29

Lan

преди 6 години

Браво на човека!!! Да е жив и здрав и той и семейството му!

28

Анонимен

преди 6 години

Човекът е постъпил както би трябвало всеки от нас да постъпи. А иначе ИРА действително са взаимствали много от ВМРО, което им е позволило да съществуват толкова дълго.

27

hm

преди 6 години

dosta e 4isti4ko 3a tova , koeto opisvat

26

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

как па нема един пакистанец или индиец да стане срещу брадичите...

25

Таси

преди 6 години

Доколкото четох всички,които са се опънали на джихадите са били чужденци-този румънец,един китаец,испанец,който загинал,и само един англичанин,пиян фен на футболен отбор.Останалите англичани или са избягали,или са били заети да снимат с телефоните.Явно западняшките мъже съвсем са деградирали.

24

Анонимен

преди 6 години

Тоя прави това което сирийците трябваше да направят в тяхната държава

23

търтлю

преди 6 години

Трябвало е да спука от бой и страхливите полицаи.

22

Анонимен

преди 6 години

примера е добър,всички срещу агресорите с тояги и кво може.

21

Анонимен

преди 6 години

Преди време и един българин спаси английско дете от удавяне, като той самия се удави. И тогава писаха, че ебил герой, но след няколко дни всичко отпумя и днес едва ли някой си спомня за него. Лицемери са англичаните и това си е. Този след седмица вече ща се го забравили, но това, че някой български или румънски швед е откраднал 1 пиле от някой магазин ще го помнят 100 г. и политиците и медиите всек ден ще повтарят колко са лоши българи и румънци

20

Анонимен

преди 6 години

Интересно имало е полицаи ама те вместо да се хвърлят да защитават хората започнали да викат на румънеца да бяга от там. Сигурно да не пречи на тези с ножовете да си вършат работата.

19

Анонимен

преди 6 години

аз не познавам по завистливи хора от вас неуважаеми...ако беше бг щяхте да викате,ами той неможа всички да спаси уууу...това сте повечето

18

Анонимен

преди 6 години

Чак герой го изкараха , просто се е случило телефонът му да е бил на зарядното и затова е реагирал , от ден на ден по улиците има все повече зомбирани и до такява степен че и да ги наръгат няма да разберат от къде им е дошло

17

Циник

преди 6 години

Предният ми коментар е до "броеницата" с 9!

16

Анонимен

преди 6 години

Напълни се навсякъде с румънски и български шведи. Франция направо ги нарече "криминален елемент" и ни ги върна със самолети. Как да харесват хора от двете държави, когато там свързват държавите предимно с шведите?

15

Анонимен

преди 6 години

"хлебар настъпи с голи гърди срещу терористите в Лондон" това ли е новото пропагантско по . р . но ? Инглизите правят четки на кротките послушни рО/мънци , ВСЕ ПАК НАЛИ И ТЕ ИДВАТ ОТ ПАНДЖАПИТЕ трябва да се ,да се галят и опитомяват , командват.Великите колонизатори си играят на госпори ,нека бе ,малко си поиграят да си живеят в техен свят .Да си мислят че още са империя, само че не са!

14

Nobody

преди 6 години

Както беше написал един британец: "Тея подли румънци идват в кралството да ни бият терористите"...

13

Анонимен

преди 6 години

до MAKEdonМлък, шупак сърбомански!

12

Анонимен

преди 6 години

Св. Македон, моля отбележете, че и вие имате принос в британската история! ИРА са използвали структурата и организацията на ВМРО. Логистика му викат западняците. Недейте да скромничите!

11

Циник до 10

преди 6 години

Аааа...сетих се - и ти се дупиш на аллаха някъде из кърджалийските къшли!И ДА ! ЩЕ МИ СЕ ДА ИМАМЕ ЛЕГИОН ОТ ДИНКОВЦИ, ДА МЛАТИ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ - И ЗДРАВО МЯСТО ДА НЕ ИМ ОСТАВИ!АФГАНИСТАНСКИ ТЪРТЕИ ЩЕ ХРАНИМ - А ЗА ОПЕРАЦИИ НА ДЕЧИЦА, И ЗА ПЕНСИОНЕРИ - ПАРИ НЯМА!

10

Македонски

преди 6 години

Колко дена ще я притопляте тази новина!?