168

Анонимен

преди 6 години

e що сте ни изтрили коментарите, нещо великите работодатели не са ги харесали лида та обобща де, това което липсваДа го ду-х-ат

167

Мень

преди 6 години

Жур за бизнеса. Нама деца няма работници! Айде махнете и това, че никой да не работи!

166

Анонимен

преди 6 години

AKO V GODINATA IMA 365 RABOTNI DNI PAK SHTE IM SA MALKO

165

До работидателите:

преди 6 години

Като не ви изнася - наемете си работници от малцинствата....

164

Българин

преди 6 години

До Хей-162 О,да,то гледането на дете не е никаква работа.Според теб.Само че много бъркаш.Работа е и още как!И то много трудна,тежка и отговорна.Почти като всяка друга,така че това си е реално отработено време.

163

Българин

преди 6 години

То пък едно заплащане за гледане на дете,едно чудо!Детските надбавки и те едни огромни суми!!!!Разбира се-без отпуск!Така се насърчава раждаемостта.Браво за великата идея! Цинизъм,друго не мога да кажа.

162

Анонимен

преди 6 години

Още малко и "бизнесът" ще ни иска трудова повинност.

161

Българският бизнес

преди 6 години

се оказа по-опасен от бизнеса с наркотици, оръжие и човешка плът, взети заедно! Явно са раждани от крокодили, забравили, че освен раждане, се налага и възпитание, поне в човешките общности, за крокодилските явно не важи.

160

Анонимен

преди 6 години

На АИКБ и на Васил Велев синовете и техните синове деца от мъжете им да им родят! Нещастна ***!

159

До Никола

преди 6 години

Ама изнеси си в Испания или Италия да видиш че не работят по 4 месеца в годината,пък тогава давай акъл су льо!!

158

Бизнесмен

преди 6 години

Румънския Бизнес се усети че за да може да се развива и печели повече трябва да е конкурентно способен на пазара на труда.Затова и рязко увеличиха от 50 до 200 % заплатите в Публичния сектор което е буквално Невиждано увеличение на заплатите в световен мащаб.А тука родните Индустриалци се чудят как да принудят малкото им останал персонал да работи повече за същите пари.Не се прави така Бизнес!!!!!Истински печелившия Бизнес се прави с Перфектни Служители и Техника.А те струват скъпо!!!

157

до 155

преди 6 години

Чудно - по 4-5 часа в денонощието си имаш контакт с детето си. Тъй като през останалото време то спи, или ти си на работа. На това му се казва пълноценна майчина грижа. Заплатата и позициите преди детето

156

boshlaf

преди 6 години

"Бизнесът" първо да коментира предстоящото 200-300℅ увеличение на заплатите в съседна Румъния!

155

boshlaf

преди 6 години

Бизнесът: Уволнение, 100тояги на голо и химическа кастрация при майчинство....ХАХАХХАХАХА! Бизнесът ДА ГО ДУХА!

154

Хей!

преди 6 години

На държавата не й тежат майчинските, но годишният отпуск е за почивка от реално отработено време и се плаща от работодателя. За това става въпрос. Иначе много умник тука, много нещо...

153

Никола

преди 6 години

Първо трябва да се въведе ред и ограничат празниците , ние сме уникум в това отношение . Защо трябва да се празнува 1-ви Май , колко работници останаха в БГ , също 6-ти Май Гергьовден , ами аз пък искам Никулден да е нац. празник щото и Ден на банкера ! Като се прибавят Великден и 24-ти Май реално у нас 2 месеца не се работи . През Септември, въпреки че това са сериозни дати 6 и 22 , но пак този месец е аут и като прибавим Август дето е ваканционен още 2 мес. никаква работа . Как да се оцелява.

152

до 159

преди 6 години

Те са на принципа кради до де има ,яж пий балъците бачкат.Знаеш ли кога ще пуснат жените си да работят след 3 месец ,хрантутят си се без да са работили от 1990 година,болно поколение с болни мозъци,но без болни анбиции само банкет и позъорщина.Печалба на макс ,че когато се сабудят овцете, да избягат с достатъчно на далече.

151

до 156

преди 6 години

Тук не става въпрос за теб и за представата ти за света ,а за опита на бизнеса да отнеме основно трудово право,връщаме се в епохата на френската.Въпроса е за малкото хора останали да мизерстват,работещите бедни.То какво ли да се чудя всеки в БГ хванал лев забравя ,че има хора трудещи се без реална оценка на трудът им.А реално всеки зависи от това какво те ще изкарат ,изхарчат и колко време ще продължават с мазохизма си.Е това е нещо което не може да се разбере.

150

Кривондел

преди 6 години

Производителност в България - два пъти по-ниска от немската.Заплата - ЧЕТИРИ пъти по-ниска.Цени на стоките в хипермаркетите - същите...Това горното работодателите биха ли го коментирали някак?

149

Кривондел

преди 6 години

Защо нито един от тая организацийка не призова да се ограничат огромните средства за мениджмънта за сметка на заплатите, за да не бяга мат'ряла на Запад? Тия с петцифрените заплати, служебните коли и представителните разходи изпитват гняв от 20те дни отпуска на майките... Ние пък тогава ще си гледаме нашия интерес :)