18

Kevin Silva

преди 3 години

Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака произнесе заклинанието си, Съпругата ми ме ОТБЛОКИРА! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с Dr.Saka за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: sakasolutiontemple***gmail.

17

Жена на 20г.

преди 6 години

Започнах да мастурбирам на 6г. и стигах до десетина оргазма,през пубертета до 5,6 оргазма за 30 минути. Приятелят ми сподели,че когато започнал да онанира нямал *** и можел да изпитва по няколко оргазма един след друг,когато започнал да отделя *** след първият оргазъм възбудата изчезва и му е необходимо около 30минути за да повтори.

16

Анонимен

преди 6 години

Къртя,поря,пробивам !Обърнати матки,черва по полилея,пръски кръв по тавана !Изпращам в прохидилки ,а понякога в гипсово корито !Извозвам до адрес .На вас оставям,мили дами,да преброите оргазмите ..

15

До 32

преди 6 години

Бачкане?!?При мен става въпрос за удоволствие. Един час нвпрекъсната възбуда е супер

14

До номер 30

преди 6 години

На мен ми трябват 10 мин. за да се възбудя добре, а твоите мъже вече са свършили. Те да не са пъпчиви тийнове на 16?

13

до 30

преди 6 години

Не си ме срещнала. Гарантирам то 45 минути до един час " бачкане" .

12

До 30

преди 6 години

Сексуални атлети?!?Просто ти си била с неопитни мъже или некадърници.Моята жена винаги стига до оргазъм. Рядко се слва да не може да свърши при 30 мин. тек,тогава се налага да свърши с френска. 3-4 орхазма не са нещо необичайно

11

Анонимен

преди 6 години

Жена съм, никога не съм имала повече от 1 оргазъм. Намирам го за доста несправедливо. Но като се има предвид че мъжете едвам прекосили успяват да ме докарат и до 1, в рамките на 10те минути, в които са възбудени...хммм. Абе къде са тия сексуални атлети не мога да разбера.

10

Спиро Горскио

преди 6 години

Пръвио път като го правих, свръших три пъти един след друг. Сега като се замислям се чудя как момата не забременя, защото нали винаги оставя семе по мъркучо. Ама дете съм бил, Господ ме е пазил. Това беше преди 18 години. Еееех, какви години беха.

9

Моше

преди 6 години

Питайте равина, той знае най-добре!

8

Gogo

преди 6 години

Направо в дупенцето си и го слагам и бързо ми става пак голям. Редовно си я помпан мойта там и ми е много добре.

7

Шопо

преди 6 години

Бришем го у пердето и продължавам...

6

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме, че всичко е индивидуално. На младини при мъжете, 3-4 пъти на ден, като има вариант двата да се наставят( зависи от мерака и от дамата). Кратички, но с силни усещания.После нещата постепенно се променят. Всички знаем как, но и тук биологичният фактор си казва думата

5

varg

преди 6 години

5 минути

4

Анонимен

преди 6 години

С годиника ми повторихме 8 пъти сега вече имаме детенце заченато от тази яка сесия. Може много пъти да повтори един мъж стига да иска ;)

3

Анонимен

преди 6 години

И аз мога да повторя за една нощ. Ако е полярна.

2

Анонимен

преди 6 години

До НадетоНаде!Не се давай, ако ще започва дискусия! :)))

1

Анонимен

преди 6 години

Честото еякулиране е вредно за мъжете! Периода зависи и от възрастта. Например за мъж на средна възраст (30-40години) оптималната честота е 1 път седмично.Долу горе толкова е необходимо за пълното възстановяване на хормоналния баланс.Пика на тестостерона също е 7 дни.Също много зависи и от физическото състояние и храненето. Например интензивните физически упражнения (или работа) придружени със консумация на месо водят до по бързо възстановяване.Пълното вегитарианство вреди на мъжете.