40

постфактум

преди 6 години

До Язе"много разбираш" от историята !!!! като прочетох твой коментар се сетих за една стара латинска поговорка "Timeo hominem unius libri" (страхувам се от човека на едната книга).азербайджан е било... боже господиии... четете бе хора четете специална литература по история от известни световни историци...

39

Язе

преди 6 години

До bluesky1Сори, пич. Не си познал. Корените жители на балканите сме ние. Доказано е генетично. На територията на днешна Албания са живяли Илири, пак част от тракииските племена. Днешните албанци са преселници от Албанските планини намиращи се в Азербейджан. Преселили са ги турците с цел да се разправят с непокорното христянско население основно българи. Успели са както се вижда. Историята пази спомени за арнаутските погроми и преселението на сърбите на север и българите-арбанаси на изток.

38

Анонимен

преди 6 години

С риск да ме сбъркат с някой проруски *** - затуй виха, че Путин обяви македонската земя за родина на славянската азбука и награди Македония с орден за славянско единство. Защото официално, че това е славянска, а не албанска страна. Сега. наште го охулиха, че не бил казал, че е българска. Българската държава обявила ли е официално такава позиция? - Не. Откъде накъде ще искаме чужд държавник да го прави вместо нас? Много ни е мижава националната политика, а такива като Алекс поръчки изпълняват.

37

Буден гражданин

преди 6 години

Тоя Алекс Алексиев, син на Райко Алексиев е бандит, но не много голям (какъвто е Станишев например). Взема пасища под наем от общините и получава пари, уж че нещо прави. Върти разни офшорки, ей с такива дребни далаверки се занимава.

36

Да, ама не

преди 6 години

Решението не е да се раздели Македония на две, а да се обединят Македония и България. Дори обезкръвен българският народ е далеч по-многоброен от албанския - факт. В една обединена България албанците ще са 5% малцинство, изолирано в единия ъгъл на страната, ще си пази обичаите, но няма да има влияние в държавата. Да са живи и здрави, и те са хора.Всичко това Алексиев много добре го знае, но едно си бае - това, което са му заръчали.

35

румен

преди 6 години

До хахахахахах Общо в Албания,Косово и БЮРМ са около 6 милиона,т.е. повече от българите и от сърбите.Смешно е да говориш за най-голям етнос на балканите,защото гърците са 11 мил. а румънците 20 мил.но самата идея Велика Албания е доста взривоопасна.

34

румен

преди 6 години

До bluesky1 По 900 коли се регистрират дневно в КАТ-София.Повечето семейства имат по 2 коли и по едно дете. Това че няма място за паркиране и че прекарваш часове в задръствания не пречи да се обзаведеш с повече от една кола,но че няма място в детските градини е достатъчно основание да не правиш деца

33

bluesky1

преди 6 години

То не може до 39г. да гледаш кучета, котки и хамстери, да си живуркаш по барове и дискотеки и екскурзийки, да имаш отворени и направо разтворени връзки с по няколко, и после албанците били виновни! Аре! Живея в София, в добър квартал, принципно съм от провинцията, но имам чувството, че блокът ми е кучкарник....има от 15 до 20 кучета във входа.....ами отглеждайте и възпитавайте деца бе хора! Албанците не са по-заможни от вас, но го правят... Освен това албанците са коренното население на Балканит

32

Тато из Правец

преди 6 години

Благодарение на ченгета като тоя родоотстъпник !

31

Анонимен

преди 6 години

До 1878 за самите сърби Косово, Ниш София и Плевен са Западна България. След руските подаръци след войната получиха гигантски апетит и всичко това стана Jе српска. Съответно като част от сръбският народ получихме и нации - македонска, торлашка, горянска, шопска и пр. След като направиха всичко да разкарат българите, заселиха с безопасни албанци. Не знаете, има цели докторати да се обясни топонимът Гниляне със сръбски произход. Е, сега вече е Джилян и въпросът се реши естествено.

30

до 13

преди 6 години

Е, вервай си. Към българите се отнасят добре, но към макетата понеже са от Марс, не.Евала ти на съжденията.

29

.

преди 6 години

Стигнах до половината и си тоя пьт размина на Турция но сгреших ,оказа се целият му мурафет пак да хвьрля кал по Турция но услужливо мьлчи за Судитска арабия.

28

хахахахахах

преди 6 години

Кви албанци го гонят тоя. Албанците нямат 3 милиона.

27

Анонимен

преди 6 години

ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ХОРАТА НАД 50 ГОДИНИ СА ИЗКУКАЛИ ОТ СОЦА

26

Анонимен

преди 6 години

Потомците на големио Саше, Ахил, Клеопатра и Самуил, създаделите на цивилизации, ще се справят с това. Държава на 10 хил. няма да изчезне лесно

25

Анонимен

преди 6 години

Сърбите от десетилетия третираха албанците,като хора от трета ръка,унижаваха ги и им отнемаха правата.Неуспешният опит ан Милошевич да сътвори Велика Сърбия и кървавия конфликт,който предизвика,създаде условия,албанският народ да получи свободата си в Косово.Сръбските приятели на "експерта"от видеото,си продадоха имотите в Косово на албанците и се преселиха на по-добри места,като"богоизбран народ".Никой не ги е гонил.За сърбите Косово е само територия,албанците там не са хора.

24

Анонимен

преди 6 години

България е обкръжена от юг и запад от ислями а от север от роми и остава само морето на изток към Русия.

23

Анонимен

преди 6 години

САЩ ги пуснаха в ЕС заради базите на корабите и сега остава само война с Турция и САЩ докато се изселят от Европа.

22

до 31 от славянин

преди 6 години

Явно и западна(ла) Европа благодарение на ''комунизма и русофилството си'' се превърна от бяла в черно-кафява правоверна територия, нали ''демократче''!? Същото важи и за черно-кафявата територия оттатък атлантика!

21

Анонимен

преди 6 години

pishete samo na latiniza--azbukata na kolturnite narodi,a ne na grazkite shpioni.