51

Ани

преди 6 години

По същото време си спомняме зелените човечета от Крим наш.Цялата работа беше да се постави България на колене. Моркова беше Южен Поток. Ама нещо не стана както се искаше на Москва. И като не стана, Путин обяви че ще прави Турски поток. Това обаче също не предизвика масови протести и демонстрации и България остана наша.

50

Анонимен

преди 6 години

Местни банки без кредитор от последна инстанция-по важи за ДСК,но тя си имаше кредитор държавата,ако сбърка в нещо държавата я дърпа за ушите,а тя на свой ред търси кредитор/и за проценти от пакет/и да покрие срещу участие за време/повече време,ако този кредитор е приятелски настроен и има покровител от последна инстанция и въобще приятел към всички за проценти да учяства или държавата се наема сама щом не е следила процеса по нейни задължения да налее за повече участие,инак си е СК на места-КТБ

49

Minut

преди 6 години

Po 6 referenduma vseka godina i vednaga majoritarni izbori v rbg ! ...i bg darjavnite slujiteli na rbv da rabotiat samo pravi! Nikakvi stolove, nikakvi divani, kresla, kanapeta v bg darjavnite slujbi...samo jelezni peiki...nikakakav darjaven gratis transport za bg darjavni slujiteli...nali imame publichen transport v rbg?! Da si plastat! :-)

48

Анонимен

преди 6 години

ТЕ ограбиха БГ. ( социалистическите демократични приватизаторски евроатлантици )

47

Panamska broderia

преди 6 години

Offshornite pari ot orajeini proizvodstva i dostavki zaedno s parite na telekomunikaciite i mediite, kakto i offshornite petrolni proizvodstva i targovia v betonen kartel s bg agentite, mvr i bg armia...pfuuuu...a i v vseki bankov klon ima bg agenti ...pfuuu...tartei...v koshera na gaza...

46

u4en

преди 6 години

Цацаров :"Номерът в тази държава е да имаш добър счетоводител и добри адвокати" !!! Браво Цаца!....прод. с друг попул. цитат :"Еб--и държавата . щом аз съм й гл. прокурор !!! Е нема такава държава !!! А мин. пенсия в Словения стана 500?..след воина !

45

u4en

преди 6 години

Става ясна - това е пъклен план за грабеж като за последно ! Замислен от серГея..Сараите... сидер-зл.пръст! осъществен от ДАНС-Писаре...Йовчев...прокуратура..Искров..и ръководен от Орешарски ! Кражбата на КТБ е СВЕТОВЕН РЕКОРД по грабеж - близо 5% от БВП ! Младите прокурори и ДАНС да следят харчовете на - Сидеров...Искров...Йовчев..Писарев...ОРЕШАРСКИ...членовете на УС на БНБ и особено на ректора на УНСС. който казваше на протестиращите студенти - колко сте жалки-!! Цаца и ББ не са вечни!

44

анонимен

преди 6 години

От стенограмата която внимателно прочетох разбрах едно. Всички се опитват да мислят конструктивно и да спасят банката само ББ иска оставки и избори и не му пука за друго. Важна според него е само партията и изборите и другите са виновни

43

Гру

преди 6 години

Кажете за увеличението на заплатите в Румъния с 200 % бее или за тва пуснахте стенограмата ? Никъде не се споменава защо ли?

42

Кажете бее

преди 6 години

Кажете за увеличението на заплатите в Румъния с 200 % бее или за тва пуснахте стенограмата ? Никъде не се споменава защо ли?

41

Анонимен

преди 6 години

Тъй де, всичко ни стана ясно. "Когато правата е крива, то кривата е права."

40

Ангел

преди 6 години

Четох стенограмата.Умишлено бяха скрили някои много неудобни за банките цифри и %-ти.А именно ликвидността на Банките! Средната ликвидност на Банките в България е 10 до 20% което ще рече че ако всички се втурнат да си теглят спестяванията Банките ще могат да изплатят до 20% от влоговете на хората.Останалите 80% са просто цифри в компютъра.Пари които са инвестирани от банките или раздадени кредити.Затова не си държа парите в банка.Съветвам всички да въртят,съхраняват и инвестират парите си сами!!

39

Българка

преди 6 години

общи приказки - как никой не попита кой взе парите и защо не е арестуван още,събрали се уж толкова умни глави а нищо конкретно - нито за причините - отговорността и т н

38

Анонимен

преди 6 години

На всички е ясно, че Русия и нейните служби стоят зад цялата история с КТБ. Проблема е, че никой от политиците и медиите не го казва, което от своя страна показва зависимостта ни от руските престъпници. Руската наглост няма край, а опитите да ни навреди по всякъкъв начи са бандитски и заслужават достоен отговор.А именно да бъде изкоренена русофилията в Бг, да бъдат изобличени опитите на Русия да ни държи в зависимост,да бъдат наблюдавани под лупа Лукойл и всички компании с руско участие!

37

Анонимен

преди 6 години

" куче влачи рейс, диря няма ..." = евроатлантическо БГ

36

Анонимен

преди 6 години

Другите две стенограми, кога???

35

Активист на БКП

преди 6 години

Истината е,че двамата дебели фалираха КТБ...

34

Анонимен

преди 6 години

Кой покани Евгени Узунов на тази среща? Той е: първи секретар на комсомола при Т. Живков, шеф на банката на СИК, главен участник в банковата криза през 1996, и без прекъсване висш ръководител на БСП

33

Tonygl

преди 6 години

Някой питаше по надолу на кой му е хрумнало да фалура КТБ. Отговор: На Пеевски, който искаше Василев да му опрости огромен заем и на едни хора, които го притискаха да им прехвърли Виваком. Отделно другите банки бяха заинтересовани КТБ да не съществува за да не плащат лихви по депозитите. Ако не сте забелязали веднага на следващата нова година всички банки свалиха орицентите по депозитите от срвдно 3 до към 0,3 максимум, но пък лихвите по кредитите си останха на същите нива. Е туй то.

32

Анонимен

преди 6 години

И кво, банките генерират огромни печалби, като ни заливат с такси и лихви, които трябва да покрият кредитният риск я същото време, като фалира банката трябва да плащаме всички ..