8

луди

преди 6 години

Щели да сложат 3 формуляра в pdf формат на сайта. Не мога повече, ще откача от смях. А кога ще махнат от митниците предаването на формуляри на ДИСКЕТИ или това е дългосрочен проект :) на 2 млн. София имало по 2500 човека на ден, о чудо ;)

7

Анонимен

преди 6 години

ЗАКРИВАЙ!УВОЛНЯВАЙ!ВСИЧКИТЕ В ЗАТВОРА!

6

КАТ да се закрие

преди 6 години

Най-добре е КАТ да се закрие. КАТ вредят на безопасността на движението и са основна причина за милионите нарушения по пътищата всеки ден. Няма държава по света, в моята правилата да се спазват при неработещ КАТ.

5

Иво

преди 6 години

Когато се говори за КАТ се има предвид КАТ-София или всички областни дирекции? Или вече всички новини се отнасят само за София, а другите кучетата ги яли? Министърът да се поразходи и до другите дирекции, че там положението е още по-зле. Поне в София работят 6-7 гишета, а не само едно и с тридневна опашка.

4

сминдух енд чесън

преди 6 години

И как,с диети за отслабване ли?

3

Любимец

преди 6 години

Въобще КАТ нему е работа да се занимава с тая дейност.В Европа с регистрация се занимават специали фирми и корупцията е сведена до минимум.Пътните полицаи да се занимават само с контрола на движението по пътищата,без всякаква такава бумажнина водеща до курупция.

2

Коце кмета

преди 6 години

Липсата на компютри е субективен фактор? Джурналята или премиера, кой е ***? Май всички изброени...

1

И откъде

преди 6 години

ще намерите задклавиатурни устройства в КАТ? Компютрите и софтуера на НАСА да им дадете, с някакво чудо, до 10 дни ще има нов рекорд по бавене и създаване на опашки и поне още 5 нови корупционни схеми за пререждане. Напънали се милиционерите и родили...нищо, ама от сърце.