39

Snorky

преди 6 години

Не се учудвам, че болшинството от рижата *** е на другия тротоар. Така по-лесно ще бъдат превзети от косматите азиатци.

38

Анонимен

преди 6 години

То затова им е толкова мътен айрана в държавата. Аз си мислех, че само при нас е бъркоч

37

тръмп

преди 6 години

Клозета ми на двора е по-читав от техния парламент

36

Анонимен

преди 6 години

Е, искат да излязат от ЕС, но все още изповядват "европейските ценности".

35

сминдух енд чесън

преди 6 години

И къде е драмата,след като предварително е ясно кой кой е,у нас ги вкарват в листи умишлено ,а обществото го научава когато шантажа излезе наяве.

34

Еее

преди 6 години

С две думи - голяма гнусотия! Тия gейове почнаха всеки ден да ни ги навират - по медии, Интернет, че и паради по улиците! Прекаляват, ама много!

33

Само 44 ?!??..

преди 6 години

Разочароващо...

32

Мехмед

преди 6 години

Браво браво , така отива, така е добре .Евро *** извратен съюз. Продължавайте така по пътя на демокрацията , но вашата демокрация е само за *** но не и за нормалните граждани . Само така давайте насърчавайте още педаломанията хайде давайте ...

31

Анонимен

преди 6 години

На хора без деца ( бъдеще ) грам не им дреме за бъдещето. Мислят само за собствения си ***, как да го напълнят по ***

30

Анонимен

преди 6 години

Тъжно е, когато най-отличителното нещо у теб е това с кой лягаш. Не е важно да вземат подходящи хора с образование и опит, важното е да са в определени проценти жени, мъже, гейове и прочие. Не е важно да имат кмет, който да гледа интереса на съгражданите си, важното е да е мюсюлманин. Би трябвало да ги избират по подходящи за поста, а останалото вече да е без значение.

29

Хех

преди 6 години

И един ден не минава без да ни натрапвате тези отвратяги! Дали ще е новина за някой парад, дали за някое пуки което реве че не го признават за транзистор а ТО всъщност си мисли че е полу проводник.... Всеки божи ден тук има ПОНЕ 1 статия за тези ненормални психари.

28

Анонимен

преди 6 години

айц! еми да видим. На мен не ми пука дали са лесбо, садо, мазо,мезо или ендо, ако вършат работа са ок. Снощи даваха Станишев по скай нюз да говори от Брюксел, щях да се задавя, ама звучеше много добре. Изказа се супер професионално и похвали Корбин.

27

Анонимен

преди 6 години

Нежни приятели, кога ще бъде гей парада в софия ?. Разбра се, че организатори са софииските протестари значи ще бъде много супер гейско.

26

Брахтутмон

преди 6 години

Жена и *** само за политик и адвокат стават - само най-големите некадърници, ***, подлеци и кръвопийци стават за политици и адвокати. Нищо чудно няма.

25

Наблюдател

преди 6 години

Камарата незабавно да се обзаде с белезници, камшици, гумени пен иси, топчета, вазелин, червени фенери и кожени кресла по волята на избирателите. Случващото да се предада 24 часа на живо. Като ще е порнография да е.

24

Партиен член

преди 6 години

До като не станат всички в Камарата 100 %. такива нещата няма да се оправят.Пожелавам им го от сърце.Те го заслужават.Вижда се че с нормални хора не се получава.Кой ако не гейовете ще спрът тероризма?Няма по възпиращо нещо от гейкомандос.Направо ще ликвидират *** камикадзета.

23

хе хе

преди 6 години

Хайде да ви е честито!

22

Кратун

преди 6 години

Отнесено процентно към броя не тези индивиди в обществото се получава една изкривена извадка. Начело с такива Великобритания определено ще разбере що то държавническо мислене, твърдост на волята и бащинско чувство към нацията. Да им е честито!

21

Наблюдател

преди 6 години

Няма как, евроатлантически ценности! Ненормалните станаха нормални.

20

Я

преди 6 години

Гейове,лизбики,муджихидини,либерали! Да,им е честито!