108

Анонимен

преди 6 години

Браво на студента!

107

Анонимен

преди 6 години

Тотална деградация, това университет ли? Гавра с хората, така както се гаврят разни чиновници, в болниците навсякъде. Колко е просто да се държиш нормално и прилично. Да си вършиш работата. Ненормално поведение навсякъде.

106

До 124

преди 6 години

Онзи конкурс е бил в един от институтите от някогашния Единен център по история. Повече няма да уточнявам. Работих известно време в БАН и се разочаровах от безобразията там. Не съм историк. Но на младежки научни конференции с участие на хора с най-различни специалности, научавах какво ли не и всеки път се убеждавах, че не само в института, в който работех се случват неща които, ако не си ги преживял, не можеш да повярваш, че са станали.Прав(а) сте, че няма смисъл човек да си губи времето там.

105

Анонимен

преди 6 години

До И други подобни По какво е този конкурс по някой разказвателен предмет като икономика , билогия .. ТУ София , ФМИ и Физически фалутет не могат мераклии за докторанти .. Добрите инженери и програмисти взимат 5000-6000лв. кой е ще плюе на парите да става доктор.

104

И други подобни

преди 6 години

Разказаното в материала е възмутително. Но не е безпрецедентно явление.Известен ми е случай от последните години на соца, при който членка на изпитващата комисия на кандидат-аспирантски изпит в институт на БАН е закъсняла с ДВА ЧАСА !!! Няколкото кандидати и другите двама членове на комисията са я чакали. Защо ли не е бил предвиден резервен член? Лелката нагло заявила "Е, достойният кандидат се знае! Но нека все пак да напишат нещо!" Конкурсът спечелил "достойният" - човек със силна протекция!

103

Анонимен

преди 6 години

Аз знам два бабаити които учиха в Германия една година Машинен Бау машинно инженерство .. както видяха че това не е за тях върнаха се България и записаха УНСС.. Много надъхани много наточени за машинни инженери - на единия роднина е завършил немския факултет в ТУ и в момента е големец инженер в Щутгард..

102

Анонимен

преди 6 години

Вижте в за този Кезим има наколко статии в медиите в Гоце Делчев даже в национални медии колко е голяма работа и колко перспективен младеж.. момчето е герберастче ..работило в 2медии.. Лично Куневица му е приятелка в профила

101

Анонимен

преди 6 години

Защо всичко това трябва да е публично ми е интересно. Ние като големи хора се разбирахме с преподавателите си /в друг университет/. Сега някой да пр*дне, айде у фейса. Аматьори.

100

Анонимен

преди 6 години

Препила е предната вечер, тази е страшно пиянде.

99

Анонимен

преди 6 години

В УНСС учат хора мързеливи , негодяи , които ги мързи да мислят , знаят че от тях нищо не става.. с мечта да станат началници и накрая стават магазинери.. И все България им е крива щото не станали началници..

98

Жорж

преди 6 години

До АнонименИ тази драскачка е от УНСС

97

ДААА

преди 6 години

имаше лаф студентски навремето защо меито е до икономиката - да могат инженерите в междучасията да изкарат още 1 висше)))):

96

Анонимен

преди 6 години

"Листи" на какъв диалект е?

95

ddd

преди 6 години

Епа така е ...още 2009 година така си взех изпита при нея...поне 4 ка изкарах без да напиша и 1 дума...но ако си руса мацка нямаш шанс

94

Анонимен

преди 6 години

В случаят е много лесно да се направи проверка. Нали точно затова УНСС въведе задължителният писмен изпит? За да може при оспорване да се вземе листа на който е писал студента и да се провери реално какво е направил. Нека да я накарат да покаже изпитните документи.

93

по статиите

преди 6 години

виждам, че дир и днес са с 1 собственик, нещо както бтв и нова в телевизията- едно и също, само с други водещи...

92

Професоре

преди 6 години

Ами то в УНСС се носи прасе , агне и така се взимат изпити........

91

Dies Irae

преди 6 години

Затова заплатите на професорите и парите който взимат университетите трябва да са обвързани с реализацията на студентите им след завършване. Ако от 100 души випуск 5 работят по професията и останалите берат домати значи се плаща само за 5 от държавата останалите пари университета да трябва да ги възстанови на държавата и студентите + лихва. Така ще започнат да си отсяват и студентите и професорите! И няма да взимат дипломи хора който и основно не е трябвало да завършат!

90

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми преподава преди 4-5 години. Помня, че ни накара да си купим учебника, да го носим на изпита и да преписваме от него. Ако случайно си решил да научиш и да не се подчиниш на условието за явяване - БАМ! Двойка. Тоест ситуацията е подобна, малко е променила метода, че сигурно й е омръзнал.Умираше си да се заяжда с руси мацки, заплашваше ги с ликвидация и ги гонеше от лекции ей така, без причина. Голяма "забава" беше...

89

Анонимен

преди 6 години

До нещастния инженер - на който българското образование му е криво.. "Двойните дипломи не са гаранция"Имаш един семестър в Германия което е 5-6изпита , а вземи ги де бабаит в KIT - Карлсруе, на топ-100 е по инженерство.. Отделно на това имаш още 2семинара с германски професори.. 10дена всеки ден , на по малка тема.. и там по изпит стават 7изпита..Ако толкова лесно и фалшиво германския университет няма да даде му каляш името