38

Анонимен

преди 6 години

Номер 20, много бъркаш, тези нямат нищо общо с Исляма и той не е никакво недоразумение, тези ИД ли какви са убиват както немюсюлмани така и мюсюлмани, нещо което е напълно забранено и в трите големи религии, Ислям, Христянство и Юдайзъм, вземи малко се образовай, а не да пишеш глупости. Хубаво е че много хора вече осъзнават, че нещата не са такива каквито искат да ни ги представят.

37

Анонимен

преди 6 години

Някои казват, че Израел успешно пренесе епицентъра на действията в Европа.

36

Су 34

преди 6 години

Нека да я насъсква срещу Европа, ние сме за Русия. Русия е наш приятел, а Европа наш враг затова България трябва да следва руските интереси!

35

Анонимен

преди 6 години

А на този гейпарад ще има ли фойерверки?

34

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ЕВРОПИТЕЦИ - НА ГЕЙ ПАРАДА.ДА ПОДКРЕПЯТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

33

Анонимен

преди 6 години

Три години Франция се чуди къде да си пъхне двата мистрала, които Русия отказа да вцеме след налагането на санкц;иите.

32

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТЕРОРИСТИ СА САЩ. НЯМА СТРАНА ПО СВЕТА, КЪДЕТО ДА НЕ СА УБИВАЛИ. ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТИ СА УБИИЦИ - ОТ ПЪРВИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ.НАВРЕМЕТО СРИНАХА СОФИЯ И ИЗБИХА ХИЛЯДИ НЕВИННИ ГРАЖДАНИ.

31

Анонимен

преди 6 години

Кремъл създаде ИД.Сега се прави че се бори с нея, но всъщност я насъсква срещу Европа.Няма по-голямо зло за света от Русия!Нищо хубаво не е произлязло от тази страна!

30

breh da mu se

преди 6 години

Единствената държава, в която ИД не е извършила атентат е САЩ. Това на каква мисъл ви навежда?

29

Новата Азбука

преди 6 години

Ако Сегашната мафия продължава да управлява новата ни азбука ще завършва с буквите:Ер Доган, Ер Млаък, Ю, Я!

28

Ася

преди 6 години

За съжаления ние сме един от най-големите износители на оръжие за ИД, факт. Няма да посочвам имената на фирмите, които ги продават, сигурно ги знаете кои са. Много е тъжно, защото всичко е театър и парите винаги ще са водеща сила.

27

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинЕрдоган "малко" петрол изнесе на ИД , те а това цените удариха дъното . Ти за едни цигари ми говориш.

26

Анонимен

преди 6 години

До ****както виждаш европа се напълни с тарамбуки550 милионна Европа се напълнила с 1 млн тарамбуки и щели да я променят :) Ти пак ли си чел руски вестници?Там пише ли, че във Франция мюслитата са 7%, а в любимата ти Русия над 30% ?

25

Су 34

преди 6 години

Колкото до Русия и терора в Европа за русите е въпрос на чест да ви отвърнат с терор на ваша територия след като 10 години Западът подкрепяше чеченските екстремисти, разбра ли?

24

Анонимен

преди 6 години

Нашият русофилизиран резидент Радев също замлъкна с исканията за отмяна на санкциите срещу Русия, просто му показаха прекалено много доказателства за руския терор в Европа и дори и на него му стана ясно, че няма как да бъдат отменени тези санкции а напротив в най-скоро време ще бъдат засилени.

23

Су 34

преди 6 години

Турция не трепе ИДИЛ, тя ги финансира и обучава!А ние продаваме оръжие, защото нашето е качествено и се търси в целият свят. Вие не произвеждате нищо и затова 5 месеца превземахте един 2 000 ден град в Сирия, Ал Баб!

22

Анонимен

преди 6 години

в наше мало село няма мюсли няма и терор,няма и / уреди от възраждането за топлене на ръце/няма и кражби и побой над възрастни.Тихо и кротко е.Полицайвиждаме само по избори.

21

Турчин

преди 6 години

Докато Турция трепе терористите от Идил, България продава оръжия и цигари на същите.

20

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли защо Украйна ще бъде приета в НАТО въпреки анексията на Крим и отчаяните руски битки в Донбас за да небъде приемана Украйна заради вътрешна нестабилност? Защото Украйна предаде много важни сведения за участието на Русия в терора над Европа през последните години. Докладът за това беше прочетен от самия украински президент Порошенко на последната сесия на НАТО на която присъстваше и Тръмп. Изводите от докладът бяха подтвърдени и от разузнаванията на няколко западни страни.

19

сс

преди 6 години

Германия защо ли я няма? Нацисти, терористи все тая.