78

Дини

преди 6 години

Тази Иванчева лие помия лие два дни пие като наи голямата пияница тя сие наи нахално неси и плати.

77

Анонимен

преди 6 години

Много яко. Джав джав а кинтите са прибрани вече.

76

Бдителен

преди 6 години

На вниманието на кметиците Иванчева и Фандъкова, на МВР, на "Четири лапи" и т.н.: Защо между ж.к.Младост и Околовръстното вече 2-ра или 3-та година се заселват ***? Има колиби от кашони, балатум и тенекия. И защо никоя "съответна" или "компетентна" държавна институция (чиито заплати НИЕ плащаме) не е.ба.ва да реагира? Утре тези наши "съграждани" подкокоросани от разни гейове-правозащитници, ще ореват света държавата да им даде БЕЗПЛАТНИ жилища преди да им разруши мизерните колиби! Егати!

75

до 71

преди 6 години

Може би защото Бай *** е литературен персонаж, както Хаджи Димитър, Чорбаджи Марко, и т.н. Не знам все пак колко е правилно, но така е възприето.

74

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега - по селата е друго. Там всеки сам си коси, ако не го мързи. Също и всеки сам си събира и кара *** някъде или просто го хвърля в реката. Ние обаче си ПЛАЩАМЕ, така че други хора да вършат всичко това. Такова е устройството. И когато плащаме, но не получаваме нищо, значи е време кметицата да си ходи.

73

Анонимен

преди 6 години

Откакто тая стана кметица, в крайната част на Младост 4 ни заринаха от блокове - точно обратното на това, което обещаваше.

72

bekich

преди 6 години

До АнонименНа Кадиев, не на Бойко.

71

Пешо

преди 6 години

Доста "инвеститори" реват тука. Иванчева може да е проста, ама по-добре *** човек който не пуска строежи, отколкото предишната, при която срещу съответната сума може да построиш каквото и където си поискаш. А онези "служители" дето се страхували - ами да, при предишната имаше хубава лапаница, сега няма, нормално е да се страхуват.

70

Анонимен

преди 6 години

Още когато разбрах, че това русо недоразумение и "лице на протестите" (разбирай - най-търсещата медийна изява), което не може да сглоби и артикулира три логически последвателни и свързани изречения, се е кандидатирала за районен кмет, се втрещих сериозно. Рекох си - ами усетила е, че е на гребена на вълната и се възползва. Но, когато в Младост си я избраха за кмет, тогава вече ми стана ясно, че точно такъв кмет са си заслужили. Сега има да си плащат за отсъствието на мисъл - тяхна и нейна.

69

Пенчо

преди 6 години

Мъж,който :-прекланя глава пред жената-слуша жената-е прислужник,роб и подчинен на женатаАко ще и да е кмет,политик и какъвто и да е,такъв НЕ е мъж!Да изритаме жените от обществените места!Жената трябва :-да се ПОКОРЯВА на МЪЖА-да слуша МЪЖА-да РАЖДА деца-да си седи вкъщиЖената НЯМА право да :-командори мъжа-не слуша мъжа- не му се подчинява-отказва да ражда деца и чисти.Какъв мъж е този кмет-заместник на Младост,щом прекланя глава пред някаква си руса ку.р.в.а и па.ч.а?

68

Анонимен

преди 6 години

На тая кака къде й е метлата?Има излъчване на улична хигиенистка.

67

Пенчо

преди 6 години

Тази на снимката трябва да си подаде оставката,а не заместник-кмета. Жените нямат място в политиката-безполезни са. Жената трябва да си стои в къщи,да готви,чисти и ражда деца. Ей,заради такива,като тая на снимката,България е в демографска катастрофа! Чувал съм по радиото,че тая щяла да направи софийския квартал по-чист и зелен. Явно жителите на Младост са недоволни от тази лъжкиня и има защо. Тая глупачка трябва да се маха. За пари всичко е направила.

66

Пешо

преди 6 години

Всеки който е за драстични мерки в Младост има моята подкрепа. Разбира се, че ще бъде дръзка и ще се съмнява в много неща. Толкова много корупция и злоупотреби има. Самите правила и закони са направени да не защитават обществото а да се правят сделки. Даже трябва да в по крайна. Г-жо кмет, не следвайте написаните правила, те не са добри. Погазвайте ги и правете това което трябва Младост да изглежда като нормален ЖИЛИЩЕН комплекс. Който не му харесва нека си пише във фейса.

65

номер2

преди 6 години

Никола Вапцаров?! Не коментирам роднини на терористи и убийци!

64

Анонимен

преди 6 години

С тези зъбки сигурно е гот като хапе *** . Оставете я жената , тя е продукт ,знаете много добре че тая не е единствената такава !В държавата в управлението е пълно с некадърници и слугинажи

63

Смешник

преди 6 години

Не познавам кметката, ама този да си смени името..недоразумение!Ако е наследник на брата на Вапцаров- номенклатурата, да си завре книгата за поета, дето я е издал в....носа! И за морал говори?????????????????????????????????????????

62

Анонимен

преди 6 години

"служителите, който"Тоя наистина ли го е написал така или днес.бг, както винаги са неграмотни?

61

Няма значение

преди 6 години

С този подъл ход само доказва, по възможно най-пошлия начин що за стока е господинчото - очевидно, когато някой се противопоставя на политическите амбиции и интереси, които биха били в противовес с волята на гражданското общество, този човек, независимо от заеманата длъжност, става неудобен и съответно става обект на подобни неграмотно съчинени изказвания... Защо искате оставката, за да дойде някоя марионетка, която безусловно да се подчинява на нечии команди и полит.интереси..

60

Младостчанин

преди 6 години

Вапцаров да не се прави на Лили Иванова а да си каже с колко неизгодни договора завлеме обшина Младост и колко пари рушвет взе за да бездейства.Аман от предатели!

59

cazzo duro

преди 6 години

Това, че госпожата от снимката има мозък колкото да "не ходи на заден ход и да ака на масата" не проблем. Проблема е, че беше избрана от "столичани" с приблизително същия умствен потенциал:) "Столичани" от село Трапоклово........хахах! И за да не ме разбирате грешно аз съм си чист провинциалист! На 100%!! Ххахахахах!"