70

митко

преди 6 години

тъка става, кога врабчетата се прават на орли!другаре орлите не се създават,орлите се раждат,не че учението е много трудно,просто бившите комунисти не могат да покрият стандартните изисквания на нато,те навремето не можеха да покрият и изисванията на варшавския договор

69

упс...

преди 6 години

НАТО ще се видат в чудо с наща и румънската армия.Вартолети самолети -всичко се разбиваНе знам при една реална бойна обстановка какво ще стане.-----------------Абе, не знам за румънците и тяхната армия, но нашите генерали и министри, заедно с армията ни, нито ще разберат кога са ни нападнали, нито кога са ни окупирали напълно.Сигурно ще научат от сутрешните блокове на Бг. ТВ какво се е случило и веднага ще предложат услугите си на новите господари!

68

Анонимен

преди 6 години

Модернизацията на румънските МиГ-21 е правена в Израел. Похвално е че още ги поддържат. Нещо макар и не толкова съвременно е по добре от нищо. Не знам защо някой си мисли че ние като купим нови самолети нещо ще се измени. И на новите ще им трябват резервни части и на новите ще им трябва ремонт и за новите ще трябват пари за да летят.

67

Анонимен

преди 6 години

Румънските ВВС много сериозно и отговорно си поддържат техниката. Разликата с БГ е огромна.

66

Анонимен

преди 6 години

Сега ще обвинят Русия че ги събаря

65

Щирлиц

преди 6 години

До ШопДа,и Ф-4 е бил супер,хипер,докато не срещнал в бой ....архаичния дозвуков Миг-17

64

Берлин

преди 6 години

Наскоро братушките извадиха от нафталина един изпушил самолетоносач. От него излетяха два самолета - и двата се разпльокаха. :)))

63

Анонимен

преди 6 години

НАТО ще се видат в чудо с наща и румънската армия.Вартолети самолети -всичко се разбива.Не знам при една реална бойна обстановка какво ще стане.

62

44544

преди 6 години

Спрете веднага всички учения, защото ще останем и без малкото, което имаме.

61

Stamat

преди 6 години

Polqcite li remontiraha dvigatelq? :-D

60

Мнение

преди 6 години

До Шоп 65 А, глупости.Миг 35 несъществуваща машина...Я колко много картинки има.Оставало само да ги боядисат, като колата на Путин.

59

Шоп

преди 6 години

Миг21 си е летящ ковчег, на всички е известно.И 5-6 български пилоти е утрепал.Миг23 - скъпо и неефективно бичме.Миг29 безсмислен самолет.Миг35 - несъществуща машина.

58

Анонимен

преди 6 години

абе то май тебе трябва някой да те ремонтира . С оригинални съветски части някъде в Сибир .

57

Анонимен

преди 6 години

Чичетата не са бутали силно!

56

Анонимен

преди 6 години

Сугурно са му свършили въглищата.Или огнярът е препил с лусион.

55

Анонимен

преди 6 години

Руските таралясници ще си падат като зрели круши.Иначе Румъния е много по-цивилизована държава от нашата комунистическа клоакка,основно, защото няма силно рубладжийско лоби като при нас.

54

Анонимен

преди 6 години

До 52Обречен чичо на простота и невежество. Единствената ти гордост е 3 години в казармата , за които се мислиш за велик ум. Нямаш сигурно висше образование, но пък си тарикат. Живял 50 години и не оставиЛ нищо след себе си ....освен един глуповат пост.

53

Анонимен

преди 6 години

55 -трябва ли да припомняме как наскоро свръхмодерния , свръхнадежден , последнопоколение МиГ цопна в морето до Сирия при идеални атмосферни условия докато се опитваше да уцели палубата на най-модерния параход на въглища във историята ? Инциденти стават навсякъде , руски хеликоптери и самолети падат непрекъснато , както и американски и всякакви други , това е неизбежно .

52

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 33 Не може един Мерцедес да струва по малко от един Москвич.Цената е според качеството.

51

БУМБЕТО

преди 6 години

ТОЗ МИГ 21 ХОДИЛ ЛИ Е НА РИМОНТ В ПОЛША!!!.....