48

Анонимен

преди 6 години

До БГ - патриотНе ние сме неблагодарни спрямо Русия, а тя спрямо нас! Почети малко история - кой им даде азбуката, кой им създаде държавата (виж първия им княз - защо не мяза на руски богатир, а има прическа като на прабългарите). В резултат русите са виновни за падането ни под византийско робство, те са в голяма степен виновни за разкъсването на България след освобождението; къде русите продават най-скъп газ? Някой да говори за Русофилски парити открито подпомагани от Русия в Германия напр.?

47

Българин

преди 6 години

Правят си референдум. Гласуват за присъединяване към майка България. Постигат си целта да са в ЕС и НАТО, връщат се у дома си, където са желани и повече няма да им се налага да вършат глупости, като си измислят история. Толкова е просто!

46

Анонимен

преди 6 години

ПЪРВО ДА ВДИГНАТ ЕДИН ГОЛЯМ ПАМЕТНИК НА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙНИЦИ НА КАЙМАКЧАЛАН.

45

Анонимен

преди 6 години

Не ни трябват тия неблагодарници. Само проблеми създават даже още по Живково време. Да влизат в ЕС, той да им чисти...измишльотините

44

Шоп

преди 6 години

Албанците нищо не са превзели.Албанците си живеят по тия краища - Западна Македония и Косово от време оно.Тези области са подарени на сърбите абсолютно неправомерно след Първата световна война.Също както Войводина и нашите Западни покрайнини.

43

Анонимен

преди 6 години

Ще кажа това което половин Европа мисли,а то е че Македония не трябваше да съществува и една седмица след разпада на Югославия.Най-лошото е когато в Скопие решиха да лъжат за историята и мислеха че ще им се размине.

42

шматка

преди 6 години

До117И ние имаме кауза.Не се заблуждавайМакетата искат Бг гражданство а не гръцко.Гърците не ги дишат нещоЩе ходят ходят пак на нашия ще кацнат

41

Гост+

преди 6 години

Взимайте ги в Европа с всичките им глезотии и проблеми, че вижте Мечката каква уста е орворила. Така, парите за БГ ще намалеят дори още, а аспирациите на Македония към историята на региона и света ще станат напълно узаконени

40

шматка

преди 6 години

До 108Не може да има македон в името че ромеите много бучат.Тряба нещо по така.По велико.Нещо като САЩ-Съединени Албански Щати

39

Анонимен

преди 6 години

Ами да бяха се присъединили към България като област и хоп веднага са в Европа и НАТО. За нас ще е малко неприятно да имаме втори "шведи" в лицето на албанското малцинство ама ще го понесем някакси за да помогнем на македонските българи. Тъй де, те половината "македонци" са вече с български паспорти така или иначе. Време е да я закриват тая създадена от Сталин нация.

38

До Пиринско Маке

преди 6 години

Не те знам пиринско ле си, или "црвено" маке си.....Ама "татари" са теа, дето ти плащат кинтите за да плюеш по българите и да се родееш със секакви, ама само не с българите ( дето първи ви я признахме новата държава, заедно с името (което си е Македония, а не БЮРМ). А сега *** на гърците "татари " да викаш! Ония са дошле тука от майна си - а ние с вас сме тъдявашни ( ако не ме свакяш, АВТОХОННИ се викаме). Чети, бре човек!

37

шматка

преди 6 години

Добре де дайте да измислим ново име натая държавица.Като Македония няма да я вземем.Трябва нещо свежоАз предлагам Албанистан

36

Пиринско Маке

преди 6 години

Сърбите и Македонците сме братя, вие сте татари!

35

шматка

преди 6 години

До бороАбе Боро:)))

34

Пиринско Маке

преди 6 години

Слава на Пиринска Македония! Слава на Македония! Слава на Сърбия! Долу татарите!

33

Пиринско Маке

преди 6 години

Ние, македонците от Пиринска Македония, се борим за освобождаване от татарите и съюз с нашите братя-македонци от Скопие! Свобода!

32

Хм

преди 6 години

Пак ние ще им излезем виновни!А за безумните антични и средновековни напъни на макетата-нищо не казват!Както и за ислямизацията/албанизацията под американски натиск!Е,ние "процъфтяващите" най-вероятно ще се предадем,ама "закъсалите" гърци-никога!

31

Анонимен

преди 6 години

Пацu преди нямаше гей паради, те дойдоха с ЕС и когато станахме много близки с USA.

30

П.Петров

преди 6 години

До БГ - "патриот"Не ми дреме какво казват американците, но ти защо повтаряш едно към едно кремълската пропаганда ?Защо всяка твоя дума е в полза на Кремъл и нито една за българския интерес?Никакъв патриот не си , а обикновен червен предател, като останалите червени предатели, които за да угодят на Кремъл, Сталин да прикотка Тито създадоха "македонската нация" !

29

Боро

преди 6 години

Днес си купих самсунг с8 много як.Просто да се похваля.