71

албанеца

преди 6 години

До Относителноопа политика: 1. организацията на сорос е по стара от демократическата партия в албания и 2. парите на саудитските пари са се налялали като ниагара но има нещо което ти е те не знят: че при нас религията ни е през оная работа. в албания най много 20 до 30% са тези който изповядат каквато и да е религия друите 70-80% дори не знаят за какво иде реч. поздрав

70

албанеца

преди 6 години

До до 68 Относителногрешиш пич. сорос е седнал най спокойно в Албания. даже премиера е ногов човек + кмета на тирана :)

69

Анонимен

преди 6 години

CI TO POD IGOTO E FALSHIVA KNIGA BE.IMALO E TURSKO PRISASTVIE,NO NE IMALO I NE SA STAVALI LOSHI RABOTI PO OSMANSKATA IMPERIA.IMENNO PRI TURZITE BALGARSKOTO NASELENIE E GIVYALO KATO V RAYA,A NE KATO SEGA IZNEMOGVASHTO OT KRAGBITE NA POLITIZITE.SEGA NEMA BALGARIA,VSICKO ZAMINAVA V CUGBINA.

68

Анонимен

преди 6 години

KOLKOTO ODGATA E ODGA,TOLKOVA I POPA E POP--ALBANSKA MU RABOTA.

67

Shark

преди 6 години

До 64. "Мостът на Дрина" наистина е прекрасен роман, но да е класи над "Под игото", а извинявай. Трудно някой ще надмине Вазов, па макар и с нобелова награда.

66

42

преди 6 години

Тази търпимост е привидна и се крепи на моногамията. Ако мюсюлманите там бяха с много жени с мира е свършено.

65

до 68 Относително

преди 6 години

Няма шанс да се появят организации на Сорос. Неговите организации са забранени в Албания а той ако отиде там ще бъде застрелян 100%. Албанците май са най умни от останалите балкански държави.

64

Анонимен

преди 6 години

и тук ги има тези неща, отидете в някое старо забравено село да видите как няма разделение на религиите.ама там няма кинти за да се борят за тях и си живеят друг живот.

63

м..да

преди 6 години

То и в Сирия беше така..

62

Екстремист

преди 6 години

Ами сигурно САЩ още не са наложили там демокрацията. Нито Люрви Местан, Хелзински комите, Европейския съд за правата на човека в Страсбург и разни други радетели на "правата на човека" още не са се намесили да насъскват *** и разделят хората с безумни привилегии.

61

Относително

преди 6 години

Това е тъка, НО , ВИНАГИ СЛЕДВА НО1-во, е само докато не се появят НПО спонсорирани от Сорос,и не почнат да тръбят че мюсюлманите са гонени и тероризирани, А, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТЪКА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА, ВАЖНО Е ПАРИТЕ ДА ТЕКАТ,2-ро, или Саудитска Арабия не преведе голяма сума на ходжата, тогава ходжата извееееднъж се радикализира и по късна доба почва да проповядва джихат МЕЖДУ СВОИТЕ СИ ХОРА, а иначе през деня е тих и скромен.

60

Анонимен

преди 6 години

Това се случва не заради различията в религиите, а въпреки тях. В малките градчета и села, включително и в тези в България, обединяващите фактори не са толкова религиите, а общите житейски трудности, свързани с работата, с непрекъснатата борба за оцеляване с природните стихии, държавата, частниците. Затова хората са малко по-сплотени и се уважават. В големите градове, където хората се обособяват в квартали според разбиранията, и както отбелязват, където царува мафията, това е много по-трудно.

59

ФХ

преди 6 години

Ми то и тук навсякъде е така. Само по медиите се опитват да скарат хората.

58

МОШЕ

преди 6 години

В ерата на технологиите и информацията всеки може да разбере защо дедите ми са измислили исляма!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Мостът на Дрина между другото има Нобелова награда за литература в едни далеч по -малко мулти - култи времена и третира турското робство в сръбските земи. Класи над "Под игото" да речем.

56

Анонимен

преди 6 години

Прочетете Мостът на Дрина на Иво Андрич - велика книга. И там така попа и имама пиеха кафе, докато на хопа не му резнаха главата и я забучиха на кол на моста.

55

PD

преди 6 години

Идилия! Моментна снимка на малкия живот на хората, на фона на големите игри, на заиграващите се е с човечеството сили. Затишие пред буря. А утре като затръбят тръбите, уплашени, същите тези, идилично съществуващи мирно човеци, ще застанат под съответните знамена, уверени, че са в правото си, да унищожават себеподобни, само поради религиозни, битови или идейни различия.

54

Анонимен

преди 6 години

Тая статия е с цел да се скрие факта, че в Косово на власт идват военни престъпници и лидери на организираните мафии за трафик на наркотици хора и отгани, които ЕС подкрепяше през цялото време.

53

Циник

преди 6 години

Ааа..да...статия уникално тъ*па, и манипулативна! В Албания на алаходупните кланове , търговията с дрога, и мафията - тук някакъв су льо иска да ни убеди колко е прекрасно! Ми да ходи в рая на Енвер ходжа, и безбройни минарета щом толкова му харесва!Аз гледах едно малко по-различно мат'рялче - Албания - страната на средновековните ВЕНЕДЕТИ...където междуклановите убийства вървят с поколения!

52

ИСТИНАТА

преди 6 години

Хората и мюслимите нямат нищо общо!!!!!!!