43

Гост+

преди 6 години

За какво въстановяване говорите? - никой няма да му разреши да прави каквото и да е. Това е контролиран хаос - той беше желан от Запада на мястото на проспериращата държава която се канеше да обедини Африка.

42

Гост+

преди 6 години

Кадафи сигурно вече е герой в очите на повечето либийци. Факт е, че намесата на западняците унищожи държавата. Онези които предизвикаха всичко това дали им пука изобщо сега - демократи !

41

Саладин

преди 6 години

До Анонимен 58А кой е виновен за всичко това Господин Анонимен и не стана ли всичко това подир злополучната 1989 година, когато хора като Молов, В.Йосифов,ченгето Кюлев,математика Божков и десетки други "знайни и незнайни войни" борци за демокрация/които всички бяха на държавна работа със заплати от по 200-300 лева/ за еднанощ станаха милионери, мултимилионери и милиардери.Как да се обичам и да имам единомислие с подобни мошеници и крадци . . .

40

Анонимен

преди 6 години

Колко глупости сте изписали, просто не е истина. Става въпрос за сина на Моамър Кадафи, а не за минали проблеми. И да, наистна от френска страна имаше помощ за освобождаването на сестрите, но и те му забиха ножа в гърба. Нашите сестри нямаха никаква реална подкрепа и затова го отнесоха. Реално всички други държави си изтеглиха медицинския персонал, който можеше да бъде намесен. Винаги един обира пешкира. Няма такава държава в която хората да се мразят един друг повече, от колкото в България.

39

Саладин

преди 6 години

До упс...Явно е че най-сетне и на глупавите либийци им дойде акъла в главата. И сега е най-добре под негово ръководство Либия да успее да се възстанови отново. А що се отнася за най-голямата грешка на баща му Кадафи, бе че успя да се подлъже от фалшивите обещания на Запада и да спре ядрената си програма. Ако не бе я спрял, нямаше да умре по този долен начин със забит кол в *** си,а щеше да се радва на добро здраве като . . .Ким Чен Ун.

38

упс...

преди 6 години

Ако, Сеир Исама успее да обедини поне половината либийски племена около себе си и се поучи от грешката на баща си - никога да повече не се доверява на Запада и САЩ - може и да въстанови Либия, но едва ли в предишните й граници.

37

четящ наблюдател

преди 6 години

От 2001 година ги поемат държавните адвокати-Марковски,Хари Хараламбиев и още 3 юнаци плюс официалния им-Бизанти!Сумите изхарчени за тези адвокати от страна на РБългария са баснословни-но за сметка на това те ги инструктират как да лъжат убедително пред съда в Триполи!Общо цената на свободата им струва на България над 120 000 000 долара!В това число и опростения дълг на Либия към нас!Всичко останало са лъжи и манипулации за пред хората тук и в Европа бре!Това са те-ЧУДОВИЩА в бели престилки!!!

36

четящ наблюдател

преди 6 години

Още продължение!Красивото във този криминален случай на масово убийство е че го правят за само по 50 000 долара на човек!Ха ха ха!При разпитите посочват сметките си с постъпилите суми в тунизийска и малтийска банка бре!Иначе от така наречените 8 затворнически години цели 7 изкарват във свъхлуксозна вила в Таджура-близо до Триполи!Има достатъчно снимков материал удостоверяващ този факт!Посолството ги снабдява ежеседмично със провизии и алкохол!Специално за Кристияна-по два стека Марлборо бре!!!

35

четящ наблюдател

преди 6 години

Продължение! Та делото е засекретено за 25 години считано от 2007 г!Заедно с доказателствата и съответните мотиви на съда в Триполи!Защо ли е засекретено а не беше публикувано ако нещата са чисти за тях???Та въпросната Кристияна и Нася Ненова са тези които снабдиха с кръвна плазма в банки другите три-Валя и Валентина!А Снежана като най-алчна взима най-много!Банките са с ГМО СПИН-демек лабораторно получен!Дава им ги Ашраф-също любовник на Кристияна!В хемодиализата го пускат!Общо убити-459 деца!!!

34

четящ наблюдател

преди 6 години

Понеже времето минава а на повечето им е къса паметта а незнанието им е безкрайно!Та за това пишат квото им падне...Та накратко-само няколко факта!Преди 18 г са арестувани 23 мед.сестри в Бенгази!На 9 02 1999година!След една седмица са освободени невинните а петте виновни са задържани!Сред тях е и Кристияна Вълчева-любовницата на м-ра на здравеопазването в Бенгази!До ден днешен няма съд който да ги е оправдал!Бяха ПОМИЛВАНИ от президента Първанов-Гоце но не са ОНЕВИНЕНИ бре!Делото е засекретено!

33

Анонимен

преди 6 години

ИЗВОДА ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ В ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ!ЯВНО ПРОСТО ДЕМОКРАЦИЯТА И ИСЛЯМА СА ДВЕ ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ НЕЩА!!!!

32

Анонимен

преди 6 години

Той беше готвен да наследи баща си Муамар Кадафи. Либия трябва да се обедини и да бъде отново страж на Европа и да спира африканците. Демокрацията им донесе само война и разруха.

31

Хахахах

преди 6 години

Ако питате някой либиец, а не комшията, дето вярва в конспирацията, ще ви каже, че при Кадафи са били в пъти по-добре. Те самите си осъзнават, че не са готови за демократично управление след толкова години диктатура. Това не може да стане от днес за утре, а при тях се случи точно това. Отиват "миротворци", свалят режима и ги оставят да се оправят кой както знае. Това е много по-долно от диктатурата, при която българи работеха там, за да се чувстват като бели хора. Ама май ни е къса паметта.

30

Анонимен

преди 6 години

аре връщайте я тая диктатура в Либия, че ***-***-та ни се е---ба от тъмно виолетови, зор ша видим да ги претопим

29

до 43

преди 6 години

ако ще спера орните от Африка, прощавам му за мед сестрите

28

Анонимен

преди 6 години

Това, което направи на нашите медицински сестри и доктора, стократно да му го направят на този Сейф /за мен не е меч, а ръждясала ***/, защото като си на власт в собствената си държава - лесно можеш да мачкаш невинни хора, но ако не си на власт - тези от твоите граждани, които си мачкал - ще ти го върнат тъпкано.

27

Анонимен

преди 6 години

Европейците помогнаха на ислямистите в Близкия изток и Северна Африка. Унищожиха държавите, които се бореха с ислямизма и спираха бежанския поток.

26

Разброд и шатания

преди 6 години

Несъпоставимо по-интересни неща се случват в Сирия. Терористите от фронта ан-Нусра нападнаха базата на бандитите от Свободната сирийска армия, в която се намираха и обучаващите ги пиндостански инструктори.

25

контрафалц

преди 6 години

Кой ще го набара и къв салам ще му резнат??? И кви са тия ваши доктори и кви неща им прави??? пп-Аман от неадекватници дето пишат небивалици!Аман!!!

24

Анонимен

преди 6 години

Сейф ал Салам ако го набарат ше му резнат салама. Ама като прави такива неща на нашите доктори - негов проблем.