104

Анонимен

преди 6 години

Я ми кажи, откъде знаеш какви сме? Кой ти казва какво да мислиш за нас? Извънземните? Новините? Някой, скрит дълбоко в главата ти?Бих казал, което и от трите да е отговора, не е вярно. Шизофренията, която споменаваш, ти казва всичко това за "русофилите". От къде знам? Ами защото знам, че няма българи - русофили Това са реалисти, а неуките ги наричат русофили, понеже не познават понятиети реаност ;)

103

Интересно

преди 6 години

Я ми обяснете как хем сте русофили и патриоти.Това е шизофрения.Хем обичате България , но искате да сте руснаци.Ако имаше референдум , както в Крим вие ще гласувате за Русия.Е как тогава сте патриоти.Или просто сте предатели.Предатели на България за сметка на Русия.

102

Срамота

преди 6 години

Айде спете спокойно мили русофили , ние лошите еврофили пак ще ви изработим пенсиите и здравното ви осигоряване , докато любимите ви другари отново ще прилапват от вашите пари , но вие и на огризки се радвате.Все пак ви възпитаха не вие да сте сити , а вожда.

101

Малко факти

преди 6 години

През руско-турската война(10та поред) руските жертви са 20000 , а българските 60000.Но 45г. ние учихме , че 200000 руси са умряли за България , а после се оказа , че цялата им армия е била 180000 души.Е това са руските войни , двама се бият , десет умират.

100

Българофил

преди 6 години

Единствената причина да остана в България е това , че бавно , но сигурно хората се събуждат от руските внушения и прозират истината.А тя е , че ние сме велик народ и руснаците трябва да ни целуват ръката , вместо ние на тях краката(както се изразяват те).Защо винаги ни напомнят , че без тях сме щели да сме роби , но никога , че без нас те щяха да загубят войната.

99

Уникални сте

преди 6 години

Това , че имам фирма с 20 служителя не ме прави милионер.За разлика от вас , аз не робувам на парите и спечеленото го разпределям справедливо между всички трудещи се в тази фирма.И заради тези мои принципи при мен работят едни от най-добрите специалисти у нас.А заради ваще възгледи ние се борим да оцелеем за сметка на връзкари и интриганти нямащи грам знания , но с комсомолски роднини.Но ние имаме нещо много по скъпо от вашите руски господари и то е ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО , за които бихме умряли.

98

До 170

преди 6 години

Леле колко е таен този договор , щом и ти си го чел.А златото вече се връща в Германия , но ти си пиши глупости.И защо не ми посочи един пример за това как САЩ управляват Германия.Един само.

97

До 171

преди 6 години

Само че в Германия на 40 човека един е милионер.А как е в Русия-кажи де , да се посмеем тука.

96

До 169

преди 6 години

Щом се определяш за роб на САЩ , какво ми мрънкаш.Ходи им бачкай за без пари , но не ми мрънкай , защото това сам си си го постигнал.Аз сам съм си шев и давам работа на още 20 души.Да трудно е , но с мрънкане нищо не става.Трябва и акъл , плюс здраво бачкане.

95

Само казвам

преди 6 години

До РазликатаВ Русия и до днеска 99% от населението робува на останалият 1%......1% от населението което споменаваш е нещо което копираш точно от протестите на запад по време на финансовата криза преди няколко години. Поне си измисли нещо твое и оригинално ако искаш да използваш срещу Путин и Русия а не лозунгите от запада срещу тяхната собствена олигархия.

94

До 166

преди 6 години

Айде посочи ми едно германско решение против волята на народа им и в полза на САЩ.Едно-чакам.

93

Ще ти се

преди 6 години

От десет познати в Европа , девет живеят в собствено жилище.Ако не знаеш в момента лихвите по ипотечен кредит в Германия са между 0,5 и 1,5 процента.Никой вече не живее под наем.

92

Чети

преди 6 години

До До четиЛеле , че какви лъжи само изписа.Първо от кога запада е само САЩ , каде забрави Европа.....Европа съвсем не съм я забравил и искренно бил бих много щастлив ако Европа има самостоятелна и независима от Америка политика но за съжаление не е така. Европа е водена за носа от Америка и не може да вземе едно важно решение самостоятелно без разрешително от Вашингтон а за БГ пък да не говорим.

91

До 162

преди 6 години

Германия , Франция , Италия , Австрия , Белгия , Унгария , Испания , Сърбия и Англия.Това са места на които съм бил поне една седмица , другите не ги броя.

90

До 160

преди 6 години

Над два милиона Българи имат имоти на запад и всяка година изпращат по два милиарда евро в България.А колко ли изпращат от Русия или там само цоцат.

89

До 158

преди 6 години

Айде на бас , че ние сме ходили много повече в Европа от колкото вие в Русия.На хиляда един да е ходил от вас в Русия.Но за това си траеш , че те е срам , нали.

88

Разликата

преди 6 години

В Русия и до днеска 99% от населението робува на останалият 1% приятели на Путин(като пианиста милярдер).Това е разликат с САЩ и ЕС , където средната класа е мнозинство и живее в благоденствие.Панимаеш

87

Гост+

преди 6 години

Евтин скандалджия- очевдно иска да вдигне шум в западните фейк нюз. Защо не вземе властта с избори ако го бива за нещо?

86

Аз 142

преди 6 години

пък подозирам,че родителите ти са брат и сестра ....

85

Шоп

преди 6 години

До Скaйнетднес по официaлни дaнни aмерикaнскaтa нaция консумирa 10 пъти повече мaтериaлни блaгa отколкото произвеждa....---------А дали си се интересувал колко е това съотношение при руснаците, които не произвеждат АБСОЛЮТНО НИЩО ?