100

ТОЙ Е!

преди 6 години

УЧАСТИЕТО НА БОРИСОВ В СРЕЩАТА ПРИ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ИЗЛИШНИТЕ ВЪПРОСИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ФАЛИТА НА КТБ, ЗАЩОТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТОЙ Е ЗАМЕСЕН. ВИЖТЕ РЕЗУЛТАТА ОТ ФАЛИТА - РАЗГРАБВАНЕ НА БАНКАТА, НЕ ОТ НАРОДА, А ОТ МАФИЯТА, ЧАСТ ОТ КОЯТО Е ЛЮБИМИЯТ НА МАТ'РЯЛА ПРЕМИЕР, КОЙТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ СЛЕД НАПАДЕНИЕТО НАД БАНКАТА.КАКТО СЕ КАЗВА: СЛЕДВАЙ ПАРИТЕ. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ КРАДЕЦЪТ ОТ БАНКЯ ВИКА: КОЙ Е КРАДЕЦЪТ. АМИ, КОЙТО ПИТА, ОБИКНОВЕНО Е ТОЙ. ТОЙ Е!

99

Анонимен

преди 6 години

Половин България е собственост на сикаджията, другата половина на Пеевски

98

Анонимен

преди 6 години

Г-жа Нинова!Хубаво е взаимно да се плюете,но по-хубаво е заедно да вземете и да хванете пътя за майната си-т.е. да ни освободите от наглото си присъствие!Вече 28 г -едни и същи простотии-и като думи,и като дела!Не проумявате ли,че сте абсолютно некадърни ***!При свободен референдум за бъдещето ви всички ще бъдете в графата "ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР--ТЕ СИ ЗНАЯТ ЗАЩО"!Северна Корея произвежда ракети както кремвирши-а ние? Четете какво правят хората: през гугъла:"Азия готовится бросит вызов западу"

97

Анонимен

преди 6 години

Бойко Борисов е национален предателна един от най-високите постове в държавата.

96

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz.Като ти казват,че някои хора четат между редовете,ти не вярваш.Какъв държавен служител е тя по време на приватизацията?Има достатъчно инфо по нета,за всеки политик,и не се опитвайте от БСП,да хвърляте кал в очите на хората,защото хората ще почнат да ви замерват с камъни.Нормалния човек чете,за да разбере истината за всеки,който иска да е във властта!

95

Докога комунистите?

преди 6 години

Повече от 27 години гледаме филма "Комунистите отложиха комунизма и станаха капиталисти милионери!". Докога?

94

Анонимен

преди 6 години

То пък като гласувах първия път за Боко, цъфнах и вързах. Вече не гласувам за мафиоти и крадци

93

Анонимен

преди 6 години

До ognyanz.Я гледай ти,значи правителството на Орешарски е трябвало да не отговаря,а правителството на Борисов трябвало да говори.

92

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

91

ognyanz

преди 6 години

До 102: Това е нагла лъжа. Никой държавен служител не може да провежда процедура за приватизация и едновременно с това да участва в нея. А когато се продават акции на фондовата борса всеки може да ги купи, но без привилерии.

90

Курнелия-милионерка

преди 6 години

През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба

89

ognyanz

преди 6 години

До 99: Кажи си ти какво имаш да кажеш. Кой е собственик на Техноимпекс - който е провел процедурата по приватизация или който го е купил. Защо не питаш бат'си Бойко колко пари е прибрал от далавери. За кого Сретен Йосич разправяше "Бойко взе парите".

88

ognyanz

преди 6 години

До 97: Нищо не знаеш. Ако бат'ти Бойко знаеше това, отдавна да е дръннал по всички медии. Ама си трае, защото не може да признае собствените си далавери.

87

КАЖИ СИ КОРНЕЛЧЕ....

преди 6 години

КАК КЛЪВНА МИЛИОНЧЕТАТА НА "ТЕХНОИМПЕКС"-а ,***....ХА,ХА,ХААААААААААААА...АЙДЕ, СПОДЕЛИ "БРАТКИЯ ОПИТ".... !!!!!!!!

86

Загубата е победа ?

преди 6 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

85

Анонимен

преди 6 години

Другарке,не се прави на политическа девственица,а си кажи,как се изкарват по 3-4 милиона,и как се става милионер?Това те питаха и старите комунисти,които махна от управлението на БСП,и не ги вкара в листите на изборите,а се изчервяваше,като папучник и се правеше,че не ги чуваш.Знаем и шуреите и баджанаците на митничаря!Знаем и за тъмните ти сделки с оръжие,знаем и за светлите ти сделки по време на приватизацията.

84

ognyanz

преди 6 години

До 93: Каква "тежка загуба на БСП" бе г'лупак. БСП увеличи народните си представители от 40 на 80, това ли е тежката загуба? Ще започна и този пост да го записвам колко пъти си го сложил с copy/paste.

83

ognyanz

преди 6 години

До 90: Бойко не трябва да пита, а да отговаря. Всички говорят за БНБ и банковия надзор. А по време на изборите - и Бойко и пишман-реформаторите удобно мълчат за това, а изкарват виновно правителството на Орешарски, който изобщо няма право да се меси в делата на банките. А Бойко трябва да отговаря защо наля милиарди държавни пари в КТБ по време на своето управление

82

Анонимен

преди 6 години

До БОКО Е ПРАВ!!Да така е!Медиите на това прасе,по негово нареждане пишеха за банкова нестабилност в България,за да накарат хората да теглят средствата си!

81

ognyanz

преди 6 години

До "БОКО Е ПРАВ": Глупости абсолютни. Какви пари за Южен Поток? Няма такива пари и не е имало. България щеше да изплаща дяловото си участие в проекта в транзитните такси когато газопроводът започне да работи. Но Бойко загроби проекта (за да слугува на хамериканските интереси) и това вече няма как да стане.