113

Анонимен

преди 6 години

V ZATVORA TAM MY E MIASTOTO

112

Анонимен

преди 6 години

На видеозаписа се вижда как той върви без да залита,изчаква да излязат всички преминаващи от коридора така ,че никой да не го види и тогава ритва камериерката в лицето.След което камериерката пада и вероятно загубва съзнание.Ако е имала загуба на съзнание деянието се води средна телесна повреда,а не лека!Фактът,че изчаква всички да излязат означава,че деянието е предварително замислено!А това,че казва,че не помнел си е лъжесвидетелство.Ако имаме правосъдие 10 години в затвора не му мърдат.......

111

Анонимен

преди 6 години

За такива мръсни твари има затвор . Каквото си е надробил сега да си го сърба ,колкото и да му горчи . Малко са нашите престъпници , та ще идват и от другаде да ни ритат и бият .Закона да се спази за престъпника и никаква прошка !

110

Kakaov muss

преди 6 години

Bravo na shvedskite i belgiiskite hotelski sindikati!...nabiha boxa na bg hotelski sindikati v surata! Ste mi praviat te damping na choveshkia hotelski pochasov trud i zaplastane v eu i pes...

109

хммм

преди 6 години

какво общо имат двете неща не ми стана ясно. Тоя швед срита в лицето колкото сила има една жена без никаква причина и замалко да я убие поради гълтане на езика, а ония кмет си легна с едно 15 годишно за което цялото село казваше че само му се бутало, един друг не застана на страната на "потърпевшата". Да не говорим че нейните обяснения бяха направо неадекватни. Не разбрах какво беше общото в случая между двамата, даже и Господ би осъдил изнудването на тоя кмет с цел да се запази репутацията на онова к*рве

108

suncho82

преди 6 години

шведите поне умеят да се извиняват и затова държавата им е на такова високо ниво. евала на човека все пак. кога очите или кмета на галиче ще се извинят ?

107

Анонимен

преди 6 години

Лъже мизерникът не е очаквал, че има камери. Вероятно е пил, но не е бил пиян нито дрогиран и прекрасно помни всичко. На камерата се вижда - движи се по права линия без да залита с различен по тежест багаж в двете ръце (пиян или дрогиран това не може да го направи), вижда жената, спира се и й предлага кекс, тя отказва и си продължава работата, той я рита (без да залитне!). ***, лъжец, страхливец - да лежи и да плаща на жената.

106

Анонимен

преди 6 години

Както и предположих още като се чу за случая, тоя е бил пиян и дрогиран, още по пътя за насам се е надрусал и напил порядъчно, щото нали си знае, че отива на алкохолен туризъм. Пиянството и дрогирането обаче не са смекчаващи вината обстоятелства, така че редно е да бъде осъден, още повече че толерирането на беззаконие може много по-ефективно да изгони туристи. Та кой нормален човек ще отиде на почивка в държава, където всеки може да му налети и да го зарита и заблъска?

105

Анонимен

преди 6 години

Ние пък те обичаме братко швед. Най вече ще те заобичат новите ти приятели в българския затвор. Който не носи на пиене да не го прави. То е като работата или я можеш или не

104

ненормално

преди 6 години

Става срамно да си българин !!!!!!! Цига..те / ромите / избиха десетки баби и старци в Сев. България, мутри редовно пребиват хора по път и без път. За много убийства дават по три- четири години затвор, а този *** - шведа искаме да го обесим !!!! Не сме наред българите , затова сме на това дередже и ще става по - лошо ..........:-)

103

Анонимен

преди 6 години

Няма извинения! Виновен! За това ефективна присъда и копане на градинки и миене на улуци! А да! С безплатна боузка с надпис отпред и отзад .... "Аз ритнах камериерката, защото пия и бия жени.". И те така за всеки причинил вреда на другия. Надписи много..."Ограбих баба Пена", "пребих жена си", "изнасилих". Да им е написано на челото до живот. Даже ако питате мен, татуирайте им присъдите на челат да се виждат. На всички престъпници, щото съда ги пуска и така с 12 присъди никой не ги знае.

102

Анонимен

преди 6 години

до 122 Шведите били искали, хаха. В Швеция всеки ден ги изнасилват и колят "интегрираните", докато самите шведи си траят и не смеят да гъкнат за да не обидят някой. Бил съм там и знам за какъв мазохизъм става дума, не случайно термина "стокхолмски синдром" произлиза именно от тях.

101

Анонимен

преди 6 години

до 122 Разбира се, че ще искам глоба, може и някой месец затвор според конкретните обстоятелства. Ако деянието е извършено със особена злоба и умисъл (както се усеща от написаното), то разбира се, че наказанието трябва да е по-тежко. А удара не попада на опасното място, защото не е насочен към него. Я се замисли сега кой точно е смотан, мм?

100

Анонимен

преди 6 години

До 120 Удара не попадна на опасното място, смотан! Всички шведи по форумите или поне на 99% искат тоя да влезе в затвора, а ти казваш че заслужава само глоба? Ти син на рагин продажника ли си...или някое синче на хотелиер по Черноморието. заради такива *** като теб европейците ни смята за животни и ще ни ритат у главата. Следващият път с такъв "слаб" ритник и *** да нацелят, жена ти или там твоя роднина от женски пол и тии да искаш само глоба за тоя. Оллигогрен неземен!

99

Анонимен

преди 6 години

до 118 Е, след като очевидно става дума за слаба жена и е факт, че и няма НИЩО, какво ти говори това?! Нека ти подскажа - удара е бил слаб и не е целял нищо сериозно.

98

Т. Сл..

преди 6 години

Добре ще бъде....., ако този швед....се срещне с камериерката ......И>>>>>СЕ ИЗВИНИ.....Тогава нашето ,,правосъдие''....да..помисли......

97

Анонимен

преди 6 години

до 117 Ми тя жената ми мяза на Майк Тайсън, к'во е един такъв шут с крак в главата за нея, нали? Ти си бил мега зле бе!

96

Анонимен

преди 6 години

до 110Ми някой по лабилен може и от шамар да умре, и? Смъртно наказание за шамар ли ще искаш?

95

Анонимен

преди 6 години

до 112 Тебе ще ритна само един път в главата и ако оживееш ще ти дам квото искаш. Става ли, галффон изтрещял?

94

Анонимен

преди 6 години

до 111 Значи то отсрани изобщо не боли, а истината е че имаше огроме късмет жената да не бъде нацелена в слепоочието. Знаеш ли колко малко му трябва там за да се получи мозъчен кръвоизлив, а? Оллигофрен! Още повече на такава женица..