

7

Анонимен

преди 6 години

Скоро ще разберат , какво жидовско мекотело са избрали. Сбъркана работа.

6

Анонимен

преди 6 години

Добре,пишете минуси.Просто следете реалната ситуация.Нищо няма да се промени.Още един мазняр на Меркел.Тя дърта той млад жребец дет си пада по бабички.Те затваа и го пуснаха.

5

Анонимен

преди 6 години

Хаха.Просто си избраха друг вид Оланд.Тоя не е толко социалист просто ще продължи същият самоубийствен курс на ЕС с останалите промити мозъци от Брюксел ,Германия и тн.И кво?Ще изнасят производството в Китай ще мачкат и малкото останали работодатели така,че да се изнесат час по-скоро и ще теглят кредити за да раздават социални помощи на новите си афро-арабски приятели.Чудесно само дето тва не може да продължи дълго.Ама те франсетата са си глуповати просто не виждат цялата картинка.

4

Анонимен

преди 6 години

FRANSETATA SA PROST NAROD,NISKOKOLTUREN .

3

Анонимен

преди 6 години

Макароне да не би да спреш вълните от мигранти и да върнеш Франция на французите???Едва ли! Тогава тъй наречената ти "небивала сила" спокойно можеш да си я завреш отзад! Или у кофата на онова дърто бабе което ти е жена

2

Не бъдете наивни

преди 6 години

Да бе, точно герантофил бивш банкер на Ротшилд ни трябва.Айде не.

1

Анонимен

преди 6 години

Един прайд не могат да извъртят, забравиха да натоварят бомбите на самолетоносача, изобщо АЛО АЛО!