111

Анонимен

преди 6 години

В Румъния вдигат всички бюджетни заплати 2-2,5 пъти от 1.01.2018 г.А тук като искате комунизъм ще получвате комунистически заплати.Румъния произвежда вече всичко. Има най-висок икономически растежв ЕС - 6 %. Но там убиха, който трябваше, и не плачат за "едно време".

110

до 123

преди 6 години

Нали беше демокрация последните 30 години?Мимикрия на политическия строи?Ако този подаде оставка и онези са по затворите следващите ще ги е страх!

109

Has

преди 6 години

Bg medii sa mafia. Prikrivat korupciata v ms i ns.

108

Анонимен

преди 6 години

С комунистическата държава е така. Всички бягат.На година бягат по 50000 българи. Нали се сещате, че червените пенсионери не бягат.Само те и шведите остават тук.

107

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

АБЕ, ***.....КЪВТО ВИ БИШИ "КОМУНИЗЪМА" ----ТАКАВА ВИ Е И "ДЕМОКРАЦИЯТА"!!!ДОБРЕ , ЧЕ ПОНЕ ОТВОРИХА ГРАНИЦИТЕ ---ТА ДА ВИДИМЕ МАЛКО СВЕТ И ЖИВОТ !!!!ТУКА У БЪЛГАРИЯ --ОТКАКТО Е ВЛЯЗЛА РУСИЯ ...НЕ СЕ ЖИВЕЕ!!!!ПРИ СУЛТАНА---ПОНЕ Е ИМАЛО РЕД , И ДИСЦИПЛИНА ....ПА ВИЕ СИ МУ ВИКАЙТЕ "РОБСТВО" --щото ТОГАВА СЕЛЯНИТЕ И ПРИ.МИ.ТИ.ВИТЕ СА СИ ЗНАЕЛИ МЯСТОТО!ЗАТОВА И ЕРДОГАН Е ВЕЛИК----ЗАЩОТО ТУРИ РЕД И ДИСЦИПЛИНА В ТУРЦИЯ!!

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен не 16 миларда а 26 милиарда . Един път 4 млрд. евро ,втори път 8 млрд и за капак тихомълком още 1,2 млрд= 26 млрд ЛЕВА .+ КТБ-7,5 млрд активи = ?

105

Анонимен

преди 6 години

До да се знае.... пропаднала демократична държава...

104

Шофьор

преди 6 години

Не претендирам че съм най-кадърния шофьор на света, но имам книжка, взета съвсем редовно преди 8 години. Щом са толкова загрижени за безопасността на хората нека всички хора взели книжки последните 5 години се явят отново на изпит за сметка на държавата и фирмите. Тогава ще си покаже кой може и кой не може :)

103

до 113

преди 6 години

И ромите вече са на социални в чужбина ,а не тук.Ако кажа 4 милиона ще е доста ,но реално толкова са постоянно пребиваващите,има много разхождащи се за по няколко месеца.Преброяваниците са глупости.

102

да се знае

преди 6 години

корупцията е навсякъде в тази пропаднала държава, оправяне няма.Амин.

101

Анонимен

преди 6 години

За тази крадлива пасмина най-добре ще се противопостави един Главен прокурор, който няма да си поплюва! Имам едно име наум, но нея я готвим за Мин. председател .... Но точно такъв човек им е по мярка на тези, които я канеха за друго.

100

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 6 години

НАЛИ И ИЗПИТИТЕ В ГОРСКОТО "ЗА ЛОВЕЦ" СА "ДЪРЖАВНИ" ...??!!!ПЛАЩАШ ... и ПРЕПИСВАШ НАПРАВО ОТ УЧЕБНИКА!!!!!!А , ВИЕ СИ ВЕРВАЙТЕ ....И У ЗАДГРОБНИЯ ЖИВОТ , АКО ЩЕТЕ!!!!

99

Наблюдател

преди 6 години

Край на копуването на книжки може да се случи само ако тези дето ги продават се озовават бързо в затвора и то за дълго! Всичко друго са имитация на дейност, празни приказки и баламосване на гражданите!

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94Хайде до края да питаме! Къде остана Сребърния фонд, парите от здравната каса, 16 млрд. нов дълг? Къде отидоха децата ни от хубав живот? Какви магистрали и пътища, каква законност, след като край пътищата ни паметниците са повече отколкото в гробищата?

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен107 Даже под 7 000 000 . 6 милиона девестотин и кусур ...

96

Анонимен

преди 6 години

Никои ли не разгада етническото му самосъзнание ? ................ Еми ,от,, Богоизбраният народ,, е от Богоизбраният ,затова вечно там . Исински ,,богоизбран,, Московски -Московиси .- Ема Московска...... Да си го знаете . И не е от Хазарските Богоизбранници, затова е по черничък.

95

абре@

преди 6 години

Колко от вас знаят ,че при изпреварване нямаш право да настъпваш газ и да затрудняваш изпреварващия те.

94

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен95 И на теб нещо ти хлопа . Премиера -слънце сто пъти обясява че сме пред Румъния и тя е отзад,зад нас . Само ти не си Го разбрал .

93

Анонимен

преди 6 години

Вече не вярвам на нищо батьовата

92

Анонимен

преди 6 години

Най слабият министър на транспорта на България. По негово време имаше жестоко железопътни катастрофи, и непрестанни корупционни скандали в ДАЙ. Но явно с раздаването на концесии на безценица е мн. добър. На ред е сега летище София.