95

Антипсихар

преди 6 години

Вижте го този поглед на Брайвик!

94

Циник до 102

преди 6 години

Пхахаха...голтаче...успя да ме разсмееш...Апропо...бизнесидеята ти не е нова - идвай - ще те пратя при мамалигарите - на надник!Пхахаха гВедо:-)

93

Петърчо

преди 6 години

Този *** убил 70 невинни хора повечето от които деца щял да съди държавата че му били нарушени правата. В Македония един журналист който впоследствие се оказа убиец и изнасилвач на възрастни жени го самоубиха в затвора в кофа с вода... Официалната причина самоубийство чрез удавяне. Както казват ингилизите. Just sayin'. Но какво се заблуждавам. Европейската ценностна система няма да позволи на такъв "сладур" да му се случи нещо лошо пък какво остава за правата на горкия. Да живей Европата!

92

Факти

преди 6 години

Българите в Германия просят центове пред моловете и гарите.Циника е шеф на група от 15 души обучени и тренирани лично от него.Вечер се отчитат,а той по цял ден пие кафе и пише от скука в бг сайтове, така че не му се връзвайте!

91

Анонимен

преди 6 години

Тоя ненормалник им върти мозъците откакто го заловиха. Щяха да си спестят главоболията ако го бяха гръмнали "случайно". Спънал се полицая и натиснал без да иска спусъка докато го е преследвал. То бива наглост но това минава всякакви граници. Какво излиза - убиваш 70 човека и си живуркаш в затвора като вършееш тръни на обществото. Тия като него са бесни кучета, а те не се лекуват

90

Циник до 99

преди 6 години

Аз поне знам къде е топлата вода - а ти до днес се къпеш като те "изненада" дъжда смрадлико!Пхахаха

89

Че го Вада

преди 6 години

До *** до 96Вземи си сапуна от колекцията с трофеи от войната и се изкъпи поне ,докато има топла вода.

88

Циник до 96

преди 6 години

Мда...от червеното кранче - теква топлата вода!И шсъ изсипеш от ник!Пхахаха

87

Психолог 1 ви курс

преди 6 години

В толите морски и красиви държави (България е яка) няма серийни и масови убийци,а на север всеки втори е прикрит психо.

86

Фройд

преди 6 години

Липсата на приятелка ,социален живот и редовна работа води до такива мутации като при този объркан онанист.За да прикрият, че са дествени 40 годишни аудсайдери в обществото се закачат за някой сайт за заомбиране на лузъри.Дали ще е радикален ислямизъм или нацизъм няма разлика.Замислете се нацизма е причинил смърта на повече нацисти отколкото на евреи,роми и арменци .Радикалмия ислям е убил над милион мюсулмани и само няколко хиляди жертви с друга вяра или без вяра.

85

Циник до 95

преди 6 години

Алаходупците поздравяват твоята...Многократно!:-)

84

Анонимен

преди 6 години

поздравявам майките на симпатизантите на това ***

83

Анонимен

преди 6 години

21 години за 77 човешки живота,това е сигурно евро демокрацията

82

Анонимен

преди 6 години

Сталин е избил милиони, а има паметници...7 милиона украинци е убил чрез глад!Защо Брайвик да е лош, а ?

81

Социопат

преди 6 години

Те и в ИД са като тоя- дествени психопати.Тоя попаднал в нета на нацистки промвики на мозъчето, а колегите му на радикал-илямистки промивки на главичките...

80

Циник до 88

преди 6 години

Ъхъ..."бог" се отврати от гей паради...и ви обърна гръб....Брейвик е в затвора...опитайте следващият път да отблъснете алаходупците с "дилдо на батерии", и букети с цветя!Белким ги трогнете!:-)

79

Анонимен

преди 6 години

Престанете да ни занимавате с тоя червей. Щою норвежците не го наказват, Бог ще го накаже подобаващо.

78

Анонимен

преди 6 години

Балкански *** :) циника начело както винаги по идиощина

77

Циник до 82

преди 6 години

Колега..благодаря за подкрепата...но за шеметаци , като гърбавия не се нуждая...блъскам ги "като маче у дувар"Еврогейчетата горките , бъркат "количество преминава в качество"! Тълпа т ъ пи парчета - си остава тълпа т ъ п и парчета!Пхахаха - поздрави от Франкфурт!

76

Брайвик

преди 6 години

е масов убиец, Меркел - индиректно отговорна за няколко стотин жертви на ислямски диваци, е уважаван европейски политик. Какво е това? Свят, в който гей-парадът е празник. Свят, обърнат наопаки.