18

Чичо Ванко

преди 6 години

Метро си има още от началото на 70-те! Сега, какви са тези разкопки, какви са тия чудесии?

17

Метрополитен

преди 6 години

Той си приписва всичко, а в началото на 80 започна всичко.... Братоев бе новобранец, дайте от срама поне почит на хората, които започнаха това добро ночинание... Стига с тоя пожарникар.....

16

Отврат Отврат

преди 6 години

Долу Долу Долу крадливия и корумпиран катун София.....жълтите павета не е България и до кога крадливия катун София ще живеее на гърба на бедната провинция....Долу Долу Долу кръвожадните хиени от крадливия и корумпиран катун на Винету и фъндъковица....да живее БЪЛГАРИЯ и Долу Долу Долу крадците и *** от катуна софия

15

Анонимен

преди 6 години

Не ви ли е срам да напишете "Попа"?

14

Анонимен

преди 6 години

Данчето и бойковица защо не са на парада, там им е мястото.

13

Някой си

преди 6 години

Вече очаквам като пусна душа,банкянския геврек да потече и от там.Или да пробвам първо с тоалетната,със спуснат капак? Геврека е нещо,което изглежда голямо,но всъщност е една голяма дупка.

12

от провинцията

преди 6 години

Не ни занимавайте с този скапан, пропаднал град София.

11

Иван

преди 6 години

Дано сега тролейбус 2 минава Х. Димитър - Бели брези по-бързо та да спра да се дразня и мразя ГЕРБ

10

Анонимен

преди 6 години

Ако затварянето на половината център, промяната на маршрутите на тролейни линии, причиняване на масови задръствания и замърсяването на въздуха са "дтебни проблеми*, то тогава какви ли ще са големите? И боцз като е отворен що не ходи с метро на работа, ами ходи с НСО?

9

Анонимен

преди 6 години

Много важно като има метро, и много важно, като се построят паркинги някой ден - мръсните квартални *** ще продължат да ходят навсякъде с колата, паркирана на тротоара 3 метра под балкона им. Защото така е най-удобно за всяко гадно прасе, а всички шофери са прасета.

8

Анонимен

преди 6 години

ФЪНДУПКОВА със слънчеви очила в метрото.....разглежда схеми и картинки......божеее горката..смях , смях и яко крадене ...

7

Анонимен

преди 6 години

До 1Защото са на още по-голяма далавера , оставяйки паветата! В минала дискусия за и против паветата по Дондуков , тук имаше ***--нари, които си мислеха, че ако останат паветата ще се краде по-малко.Напротив!А имаше и такъв, дето не му пречело да се друса по "Цар Борис3"!

6

тонката

преди 6 години

Браво Данче,браво Бойко!ГЕРБ показва на Червените другари,че вместо само да се краде каквото и откъдето се прекара,можело и да се строи.ГЕРБ-ПОБЕДА,народът ви избира за трети път въпреки лъжите и очернянето от другарите болшевики.Бойко аре моляте поне този път реваншизъм до дупка и Р ОВЧ,Корни, и друга такава червена *** на съд макар,че той съда си е техен.ГЕРБ-ПОБЕДА!

5

до Лео

преди 6 години

Аз пък от 1 година се радвам на безплатен градски, щото билети спрях да дупча. Нека ми е зле! Евала и на теб за бойкота!

4

Анонимен

преди 6 години

и метро до Банкя да построиш пак си оставаш същия п...ростак и к...радец

3

Leo

преди 6 години

Откакто направиха цената на билета 1,60лв, не съм ползвал градски транспорт - вече малко повече от година. Не ми липсва...

2

дедо Ташуко

преди 6 години

Използва простоват език, за да го разбере простолюдието. Иначе може повече, може би.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо новоизграденотоплатно поГоце Делчев прикръстовището с Цар Борис 3 е пак с павета?!? Няма такъв прахоляк, който се вдига! Фандъкова - оставка! Ше ви таковам скапаните павета и всичко!