23

Американ

преди 6 години

Общите ценности май не са токова общи, като гледаме унгарците, чехите и т.н. в отношението им към излямското наществие.

22

JJIvanov

преди 6 години

Имаше нужда да поработим за Европейския съюз като доказани експерти и да вкараме в ред тежко увредените държави и народи от нагли диверсанти ползващи наркомани на власт.ТАм нагли диверсанти ползват спец наркотици и обемно проникващо пси препрограмиране и прокарват зверски вредни диверсии увреждащи тежко и завинаги земята и климата.Дигитализацiята е нагло престъпно антиприродно мероприятие увредило вече трайно Европа.

21

От село

преди 6 години

Като цяло бг гражданин не обича брюкселско зеле, та затуй и няма....... .

20

Циник до 27

преди 6 години

Колега - ти и досега не си гласувал! Местата си ги "раздават" вътрешнопартийно на "заслужили другари" , като награда за добра служба! Публична тайна е, че който успее да се докопа до Брюксел....е "ударил кьоравото", "оплел кошницата", "построил комунизма"...и т.н.

19

Анонимен

преди 6 години

Никога няма да гласувам за брюкселски п.а.р.а.з.и.т.и.

18

Анонимен

преди 6 години

Вместо да си губите времето да пишете тук против Йотова, вървете да си приговите шарените панталонки за парада. И да не си заблавите брюкселските пера за опашките.

17

Циник до 23

преди 6 години

Колега много си прав - ама явно някой алаходупен *** маа яко минуси! Брюксел стана отдавна сборище на търтеи като Стани-шеф , човека без нито 1 ден стаж...шеф на евросоциалистите! Според официални проучвания 80% от евродепутатите САМИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ СА ТАМ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ИНДУСТРИЯ, И ФИНАНСИ!Бареков, Курумбашев,Кючюк...все ангажирани за добруването на българите, и европейците евродепутати! За един мандат си оправят живота, и после им остава да чакат мизерната 3, 4000 ? пенсийка! Направодагиожалиш

16

карина

преди 6 години

И още нещо, Йотова - правиш ли разлика между "брюкселски език" и "езикът на Брюксел" ?

15

карина

преди 6 години

То в Брюксел рядко се разбират на брюкселски език, та и другите да го разбират. Йотовааааа, стъпи на земята - няма да съжаляваш !

14

Циник до 16

преди 6 години

Упс...радвам се, че освен бесепарски вкаменелости...влизат и нормални момичета във форума! :-)Уондърбрато..ще ти отива, и без подплънки!Хубав Уикенд !Поздрави от арабско-афганистански Франкфурт!

13

валери

преди 6 години

Нашата е в списъка с отличниците на Шорос , та едва ли може да каже нещо самостоятелно !

12

1

преди 6 години

Брюкселски език: бюрокрация, бюрокрацияю, бюрокрация и пак бюрокрация !

11

1

преди 6 години

Йотова дава ли си сметка, че тези българи дето не разбират всъщност и плащат заплата за да ги зщитава, не да говори срещу тях ?

10

Циник

преди 6 години

Що? Знамето на дъгата изглади ли го вече за парада? Уондърбра-то приготви ли с подплънките?Трябва да те разочаровам - тотално съм старомоден - имам съпруга, и син...скучен хетеросексуален.Виж Брюксел е друга работа - в Европарламента гъмжи от ге*йове, лесбийки, и *** до фили...модерна работа...

9

Циник

преди 6 години

Цитат:"Евродепутатът Илхан Кючюк коментира, че отдавна Европа не е Европа на нациите, не е и на регионите, а става територия на свободното гражданско общество."Преведено от турски на български:Европа не е Европа на нациите, а арабско-ислямски катун - в който "местните аборигени" трябва да работят, и издържат алаходупните пришълци...да са толерантни, и търпими към ежеседмичните (вече) масови касапници на братята по вяра! Брюкселските търтеи отдавна вече не представят никого в Европа - концерни лобита

8

Анонимен

преди 6 години

Йотова е много добра с "френския".

7

отчетник

преди 6 години

Другарката Йотова е събрала всички червени карамфили в БСП,затова ги разбира така добре нещата!!

6

българина

преди 6 години

Когато двама говорят на различен език, се разделят. Когато римляните са решили, че варварите не ги разбират, защото те са много умни, варварите разтурили империиката им след което я напуснали. Сега ще стане същото

5

1

преди 6 години

Йотова,*** разбира ли от кладенчова вода,та българина да разбира брюкселски език.

4

Анонимен

преди 6 години

Напротив, много добре го разбираме - хей-паради, толерантност и разтворени бузки насочени на югоизток.Там е работата, че не ни харесва.