23

Мдааа

преди 6 години

Ако наистина се е възвърнала към нивата от 2008-та значи скоро ще се пукне балона. Тогава имаше пренасищане, което осигури жилища за почти 10 години в София. Стискайте братя, цените ще падат!

22

Анонимен

преди 6 години

Статията се отнася за бизнес имоти, а не за жилищни. Сега чакат бизнесмени бягащи от Лондон, за да прилапат някой друг милион за скапаното ни строителство.

21

Анонимен

преди 6 години

Ей тук в Атина са по 15/17 хилядарки двустайни 50кв. жилища и е по евтин живота не от София, а от Пловдив. Тук има криза, ама и живот, в бг все едно си ч 22:00 аса. в дивия Запад - призрачно всичко, няма никой, камо ли за псуване след

20

Ezlo

преди 6 години

Bravo na katarskite kamerierki!I imotnia pazar sa ochistili...

19

Анонимен

преди 6 години

Цените на имотите у нас се надуват и този балон ще се спука. В тази област европейския опит не го знаем и приемаме. Мой познат строи къща в Чехия с ипотечен кредит. Там парите се превеждат от банката на фирмата след подписване на акт 16, а не като у нас клиентът да изплаща ипотека без да е изкопан трапа за сградата и без да е ясно дали изобщо ще се изкопае а фирмата няма да фалира.

18

Шоп

преди 6 години

В Маями цените за по-ниски и при това всичко е завършено а не да ти стърчат траби ... смяххх-------Само дето в Маями за тия пари ще живееш в маломерен двустаен с външен коридор или кокетна къщичка с алигатори в задния двор.И лятото ще изпукаш от жега и влага.

17

Анонимен

преди 6 години

Балонът ще се спука както обикновенно става и много бълъчковци ще изгорят

16

Анонимен

преди 6 години

ТрАби?

15

Припадам

преди 6 години

Направо припадам като видях вчера обява в Сф- 50кв м, незавършен за ?1450 на метър. Хахахаха. В Маями цените за по-ниски и при това всичко е завършено а не да ти стърчат траби ... смяхххх

14

nkavrakov

преди 6 години

Цените на имотите са БАЛОН в момента!В момента купуват неориентираните и излъганите от брокерите.Умните хора спряха с покупките след началото на 2017 г.От края на 2017 банките полека лека ще вдигат лихвите.Не купувайте в момента жилища нито кредити теглете.Ситуацията с пазара на жилища е ненормална и цените са с 30 %над реалните надути.

13

Така е

преди 6 години

До Анонимен 12 Прав си приятел.Само за година сега се строи повече, отколкото за 45г.соц.възход.Нямам в предвид само жилищата.

12

Анонимен

преди 6 години

Вицовете, че не можело да се боядиса построеното от Т.Ж... И за какво да се боядисва? Който иска си санира и боядисва. То в София се построи толкова много, и продължава да се строи, че Т.Ж. е минат отдавна и то със съвременни сгради, а не панелки.

11

Stamat

преди 6 години

I na imotniq pazar da my EbMkta!

10

спеца

преди 6 години

Какво се строи бе овчар некви маломерни боксониерки без канализация и път. Гледат да се лапнат паричките на Ит-та последните останали с кешовица в Бг ,всичко ще стои празно като по морето призрачни гледки от бъдещето.

9

Анонимен

преди 6 години

Яко се строй на всякъде . В големите градове имотите поскъпнаха доста , което означава повишено търсене. Кризата вече е минало.

8

азе

преди 6 години

с балончета играят послушните деца, балончета се пукат с паричките на балъчетата

7

Анонимен

преди 6 години

Поредната поръчкова статия на герберастката имотна мафия.Балонът се спука. Който е инвестирал в жилеща до Нова година ще издуха яко супата.

6

Анонимен

преди 6 години

Фейк Нюз!

5

Българка

преди 6 години

Блъф - няма кой да ви вярва ,ще чакаме да влезем в ЕС за да паднат и лихви и цени -смешници

4

Брокер гладен

преди 6 години

Тия па само сделки сънуват. Не 300 % са скочили с Котката Жанет дето прави кларинет ,мечтания дом -кредит за панелна шопска клоака и подобни къв пазар кви 5 лева