8

Анонимен

преди 6 години

Тия саудитци са като американците - който не им играе по свирката е лош и почват да приказват глупости. Приказват това което те обикновенно правят

7

Гост+

преди 6 години

УСА поддържат СА за локален жандарм като изпитан съюзник (90% сунити), захранван от яростна омраза към Иран (95% шиити). Турция не би се съгласила с доминация на СА. Европа предпочита за сега да мълчи (доколкото васалитета позволява). Поляризирането на Близкия Изток около Русия и УСА би могло да стабилизира мира там. Това обаче едва ли изнася на Запада. Само, че разцеплението вече е факт.

6

Анонимен

преди 6 години

Ко *** сърби как,

5

Анонимен

преди 6 години

съвсем се обърках ... Катар подкрепя ИД, и е приятел с Иран, но ИД прави атентат в Иран, защото Иран воюва с ИД. Турция се притича на помощ на Катар, а се бие с Иран и ИД, които пък Катар подкрепя.

4

Анонимен

преди 6 години

Турците изпратиха 3000 човека на Катар. ...Интересно как им хрумна на СА да обвиняват другите в подържане на тероризъм...няма такава наглост

3

Анонимен

преди 6 години

Блокадата е заради връзките с Иран, Сирия и Русия. Никаква друга.

2

Анонимен

преди 6 години

Катарците да питат Путин как се печели от ембарго. Като гледам как се е замогнала раша от санкциите предполагам, че в Катар всички ще станат милиардери :))))

1

Браво

преди 6 години

Турция доставя на Катар хранителни стоки!Турците са хитри и винаги знаят какво да правят.Двама се карат,трети печели.