7

Жоро павето

преди 6 години

Щом си обещал на п у т и н о т о ж у ж и ,че ше намаляваш добива та да го спасяваш......нема как.А *** то и тва е до време де........Щото още пет-шест годинки,докато като почне масовата разпродажба на електро таратайки и до там беха бензиджийските принцове и принцеси и тем подобни ж у ж е т а :)))))))

6

Анонимен

преди 6 години

Така и не разбраха че изолации в днешният свят просто няма.

5

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "дефакто фалит"? Да не би това, че на практика нямаш външен дълг, външнотърговския ти баланс е силно положителен, развиваш индустиря и земеделие с бесни темпове и всички се карат за тръбичка до теб и не искат другите да имат такава? Нещо такова ще трябва да е дефакто фалита сигур ;)

4

до 2 и 3

преди 6 години

Ама сериозно ли фалира, защото Катар има петрол ? Hие пък мислехче, че в Катар има газ и почти никакъв петрол. Не че е от значение, когато утре ще се молите на Путин да спаси Катар. А Путин защо да спасява една конкурунтна държава айде по-полека с лъжите и пропагандата бе Copocоиди.

3

Анонимен

преди 6 години

Те нека намалят, американските шистаци ще компенсират разликата. Джу ще се гърчи и ще моли да върне Крим на Украйна. Но този път няма да стане. Ще се наложи и да върне Русия на истинските руснаци. Аман от монголи!)

2

Ще поживеем-ще видим

преди 6 години

Днес министърът на енергетиката на Руската Федерация Александър Новак констатира, че ангажиментите по споразумението за намаляването на добива на петрол се спазват добросъвестно и прогнозира, че цената на петрола ще започне да расте в края на първото тримесечие на 2018 г.

1

Матриал

преди 6 години

Дърпат конците няколко държави, ние опъваме каиша.