190

vonko1988

преди 6 години

Трябва да се гордеем с поста й, а *** с либералските ценности да се заврат в миши дупки

189

Стефанов

преди 6 години

Направих си труда да изслушам "доводите" на Радослав Стоянов и възмущението ми от наглостта и безочието, от позьорството и самовлюбеността на обратните. Търсят показност, парадиране, демонстрация и пропаганда на сексуалните си предпочитания. Жалка работа.

188

cazzo duro

преди 6 години

Една консерва "русенско варено" никога не може да стане "бон филе" колкото и да я обучваш. *** си е ***..........

187

111

преди 6 години

за какво да им се извинява на пеееарасите за това че има каза че да си праят квото си знаят ама да не го изразят толкова публично

186

Анонимен

преди 6 години

А защо нищо не правим да изритаме БЕЗРОДНИЦИТЕ от БХК? Браво на президентшата изразява позиция, а относно гейтаците, бъдете си такива но без показност.Това дразни много нормалните хора.

185

Анонимен

преди 6 години

Браво на Президентшата. Най-после истинска българка, интелигента ни красива, а не като пома-чорката на предния, дето не смееше да я покаже.

184

Анонимен

преди 6 години

Жената призовала всички гейове и котараци да ползват кондоми, защото не са по дискриминирани от пенсионерите, а сега искат от нея да се извини !!!Е, на кой да се извини - на гейовете ли, на котараците или на пенсионерите !?

183

Жоро павето

преди 6 години

Фатмаковата шмунда е една типична казармена ***.Умственно се намира някъде на нивото на амебите и поради тази причина все още не е разбрала,че да си жена на президент преди всичко задължава....Задължава най вече пред обществото,на което служи мъжа ѝ....Спирам да я коментирам,просто защото не си заслужава вниманието :(((((((

182

Анонимен

преди 6 години

Всички пeдали да се изнасят в посока Англия или САЩ. Не сте ни нужни !

181

Анонимен

преди 6 години

До ПухчоГрешиш Пухльо, едва след като се разведе с *** пpocтата Деса може да си прави какяото иска. Дотогава всичко се трупа на гърба на мекотелото а Радев​, който козирува на БСП и се ожени за любовницата си за да има Първа дама

180

Анонимен

преди 6 години

Деси Радева, Светлана Шаренкова и *** Нинова са лицето на комунoидно - рашизоидната мисъл и компетентност.

179

Анонимен

преди 6 години

Могат да се женят само мъж и жена защото те допринасят за продължаване на българския род. Всичко друго е противо-природно , неестествено и вредно. Може да доведе до много тежки последствия и изчезване на нацията.

178

Пухчо

преди 6 години

Д.Радева е изложила личното си мнение по въпроса за парада, това което всеки може да направи.Кому е нужно толкова време и енергия за коментар ? В България има много по- спешни и належащи проблеми.Не задълбавайте в безсмислието.

177

Деса-поетеса

преди 6 години

От постинга на Радевица във FB, не става ясно котарака Чарли ползва ли вече кондоми?В случай, че "ДА", трябва да се увеличи разкладката за Президентството, като се обясни на данъкоплатеца, че така изпълнява патриотичния си дълг.

176

Анонимен

преди 6 години

А защо мъж трябва да шибa мъж бе *** извратена. По натам може да поискат и онождане на животни и осиновяване на деца. С какво 2 педалa дето се *** в гъзa допринасят за увеличаване на населението че искат да имат правото да се женят един за друг ? Когато се събере мъж и жена се ражда дете и се дава нов живот. Това е нормалното в случая. Не могат да искат да имат извънредни права само за да задоволят извратеното си мислене.

175

Българин

преди 6 години

Радослав Стоянов ти трябва да се извиниш на българския народ, че си се родил долна *** *** и тровиш народа ни за пари. Ти не си дори за затвора, но демократично бихме те затворили доживотно, като докрая на жалкия си живот хляба и водата си ги вадиш с тежък труд.

174

Анонимен

преди 6 години

до 185: "Зад позицията на Радева стои целият български народ."Не само народа, а и котарака Чарли !

173

Анонимен

преди 6 години

ДО ИЗНЕРВЕНМИ ТАКА Е РОЖБО. СЪПРУГАТА НА ПРЕЗИДЕНТА Е ПЪРВА ДАМА.А ТИ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ИЗНЕРВЯШ ВСЕ ПОВЕЧЕ, НО ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НИКОГО.

172

Анонимен

преди 6 години

Българският хелзингски комитет е АНТИБЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, членовете на която са избрани незнайно от кого и която се финансира по нечистоплътен начин.

171

Българка

преди 6 години

Писна ми да слушам за правата на гейовете, ромите, руситу, черните, чалгите и т.н. Докато се грижите за малцинствата, ние нормалните българи с нормална сексуална ориентация, сключващи бракове, раждащи деца, говорещи на български ПРОГРЕСИВНО се стопяваме. Ще дойде ден, в който българите с традиционните български ценности ще бъдем по-малко от гейовете и малцинствата. ДАНО ТОГАВА НИ ВИДИТЕ И ЗАЩИТИТЕ, може би трябва да станем малцинство, че да се сетите и за нас!