25

Анонимен

преди 6 години

Бокл.к !

24

Наивен

преди 6 години

Никакво бързане за модернизация! Не е сега времето! И без да харчим пари, след кратко време ще се окажем че имаме най ефективната армия. На 5-6 войника ще се пада един танк. На всеки 20-30 души-един самолет. Всички войници могат да се транспортират с корабите ни.(Корабът ни де). Само с подводниците ще сме зле-по малко от една.

23

Наивен

преди 6 години

До Един българин.Споко, не си само Един. Може да сте 5-6 с такова мислене.

22

БЪЛГАРЧЕ

преди 6 години

Замълчи бе нещастен земеделец.Ти какво направи през мандата си за модернизацията на армията а?***.

21

ПАзете Армията

преди 6 години

Ремонтирайте нашите МИГ 23 отлични самолети са за прочуване на огромни региони за нашественици и други извънземни врагове>След летене на МИГ 23 до 49 часа нашата обща охрана открива недопустими за НАШИЯ ЗЕМЕН Резерват същества вкл терористчета и ги прибира в техните обиталища с уважениеМПАзете армията от нагли диверсанти и прахосници некадърници..Купете истински обувки за военните тези не са годни за ходене в мокро време и в планините.Искайте от резерва на Германия ..

20

ПАзете ни армията

преди 6 години

НАшите ЗИЛ 131 ,Краз,Урал с а много яки и проходими..СУпер скъпи мерцедеси купени за армията с а изключително опасни следят ги жестоки врагове от типа черна хидра масов убиец наричани МАфлоци.вижте ги в кабините.Същите мафлоци следят джипове мерцедес обемно проникващи вижте ги на снимки или записи..Вероятно в тях има монтирана вражеска тежко терористична техника с черни или тъмно виолетови високоплътни холограми

19

JJIvanov Geolog

преди 6 години

Недейте бърза пазете нашата армия за гражданска защита от бедствия и потопи..НАшите БТР 80 ,БМП и МТЛБ плават и са отлични спасителни машини..НАрода няма пари за ограбване за нагло престъпна ненужна военна техника ..

18

Анонимен

преди 6 години

100 броя ф16 и модерно ПВО. Никой няма да припари около нас. С хеликоптери и камиони нищо не се прави.

17

Анонимен

преди 6 години

Още ли обръщате внимание на това недоразумение?

16

Елена

преди 6 години

До Професор:Е,щом си професор знаеш какъв подем е в Обрасованието,ха,ха,ха.....не ти е работа какъв подем е!

15

Анонимен

преди 6 години

Нека първо някой да обясни срещу кого ще се бием. Ако ще е срещу Русия ще ни трябват ядрени бойни глави и балистични ракети. Ако ще е срещу Ватикана можем да минем само с пики и алебарди. Ама май ще е там където големия брат каже. Да не се харчат негови хора а такива второ качество. Такива като нас

14

С

преди 6 години

Влизай в затвора Ненчев! Тия от ГЕРБ всичките с конкурс за оперирани от морал и достойнство са ги избирали...Продажници

13

ЦК на ГЕРП

преди 6 години

Тоя хартиса и почна да наглее...

12

анонимен

преди 6 години

вземаи мотиката и не се занимаваи с политика

11

Анонимен

преди 6 години

Защо още не е в затвора това същество ?

10

Професор

преди 6 години

Имаме добри министри. Ето вчера каракачанов обещал масло, антифриз и спирачна течност за самолетите. Генерал Ненчев също беше успеше . Страната е в подем благодарение на ГЕРБ и Генерал Борисов.

9

Анонимен

преди 6 години

До ПрофесорНа кво беше генерал Ненчев -на комбайн,трактор или редосеялка ,че не си спомням добре ?????

8

Анонимен

преди 6 години

До румен 5Чак пък "най-добрия плазмодий"......кажи по-добре най-гадния!!! Ами я ми кажи определение за тези, които му дават трибуна да дрънка още глупостите си????!!! Не мога да разбера, какво става с нашия интелект?! Къде отидоха умните ни хора? Навред ни залива такава недодяланост, елементарни съждения, ниско интелектуално ниво, липса на логика и прагматизъм. Господи, накъде върви света!!!??? Явно към поредното си самоунищожение!

7

Анонимен

преди 6 години

Модернизирането на армията не трябва да се бави- да знаете само какви комисионни се дават от производителите. Унгарци са ми разправяли,че след приемането им в Нато от САЩ са им предлагали да купят дори натовски връзки за обувки.

6

Анонимен

преди 6 години

Професоре хайде сега хвани се за ръчичка с Ненчев, и обратно в психодиспансера, пак сте пропуснали да си вземете хапченцата.