13

Анонимен

преди 6 години

Гледа я в очите и я лъже!Какво очаква да бъде обичан,да правят секс до скъсване,какво!?!!Било,какво било!!!Той повече нищо не може да направи.Да си я върне не може!!!Дори да си я върне на нея не и пука особено за него."Каруцата,като се обърне пътища много!!"

12

Анонимен

преди 6 години

Веднъж "счупи ли се сащтомната,ходи я лепи!"Той каквото и да направи,вече.На нея и е все тази.

11

Женен

преди 6 години

Криси е най-прекрасното 24-годишно съкровище.

10

Женен

преди 6 години

Криси, мила, заслужаваш всяка секунда криене от жена ми!

9

Петърчо

преди 6 години

Екип на сайт с име "Тийнейджърски Проблем" пише за изневярата. 1 2 3 4 ...... 12!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Нискоинтелигентните егоисти си мислят, че показното прелюбодеяние ще предизвика у околните завист и възхищение и всеки ще каже, че са "голЕма работа". Не им пука, че нараняват брачната си половинка, но предварително добре са преценили с какво я "държат" и защо няма да се стигне до развод.

7

В повечето случаи

преди 6 години

кръшкачът/кръшкачката се стреми към еднократно приключение и изобщо не се замисля, че нещо може да се обърка.По численост следват онези, при които наистина в брака липсва нещо, без което не могат, но и не желаят да разтрогнат този брак поради някакви причини. Те постепенно стават виртуози във воденето на двойствен живот. Много са мислили какво ще правят, ако нещата се объркат, а също и каква цена са готови да платят.Има и трета разновидност - нискоинтелигентни егоисти. Те си мислят, че

6

Гошо

преди 6 години

Айде бе......Ей смешници , то нали вие си стоите вечно млади с тела като на Аполон и стегната, кожа и бели зъби.Те жените ви стават лелки, но и вие ставате чичаци.Всички стареем, запускаме се , провисваме и се сбръчваме. Така, че озъртайте се за млади гълъбици, но без да бръкнете дълбоко в джеба , никоя няма и здрасти да ви каже.Ценете си лелките, защото те ви търпят и приемат каквито сте.

5

Див Петел

преди 6 години

Много зле конструирана статия. Че аз да изневерявам ли съм тръгнал или да си задавам въпроси и да правя рекапитулации. Когата привличането е налице няма място за въпроси.

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКогато си върнете "женското" у вас тогава и мъжете ще станат кавалери.

3

Анонимен

преди 6 години

Бригада я за неговата психика! Да умира,ако ще!!!

2

Анонимен

преди 6 години

След 15 години съвместен живот установяваш, че слабичкото забавно същество до теб се е превърнала в дуднеща дебелана, носеща сутиен като палатки, с космати крайници и къса безформена коса. Ами не ти трябва много да се замисляш на поддържаната колежка...

1

Анонимен

преди 6 години

Забравих за цената.Цената е, че ще си направиш кефа с нещо различно от вечно мрънкащата сдала багажа лелка, която търпиш с години.