68

Анонимен

преди 6 години

гледам че има много отрицателни коментари но всъщност истината е някъде по средата , за цунамито в япония също се твърди че е предизвикано от Хамериканците

67

Анонимен

преди 6 години

Не е необходимо който и да вреди на просперитета на Турция. Тя си вреди сама, при това повече от добре. Също като българите.

66

Мънго Джери

преди 6 години

Имат си кмет с няколко сиви клетки в празното пространство над очите, които немогат връзка помежду си да направят. Просто *** за чудо и приказ, типичен последовател на исляма !

65

Анонимен

преди 6 години

Как така Ердоган още не се е изходил по въпроса и не е арестувал 2-3 хиляди сеизмолози за опит за преврат ??

64

Анонимен

преди 6 години

Когато и в ходенето до тоалетна съзираш конспирация значи си тропа дъската яко!Обаче като гледам и тук има много с развинтена фантазия!

63

Анонимен

преди 6 години

Човека просто е спал с мокри чорапи и сега го тресе.

62

Анонимен

преди 6 години

Човека перфектно знае, че става въпрос за HAARP.

61

Анонимен

преди 6 години

ХААРП.

60

ЦРУ

преди 6 години

Ще срестуват художници, репортери, полицаи и пр. Които са замесени в това престъпление към турцистан

59

всъщност

преди 6 години

Та то цял остров предстои да потъне в Средиземно море до края на века, вие сте седнали да разправяте някакви смехории.

58

Циник до помака

преди 6 години

Дреме ми просперитета ви!Аз кът по-*** си работя в Германия, и гледам как и минава мерака да ви пусне в ЕС.И тук се намножихте като х л ебарки, и тук проблеми...де що е алаходупен...само проблеми. Всичките сте - един дол дренки!Вари го...печи го...той се дупи!И за ч е п на каца за кисело зеле не ставате!:-)

57

999

преди 6 години

ПЪРВО - ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ПРЕДИЗВИКА ОГРОМНИ ЩЕТИ И ЕДНА ЖЕРТВА НА ГРЪЦКА ТЕРИТОРИЯ ! НО ЗА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ГОВОРИ СЪС ЗАГЛАВИЯ ОТ ТИПА НА ДО ТУРЦИЯ,ТУРСКИЯ И ПРОЧИЕ ! ЕЕЕЙ КОЛКО Е ВЕЛИКА ТУРЦИЯ !НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Е ГЪРЦИЯ И КЪДЕ ЕГЕЙСКО МОРЕ,НО ТУРЦИЯ ВСИЧКИ Я ЗНАЯТ!ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КМЕТА НА ИЗМИР МИ ТОЙ Е ОТ СВЕТСКАТА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ,А И ИЗМИР Е ПОСЛЕДНОТО КАЛЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ! ... НОРМАЛНО Е ДА ГИ ТРЕСЕ,ТО АКО НЕ МОЗЪКА ИМ,ЕРДОГАН ЩЕ ГИ ТРЕСЕ...ДОКАТО ИМ ДОДЕ АКЪЛА НА МЯСТО!

56

анонимен

преди 6 години

това земетресение е като преврата на ердоган

55

помацу

преди 6 години

С вашите приказки неможете да навредите на просперитета на Турция,а това само показва,колко струвате:зиро беше казал някой;)

54

Циник

преди 6 години

Нцъ....аллах не греши! Опитал се е да раздруса серсемина Ерсдухан, белким му дое пипето в кухия и брик...*** , нъц - в квадратните тикви без тил - толкова си могат!:-)

53

Анонимен

преди 6 години

Добре де, този аллахакбаровец показва колко е т/п. За да си *** на Ердоган това е основното условие. Но има ли турци които да вярват на тази глупост? Ако има това означава, че побъркания Ердоган им пасва точно. На рано да си го носят.

52

Анонимен

преди 6 години

Изглежда управляващите не само в БГ са със скоп.ени мозъци и ид.иоти! Хората наливат течности в амортисьорите,за да "акумулират" трептенията,тоя "гений" решил,че от кораба през водата някой щял да прави земетресение! Ужас! Недопустимо много "кашпирирани" хампарцуняни са се покатерили по дърветата на управлението на държавите! Не е на добре!

51

Анонимен

преди 6 години

То се знае: Гюлен е предизвикал земтресението за да свали Ердо от власт! Гюлен е анти-христта, а Ердо е преподеният пророк! Молете се глупци, краят е близо!!!! ПП Искам от същото с което се друса кметът на Анкара, като гледам не му е скучно.

50

Анонимен

преди 6 години

Тоя няма ли да го прибират вече? Да хората с психични проблеми не бива да се дискриминират и трябва да имат право на работа, но не и на отговорни позиции чийто решения засягат живота на хиляди.

49

дфа

преди 6 години

Фето е придобил достъп до HAARP и е направил земетресение точно там където се е намирал ердоган Шматката на плаж.