14

той

преди 6 години

Единия камион е излизал от споменатите SOS отбивки, а другия засилен го е блъснал. Това е другата простотия на италианците, именно, че няма ускорителна лента когато излизаш от отбивката, т.е. директно от отбивката и си в крайна дясна лента. Всички знаем колко време е нужно на един камион за да ускори, в случая дори е бил пълен. Става така, че продължително време караш на магистрала с адски ниска скорост, което е предпоставка за ПТП. Жабарска инженерна мисъл

13

Анонимен

преди 6 години

Това 4-тата лента е аварийната лента, но е с прекъсната линия защото е до мястото на разклон, а там автомобилите трябва да се включат на магистралата от този разклон , а това става чрез прекъсната аварийна лента.

12

М.

преди 6 години

Фирмата е Юроспийд

11

Анонимен

преди 6 години

Точно защото непрекъсната линия не позволява да я пресичаш по закон, затова и аварийните ленти са отделени с непрекъснати линии. Аварийната лента е само за случаите когато получи авария автомобила и тогава да пресечеш тази лента непрекъснатата. А италианските аварийни ленти що са метър широки по техните магистрали- питайте италиаците.

10

Nikoi

преди 6 години

"TIR" е международна система за транзитен превоз на стоки без обмитяване по междинните граници. Вероятно неграмотните журналисти имат предвид тежкотоварни камиони..!!

9

Анонимен

преди 6 години

Аварийната лента се прекъсва ако трябва да се навлезе в магистралата от разклон. Вляво къде видяхте разклон, че тя да се наложи да е прекъсната? М? Италианците си имат някакви собствени правила различни от нашите. Това е.

8

Анонимен

преди 6 години

до 11 Аварийната лента се отделя от другите ленти по които се движат МПС с непрекъсната лента, а не с прекъсната. А защо не се движат в най-дясната лента МПС идея си нямам. Това е по нашите закони. Техните може да са други... ..

7

Анонимен

преди 6 години

до 7 Бе аз много добре гледам. Я виж вляво платната тоест тия вляво от мантинелата- за обратно движение. Това си е 4 лентов скоростен път с 1 метър аварийна лента и по нашите закони това не може да е магистрала, защото аварийната лента трябва да е широка 2,5- 3 метра. А тук виждаме широчина най-много метър.. Кое не разбра?

6

Анонимен

преди 6 години

Значи ние трябва да спазваме стандартите за магистрали, а италианските си имат магистрали с аварийна лента един метър максимум?

5

Анонимен

преди 6 години

Италианците са мега маллоумни. Да смятат скоростен път с 4 ленти за магистрала, където аварийната им лента е 1 метър.

4

Анонимен

преди 6 години

до 3 Само *** ли прави такива катастрофи, бе?

3

Анонимен

преди 6 години

*** е известен в Европа с простотията си, но не пречи отново да се заяви.

2

Анонимен

преди 6 години

от 1 Оп извинявам се, не видях, че отначалото на клипа има непрекъсната лента и след 200 метра тя продължава..Сори.

1

Анонимен

преди 6 години

От кадрите виждам, че това няма как да е магистрала, а Скоростен път с 3 ленти. Липсва аварийната лента.