36

Замисъл има!

преди 6 години

Защо жените непременно трябва да са слаби?В миналото идеал са били твърде наднормени жени. Вижте Вилендорфската Венера, вижте творбите на Рубенс, за Джокондата може да се съди също, че е заоблена, по горната част на тялото й, доста налята.Пълнотата при жените винаги до нашите времена е смятана за красота и обещание за фертилност, че ще роди много и здрави деца. А сега трябва всички да са кльощи. Т.е. да не могат да раждат деца?!! А арабките са обичайно над 120 кг. и раждат всяка година! Защо?

35

:)

преди 6 години

Не мога да се оплача от грубо отношение- моят мъж ми казва-,,Скъпа ,виж си дупенцето''

34

Анонимен

преди 6 години

До 44Хахахаха... напи ми душата!!!:-)))

33

Неверник

преди 6 години

Тъс кака на снимката я зимам такваз, каквато йе, нема да я карам да пази диетъ !

32

Аз

преди 6 години

Цял живот съм гладна и полудебела. Цял живот изпитвам бяла завист към онези слаби жени, които ядат "на корем" без да се ограничават от тлъсто, мазно, сладко и т. н., а незнайно защо не пълнеят. Имах такава колежка. По цял ден дъвчеше. А шкафът й - един малък хранителен магазин. Но не завиждам на жени, които гладуват или повръщат по цял ден, само и само да са слаби. Да, полудебелка съм, но мъжете цял живот ме заглеждат. Хубавка съм, чаровна съм, имам си всичко.

31

3d

преди 6 години

Човек е съчетание от тяло и душа - за да се развива хармонично трябва да се грижи както за душата, така и за тялото си.Не разбирам каква е тая тенденция да се твърди, че дебелото тяло е също така привлекателно, както е здравословното поддържано тяло. Духовната леност води до духовна деградация, а физическата леност - до физическа. Както е по-лесно да си *** и необразован, така е по-лесно да си дебел и отпуснат.Грижете се за себе си и развивайте и ума, и тялото...

30

Анонимен

преди 6 години

Забелязах, че от първите 5 4 са от типа "жена каза на момиче", а в петото пола на казващия не е определен. Жените са психопатки. Безморални и жли същества, които мрънкат, когато получават каквото са заслужили.

29

Анонимен

преди 6 години

... но започнаха още в десети клас. Нея все я беше страх да не й го отмъкне някоя, но изглежда момчето беше възпитано да е рицар или нещо от този род. Може пък и да е бил влюбен. Тя беше хем висока и грубовата, хем с доста излишни килца. Малко след завършване на гимназията забременя и го ожени за себе си.До днес са заедно и са стабилно семейство.Според мен, затруднения имат онези, които са с чувство за малоценност поради дебелината си. По-общителните,веселите и нахалничките успяват да се уредят

28

Анонимен

преди 6 години

Цял живот ходи гладна и очевадно дебела.Прекомерно ниска,ако качи кила става буре. И в този ред на мисли го предава ваше н дъщеря си. Дъщеря от лишения у глад,започна да си го изкарва на другите деца.Громко и зловещо да ги обижда "*** дебела". Няколко години по-късно въпросните деца са прекрасни деца.А нейното дете стана ,това което обиждаше децата.Лошия пример е олицетворение на самия родител,като първо образ.Изказаната дума,две...пр., винаги се връщат при самия източник.

27

Анонимен

преди 6 години

Леля ми тормозеше братовчедка ми (дъщеря си) че е дебела. Подлагаше я на всякакви диети и тренировки, заключваше й храната. Под предлог, че се грижи за здравето й. И винаги даваше себе си за пример за здравословно тегло. Лошо е да злорадстваш, но днес, след около 25 години, братовчедка ми е здрава и хубава (и леко закръглена, както винаги), а майка й е болна от рак, въпреки "здравословния си начин на живот.(

26

буб

преди 6 години

родителите са виновни за комплексите на децата си. Детето на моя приятелка има стърчаци уши, на 6 е и тя му се подиграва пред хората и като каже нещо му вика 'ушат мълчи, да беше взел поне моите уши, виж се като слончето джъмбо си' Къса ми се сърцето като му видя муцунката как се натъжава. Живея на запад и тук е обратното- децата само се хвалят, казва им се колко са добри и бързи и хубави и тн и им се гради самочувствие. И като цяло тук не съдят по външния вид и така е редно.

25

Анонимен

преди 6 години

Сега да кажа за вски влак си има пътници тъка че ! ;) С Здраве !

24

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До И аз:a kато се събудиш отново трябва да чистиш на котките ... баща ти не е имал предвид килограмите а класическия мустак дето си отпрала.

23

И аз:

преди 6 години

" Ако бях момче на твоята възраст, нямаше да те погледна." Баща ми в 9-ти клас. 58 кг при 156 см ръст. Женена съм щастливо от 30 години за малко по-млад от мен мъж (68 кг при същия ръст ествествено)))

22

Анонимна

преди 6 години

" По тебе има тонове сланина." - майка ми в 7-ми клас, когато тежах 60 кг при 160 см ръст. Слава Богу, че повечето момчета не мислеха така!

21

Анонимен

преди 6 години

Наблюдавах с какво достойнство си носят закръглените форми момичетата из Европа. И разбрах, че е важно излъчването, а не обема. Българките като имаме някъде повече натрупано го прикриваме с дрехите и се свиваме без самочувствие, а мацките на запад си слагат потника и тесния панталон и пет пари си не дават! Чувстват се добре и не им дреме какво мислят другите.

20

Анонимен

преди 6 години

Мерси. Ама - не, мерси. Моите пращялки са на по 25 години(+/- 5 години) и по 50 кила(+/- 5кила). Ти напращявай колко желаеш :)

19

Анонимен

преди 6 години

"Мъж не ме е върнал, понеже съм дебела."Ми то трябва първо да те поканят, че да те върнат...

18

Анонимен

преди 6 години

"Трябва да се гледаш гола, за да осъзнаеш точно колко дебела си"Муахахаха. Сигурно е била толко дебела, че е имала собствена гравитация, която е привличала по-слабичките мъже около нея...Сега сериозно - килограмите са проблем - медицински. Редно е да потърсите помощ, ако сте + или - 10% от стандартното тегло за възрастта си. Иначе си просите други заболявания. Обидите/подигравките ще са ви най-малкия проблем...

17

Анонимен

преди 6 години

Всички тези неща са вярни. Понякога истината боли, но и лекува.Няма какво да се лъжат децата и после реалността да ги смаже.Красотата на 90 процента е здравословно хранене с мярка и от време на време физически упражнения. Цигари е и други *** правят грозна и състарена кожа.Също дрехи дори евтини, но избрани с вкус и добре съчетани (а не просто скъпи грозни парцалки).Излишно мацаве с гримове, фон диотени и т.н. са излишни. Козметика с мярка, особено за млади момичета.