8

Анонимен

преди 6 години

Дори да се спазват всички условия за безопасност за хората и регионите, какво получава България- 1.5% от добива.Значи, немци и румънци са по-глупави, като искат 30%.В Индия е 50% от добива.

7

Анонимен

преди 6 години

Държавата в лицето на "избранниците" е лош стопанин, защото те са корумпирани и последното нещо, което ги интересува е националният интерес. Добив унищожаваш природата и хората не трябва да има ! Същото е и с добива на шистов газ ...

6

Селски хитрини

преди 6 години

Въпросът е перфектно ориентиран към простотията на племето - естествено отговорът ще е НЕ, което всъщност е ДА!!! И резултатът - манипулативен!

5

Анонимен

преди 6 години

Докато не се изчистят мъртвите души, нищо няма да се оправи. При избори, те гласуват за гроб, при референдуми не щат да гласуват и заради ниската избора активност референдумът пада. Омагьосан кръг разработен от американските специалисти за завладяване на колонии.

4

Анонимен

преди 6 години

Обаче въпроса е формулиран невероятно тъпо, можеше още малко да го завъртят :)

3

Анонимен

преди 6 години

По принцип не е уместно даден град или село да решават съдбата на национални природни богатства. Това злато е на всеки един българин и всички ние печелим от него. Това е се едно Варна и Бургас да решат , че няма да има туризъм и България да отиде в нокаут.

2

Анонимен

преди 6 години

Въпроса на референдума е невероятно глупав и безмислено. Трябва да е съвсем друг ама това е България.

1

БАЧКАТОР

преди 6 години

Златодобива трябва да е 100% държавен монопол. Никакви концесионери било български или вносни не трябва да припарват до български полезни изкопаеми. Христо Ковачки и Дънди Прешъс Металс са ви доказателството.