30

Честито на Радко

преди 6 години

Браво на младежа! Пожелавам му успех. Аз лично най-много симпатизирах на Ралица Грудева и на Миа-Д. Съжалявам, че отпаднаха, убедена съм, че и двете ще имат успех защото са много талантливи и със силно сценично присъствие. Не слушам рап, но не мога да не видя потенциала на рапърката

29

Анонимен

преди 6 години

Този да не е син на Мондьо, само гадна брада му трябва, маниера си го има.

28

Пипи

преди 6 години

Нагласена победа. Мацката е с класи по-добра.

27

Джони

преди 6 години

Много слаб победител. Това момче лъха на нафталин, а е толкова младо. Скучен глас, незапомнящ се. Но ми е жал за него, защото след месец никой няма да го помни и ще си остане само с мечтите и с едни 50 000 лева.

26

Случаен

преди 6 години

Неоспоримо, че Сара пее много професонално, има и талант! Но тук е много важно да спечели млад човек, а Радко е прекрасно момче с глас, и е артистичен. Като добавим. че имаше прекрасен и талантлив ментор, си заслужи наградата. Нека да се радваме за това момче и да го подкрепяме, за да израсне! На добър път Радко, вложи парите в развитието си!

25

Анонимен

преди 6 години

филипинката беше по-добра....пък и омъжена за българин...тя самата каза ,че България е нейният дом,както и за децата й....Радко вероятно го избраха тинейджърките....

24

бг

преди 6 години

Гледах предаването и според мен Радко напълно заслужено спечели.Той отбеляза огромен прогрес от предишните си участия и оригиналност и зрялост при правене на кавъри на популярни песни. Филипинката е великолепна професионална певица ,но такива гласове има много. Кристина ,която пя дует с Ангелов модулираше на моменти ,но журито се направи на глухо. Яна ,която отпадна също пя много добре .

23

Тато из Правец

преди 6 години

Жалко !!! А можеше да ,,инвестираме,, левове във Филипините ...

22

tangra

преди 6 години

За изкуството няма граници. Какво значение има кой какъв е. Значи няма да слушам Лед Цепелин, Ролинг Стоунс, Битълс, Уитни Хюстън, а трябва да слушам Васил Найденов и Лили Иванова ли? Ами всеки да слуша каквото му харесва, какво значение има, кой е българин и кой не. Има значение коя музика е по приятна за слушане. За мен Сара беше по-добрата певица и по ми е приятно да я слушам. Гласът на Бъглария не трябва да допускат чужденци, за да няма резил накрая.

21

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че чупи китки.

20

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че чупи китки.

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя Радко не е ли от Столичанин в повече? Приличат си щото,оня и той изкарваше един гласец,като от придушена коза!

18

До Хахо

преди 6 години

Предишният Х-фактор беше спечелен от Кристияна Луизо, която е кипърка. Винаги има субективизъм когато някой е оценяван как пее. Дали е по добър от Сюзет - по-скоро не, но тя все пак е певица с доста опит, а Радко е младо момче (дете) и определено заслужава да опита. Освен славата, тези 50к могат да бъдат и инвестирани в бъдещето му развитие, така че от него си зависи. Не е казано - хоп спечели и вече е звезда, ще трябва да се потруди и да поеме рискове. Иначе браво на детето. Добър е!

17

до 21

преди 6 години

С тази разлика, 4е тази година предаването не се организира от 7/8 и Слави а от Бтв. Коментара ти може да важи за предишните сезони, но за този не.

16

bul

преди 6 години

Много талантливо младо, българско момче. Браво

15

Анонимен

преди 6 години

Слави пак излезе на печалба с поредния сезон на предаването. Някой да е чул спечелилите от предишните формати на което и да е музикално предаване като това да са направили нещо значимо? Тънат в забрава. Единствения смисъл са тези 50 хилки, заради които се правят на клоуни няколко месеца.....

14

...................

преди 6 години

По-големият талант е Сара, но Гласът на България може да бъде само глас от България. Така че топката е в ръцете на организаторите - защо допуснаха толкова чужденци "да се пробват" там където не им е мястото ?

13

Анонимен

преди 6 години

Същото кото всички останали конкурси - умело режисирани - както изпълненията , така и публиката . Това е както компютърните игри , създава се един основен формат и се сменят декорите .

12

Анонимен

преди 6 години

Този Радко с филипински или китайски произход е?!

11

Хахо

преди 6 години

Това предаване показа колко сме дорасли да позволим чужденец да го спечели. Поредният формат в който победителят ще бъде забравен!