36

Анонимен

преди 6 години

Че шведа е постъпил грубо и грозно - да,но... И едните и другите реагират прекалено.Чак пък да уволнявате опитен кадър,защото се е опитал да реши проблема тихомълком и да ѝ се плати на камериерка,без да вдигат голям шум,това е политика на всяка фирма,всяка фирма би реагирала така.Има ли полиция?Има.Тя да си свърши работата и толкоз,а съда да го осъди и това е.Какво го дъвчете толкова и вдигате пушилката?

35

Ицо

преди 6 години

Тая е като ритнат кон в главата. Иначе е доста посредствена, типичен кадър на герберите.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Щом го докарахме дотам, да дадем ПОСМЪРТНО "Стара планина" на Макгахан, ясно е колко струва нашата администрация! Прости натегачи и подлизурковци! Макгахан е голяма личност с огромни заслуги пред народа ни. Чест и слава на делото му! Но орден ПОСМЪРТНО? Тогава да наградим и Ботев, и Левски, и Бенковски, и Цар Освободителбарабар с генералите му! Има няколко хиляди българи, които бихме могли да наградим!Монетният двор няма да смогне!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Рагин направи такова изказване, за което трябваше да му ритнат *** публично, под барабанен бой! Ей Богу, когато го прочетох, ми се искаше да имам един Ragging Bull!

32

Анонимен

преди 6 години

Когато се рекламираш като евтина алкохолна дестинация, какви точно "туристи" очакваш?

31

101

преди 6 години

Досега не чух изказване на собственика на хотела. Да го видим кой е и колко се грижи за персонала си.

30

Анонимен

преди 6 години

Рагин стана изкупителна жертва. Важното е има ли тежки последици за здравето на жената. Ако няма тежки последици - вадят късмет и тя и главанака швед

29

ПОПА

преди 6 години

Приказки от 1001 нощ!!

28

Анонимен

преди 6 години

Шийлдс не уби , а му пукна главата на бармана.Нашите го осъдиха, но се намеси посланика на Великобритания.Щял да лежи там.После онзи се прибра и го посрещнаха като герой.Правосъдието им потули случая.То ще е защото сме много на почит в ЕС:)))

27

ХМ

преди 6 години

България ще стане най-богатата държава в света ако измисли какво да прави със стоящите празни 9 месеца Хотели.Ако отглеждаме гъби и за оранжерии маи повече ще изкарваме.Сметки се правят ,тридесет години никои не смята.Я да попитам при минимална заплата от 1200 евро за кемериерка дали ще имаме хотел на печалба?

26

Anonimennnnn

преди 6 години

Кога ще защитите Българите и нашият национален хилядолетен признак?Кога?...Шведи, Руснаци, Англичани и Каракачани....Дай да им слугуваме и робуваме за една пара. За да може да влизат приходи в бюджета....Сега ще си пусна филма Мики Маус.Поне там е нарисуван....

25

Анонимен

преди 6 години

Не говорете против ЧЕЗ за да не ни се разсъдят чехите!Шушулов-ДКЕВРПълно с такава продажна из-мет в БГ администрацията!

24

Анонимен

преди 6 години

Другарко ангелакова спри ослушай се погледни на ляво погледни надясно погледни отзад погледни отпред! Какво виждаш? Нищо ли? Браво на теб другарко! Щом невиждаш че сме в тинята калта и мизерията значи си добре! Да ти си добре и такива като теб! Затова ти казах да се о гледаш за да видиш на какъв хал е обикновеният народ този с 400-те лв- заплати и 180 лв. пенсии! Ти с колко живееш на месец с 200 лева ли? Затова такива като онзи дето ритна камериерката ни имат за Африканци и още много ще ритат.

23

от ХМ

преди 6 години

Парцел ,разрешителни ... 1милион.Сграда и оборудване ,басейн ,кухня ... 2 -3 милиона.Стай 40-80 плюс ,ресторант 50 места!4 милиона вложени ,при заетост от 50% за два месеца при разходи за заплати печалба 300000 годишно.Изплащане на 20 година.Три малки цеха ,печалби от по 10 000 месечно = 120 000 годишно по три 360 000общоРазход за цеховете 1/2/Е но друго си е да кажете ,че имате хотел на морето.

22

Ф.С.В.

преди 6 години

-Браво Браво !!- Министрите - Това е Властта в БГ - Така трябва да се говори- ТАКА ТРЯБВА -!! да се защитават българските граждани-- бедните нещастни хорица отишли за няколко месеца да искарат една малка сума от 1500 лв общо - за да имат хляб за зимата !! БГ алчните бизнесмени ДОРИ НЕ ЗАЩИТИХА своите работници - После никой не идвал да им работи - българите били мързеливи държавата им била виновна че не им праща ученици за стажове (без заплащане) в тяхните Велики хотели - АЛЧНИ *** са това !!

21

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Управляващите са демагози !Те действат на принципа: "Ще говорим това, което иска да чуе от нас народа, а ще правим онова, което е угодно на западните ни господари".

20

Анонимен

преди 6 години

Браво на Ангелкова! А навремето Станишев и БСП позорно мълчаха за случая с Майкъл Шийлдс, който уби барман в Слънчев Бряг.

19

ХМ

преди 6 години

Колко милиарда се изсипаха в сезон със само три месеца?Дори да беше 12 пак нямаше да има икономическа изгода на фона на парите които е глътнало.Един приятел ме навива за хотелче ,извадих му лист сметнах му: викам ти защо искаш да си затвориш всичките спестявания за да се изхранваш с трохи от дъжд на вятър. Стартирай си 2-3 малки бизнеса с 1/10 от тази сума и пак ще изкарваш колкото от хотела при това и за вила на морето ще има.

18

Анонимен

преди 6 години

Хайде да не се радваме толкова че сме скочили адекватно на западняк. Позволяваме си със шведите защото те от край време са пу7ьовци и всеки ги качва, особено тарамбуките. Ако американец или англичанин беше направил това вече щеше да си е в родината.

17

Elpape

преди 6 години

Mnogo e vajen industrialnia turizam za rbg...kak se sadi pipera....kak se pravi safari, pushka, gazov pistolet, orajie AK, patroni, pribori za kosmonavti, dinamo, persiiski kilimi, ovcha kupel, kak se butilira mineralna voda bankia, kak se praviat tuhli, kak se dobiva soda, cement, zlato, jeliazo, med, lov i ribolov, tabletki, sprincovki, mazut, toaletni wc sedalki, smesitelni baterii za bania, klozet, kuhnenski mebeli, krevati, vrati, prozorci, laleta, zumbuli, rozi, lokum, shishcheta, buhti ;)