9

Американ

преди 6 години

До мисъл на Чърчил(13)Свинската мисъл идва от дипломатическият му неуспех през първата световна на привлече България към антантата, който почти проваля кариерата му и я забавя с много години.Иначе шкембе чорбата е гадория.

8

Анонимен

преди 6 години

ЛИКБЕЗ:Не е ясно Брюксел ли "люлее" Лондон,или Лондон-Брюксел,но "НЯКОЙ" ги "качи" на люлката и ги "клати". И този НЯКОЙ "безмолвно,по английски" прилага класическия "английски" номер в международните отношения- "Разделяй и владей"! И трябва да си много "Винету",за да не разбираш "за коя Марийка става дума". Ясно е,че около и в Англия нещо "става",и на "НЯКОЙ" много му е ясно какво,кога и как ще "падне".Да!Прави са копаещите на полето:"Един ден тарикатите започват да носят вода на баламите"!

7

Фърчил

преди 6 години

А га пих българско вино ми беше най-добре

6

Елемаг

преди 6 години

"проточване на преговорите за напускането на страната."Къде да напусне,кой да напусне,как да напусне?Какво е това изречение бе? В тая редакция, всичките "Журналистика" от НБУ и УНССС ли сте завършили?Щото сте за 2-ка на контролно по Български за 4-ти клас!!

5

Анонимен

преди 6 години

Типично по английски - навсякъде с мръсните си номера. Британците винаги са били срещу България и както изглежда и Европа.

4

KIto

преди 6 години

До АнонименБез преговори няма да си тръгнат. Къв ти е проблема с Брюксел. Има си правила и кой къде е бил не е важно а дали се спазват правилата дето им казват в писмен вид договори. Проблема си е на англичаните, които пожелаха да излизат сега няма да имат тази добре звучаща възможност за тях излизане без преговори та даже и мнозинство в парламента няма да имат. Даже и ще си плащат за този техния техен избор.

3

Че Гевара

преди 6 години

Лузърите и тъмните емигранти ще таковат мамата на острова !

2

Анонимен

преди 6 години

Брюкселските *** ходиха в Англия да агитират против Тереза Мей, обаче ще стане така, че Англия ще си тръгне и без преговори.

1

Анонимен

преди 6 години

Юнкер хвърли Англия в политическа криза и в лапите на тероризма. Юнкер е руски хакер и са намесва във референдума на една суверенна държава. Редно е Юнкер да подаде оставка. Тереза Мей да откаже да води преговори с Юнкер и да иска друг представител.