373

Анонимен

преди 4 години

"Всеобщо целуване!"Това е доказателство, че така наречената "вечна дружба" е просто, другото име на джендърството !

372

Анонимен

преди 6 години

Трагично къса памет имат хората, щом си харесват Живков и си избират Борисов да води държавата.

371

Гост+

преди 6 години

Защо не съдиха Живков за това тогава?

370

Фронто

преди 6 години

До * гост+*:Преди повече от 20 години дори в книжка излезе стенограмата/за втория път/. Ако си Българин ще ти се доповръща! Живков, Тодоров, Лилов, Телалов... ТЖ - и така другари,решихме,но няма да го обявяваме( на народа!?!), защото империалистите .... Такива работи. Гавра,гавра с народа оцелял и опазил национална идентичност през векове робство. И то от кого? От Живков,който не можеше да каже ' социализъм' на една дума. Засрамете се,ако сте Българи.

369

Наивен

преди 6 години

Е, сега сме 26 република на Европейския съюз. С ограничен суверенитет и кретаща на последните места. Каква е разликата?

368

Гост+

преди 6 години

Факт е че има нещо недомислено около 16та република през 60-те, от което БКП се срамува. Хрушчов обаче твърдо отказва с типичният за СССР тогава имперски манталитет. Доколкото съм чел, при Брежнев такава възможност ни е дадена, но нашите вече се дърпат. Истина е, че Живков единствен от чужденците имаше думата на конгресите на КПСС при Брежнев. Не е само нефтът който Живков успя да измъкне. Той успя да направи БГ водеща по електроника в СИВ - инженери от Чехия и Унгария идваха да се учат у нас

367

дей... и цървулите

преди 6 години

кой *** го надраска тия глупости , а тоя пишман професор Цветков не ритна ли канчето

366

Алекс2

преди 6 години

Бай Тошо с една фалшива целувка на Брежнев изкарваше десетки композиции нефт който уж за България дори не влизаха тук а продавахме на Запад за твърда валута ! Човека работеше много хитро за България а не за себе си ! Страната ни беше сила в региона и Турция не смееше и да си помисли нещо...имахме СС-20 ! Преди него селяните носеха опинци /обувки от свинска кожа/и питайте по стари хора как се живееше тогава !След като го свалиха от власт му търсиха милиони а намериха едно одеало ! Лека му пръст

365

Гост+

преди 6 години

Всичко това е преувеличено в типичен за Дойче Веле стил. Живков с Брежнев заедно са кроили шапката на Хрусчов и след успеха на преврата са били приятели - не е вярно че Живков се е страхувал от Брежнев. Толкова колкото Живков е измъкнал от Брежнев никой БГ управник не е успявал - по-късно Горбачов когато разбира е бил бесен и спира всичко. Дойче Веле като са толкова информирани защо мълчат за тези неща - подават дразнещо едностранно информацията. Слушаите К. Чакъров по този въпрос

364

Анонимен

преди 6 години

И преди и сега политиката на България спрямо доминьона е безгръбначна.Разликата е, че преди все пак някой работеше.За справка на неверниците има международни статистически институти, особено в областта на селското стопанство сривът е потресаващ.

363

До 499

преди 6 години

И какво се "строи" сега бе, ***? Колко завода, електроцентрали, язовира, хидромелиорации, пътища, стадиони, университети и т.н. се построиха в повече от живково време!? Със сигурност се правят повече ... гей паради само, а ти на нищо бе учиш децата си, ако въобще имаш такива!]

362

Анонимен

преди 6 години

До 499Извинявай ти от зомбиран компютър ли проповядваш или неква СССР ска технология ползваш ?!? Хахаха ***. Зомбира ли се били...Това им е бъдещето маймунн пенсионер ски.

361

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 495.Сега кой ти пречи да учиш децата си на труд?Защо им позволяваш да седят на компютрите и да се зомбират,защо им купуваш дрога и ГМО,и защо не им садиш зеленчуци?Защо демокрацията ти е виновна,за мързела?И напротив сега се строи много.По времето на тоя мухал горе,живеехме в мизерия и лъжливи обещания,.Нямаше пътища,и каруците даже не бяха на мода.Магарето на Гошо *** беше атракция.

360

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 486Знаеш ли колко неща мога сега да се "документират" и да обвиняваш покойници, които не могат да се защитят!? Станали ли сме 16-та република? Не сме! Факт и точка по въпроса! Останалото са спекулации и демагогия - минало предполагаемо, несбъднало се и не много сигурно изфабрикувано "събитие"!?

359

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 489Сега като гледам как се "плаща"... Абе мъка ми става за народа!? И какво лошо има в бригадите - децата и студентите да се учат от малки на труд? Сега, като няма бригади какво правят - скитосват улиците, зомбират се в компютри, да не говорим за дрогата, ГМО-то и др. "ценности" на демокрацията... И точно така - сега нищо не се строи, защото се гледа първо колко може да се гепи!

358

(-_-)

преди 6 години

Европейски съюз, съветски съюз.. Истината е далеч от това, което се е случило тогава. Много лесно е да се цитират покойници, нали? Лошото е, че много българи са били и преди и сега чуждопоклонници и мерзавци..

357

Анонимен

преди 6 години

Гоше това не е демокрация. Това е новият курс на Партийната политика копие на Югославия на Тито

356

Гошо

преди 6 години

Преди 30 години в България имаше 8 млн. българи. Сега в България има 3 млн. българи и 3 млн. с български паспорти, които раждат на 15-16 г.Демокрацията добри работи...

355

474

преди 6 години

Основната причина за възхода на СССР е пълното незачитане на човешкият живот. За феодалното управление мат'ряла е бил бързозаменим и безплатен ресурс. И сега там е така. Защо се учудваш на прираста?

354

Vazroden

преди 6 години

Kade mu e groba na tozi Diktato Jivkov , da mu podnesa 10 varela s .. v znak na priznatelnost