53

Todor R

преди 6 години

Съгласен съм с Местан, че трябва да се упражни дипломатически натиск върху Сърбия и да се приключва с тази история вече.

52

Иван

преди 6 години

Защото всички до един сте в кюпа, вашто семе!

51

fred 13

преди 6 години

Истината няма да излезе никога, прав е Местан ... ! Не е важно кой какво казал и кой какви интереси отстоявал на седянката... !Въпроса е само един.Кои и по колко пари вземаха ? То иначе на съда е ясно да влезе Убитият.

50

Либералист

преди 6 години

БСП е терористична организация, Нинова, Паргов, Зарков, Бойчев и т.н. ако беше в друга държава, да беше изгнил в затвора.Ама в БГ-то с тия корумпирани и некадърни съдии това няма как да стане.

49

БЪЛГАРИН

преди 6 години

ДО КОГА ТОЗИ ФЕС ЩЕ СЕ ПУЛИ ТУК !? ВЪН ОТ Р БЪЛГАРИЯ !!!!

48

Анонимен

преди 6 години

ДПС - руска партия, дъщерна на БСП, посестрима на Атака, Патриотите, ДСБ, Зелените.ДОСТ - турска партия.Не се понасят щото господарите им са различни.

47

ИВО

преди 6 години

ЗАЩО МУ ДАВАТ ГЛАСНОСТ НА ТОЯ ТУРСКИШПИОНИН. ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА , А ЕВГЕНИПЕДЕРАСА ХОРАТА ТРЯБВА ДА ГО РАЗЧЕКНАТ И АГЕНТ АЛБЕРТ(КОРИТАРОВ) СЪЩО.ДА ОТИВАТ ДА ЖИВЕЯТ В АНАДОЛА.ЗА ТЯХ НЯМА МЯСТО В БГ.ХОРА КОЙТО ГИ ВИДИ НА УЛИЦАТА ДА ГИ ЗА П Л Ю Е.

46

Анонимен

преди 6 години

Настрадине,идва времето,когато ще се сложи край на издевателството на управляващите БГ международно организирани престъпници,предатели,номенклатурни тарикати и обслужващата ги *** над народа!Гледай,слушай,пиши и помни: Винаги идва време,когато тарикатите започват да носят вода на баламите! През гугъла:"Русские идут" поет Жанна Бичевская."

45

Анонимен

преди 6 години

Това ...са излиянията на един царвул..на ,който никой не обръща внимание и се чуди как да си придаде важност ...защото от тоя царвул дори не зависи в кой крачол ше си го преместя

44

Сталин

преди 6 години

Илюзия - ама прасетата у Белене не са илюзия :)

43

Анонимен

преди 6 години

И кой стои за бай ти Местан, дето даже не успя да се доближи до 4-те %-та, нужни да влезе в парламента?

42

дост

преди 6 години

на следващите избори дпс дс вън от парламента.дост ще управлява тази скапана държава на доносници и предатели.време е синовете на империята да си дойдат на мястото и да я строим тая *** да работи за благото на империята....смях нещастници долни дост е кауза а не това което ви говори пеевски .местан е нищо пред онова .което стои зад него!!!!!

41

Анонимен

преди 6 години

Къде са парите и ограбиха вложителите в другите банки а крадеца Искров и МВР са избрани от НДСВ и от ГЕРБ с ДПС.

40

ИСТИНАТА:

преди 6 години

ЕРДОГАН Е "ВЕЛИК" ПОДРЪЖНИК НА СЪРЦЕЯДИТЕ И НАЙ-ДОБРИЯ ТЕРОРОРИСТ ...

39

ИСТИНАТА:

преди 6 години

ТЕРОРИСТИТЕ КОИТО ИЗБИВАХА БЪЛГАРСКИ МАЙКИ С ДЕЦА СА ОЩЕ В БЬЛГАРИЯ. СПОМНЕТЕ СИ ТУРСКИТЕ АТЕНТАТИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАКОВЕ. БОМБИТЕ ИМ ИЗБУХВАХА ВЪВ ВАГОНИТЕ ЗА МАЙКИ С ДЕЦА.

38

ИСТИНАТА:

преди 6 години

..СЕ НОСИ ОТ "ДУПЕДАВЦИТЕ--ТУРЦИ И ЕВНУСИТЕ ИМ ТУРКОФИЛИ".....ЗАЩОТО СА ПЛАТЕНИ И ЗАВИСИМИ ОТ НЕЯ, НЕКАДЪРНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ!БЕЗ ЛИРИТЕ НА СУЛТАНА....ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД!!!

37

Анонимен

преди 6 години

До Слава на РусияNe si prav nie gi pazihme 5 veka ot vas,vie doydohte i gi zarobihte do den dneshen

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Кой си ти да говориш от името на народа, *** смотан??Човекът е точен!

35

PD

преди 6 години

А на този кръжочник, кой му дава думата, и на база на каква представителност, пак е в фокуса на медиите?А и проблема не е в истината, а в наказателната отговорност, на множество участници, която и до ден днешен, не е разпределена и превърната в реални присъди. Службите не работят, поради номенклатурни зависимости с елита, а елита през медиите превръща криминални действия в политика. С думи кратки: Крадеца вика, дръжте крадеца. А медиите представят воеводи без дружина. Малко умно нали!

34

Веселин Узунов

преди 6 години

Българите са крадци. Когато г-н Ердоган ни стане президент ще живеем добре. Ашколсун аго Местан. Ще има втори Батак скоро.