172

Пол Найденов

преди 6 години

Ако патреотарите и другите *** хейтъри ги нямаше, София Прайд можеше да мине и без охрана!

171

Анонимен

преди 6 години

За осиновяването на деца от хомосексуални двойки. А кой ще ви ги роди, бе?!? Не трябва ли да бъдат попитани първо жените, дали са съгласни да раждат деца на хомосексуалните двойки?! Ама те били искали деца. Ми родете си ги, ние жените не сме съгласни да раждаме и да ни ги отнемат, за да имате вие деца! И вие станахте много! Клиниките по репродуктивно здраве са пълни с двойки с проблеми, ние за вас ще раждаме, я си е...те м...та!!

170

до 184

преди 6 години

До АнонименНапротив,никой не се интересува от ***..рунгели и затова ги е яд,искат внимание,искат повече и повече к..***

169

Анонимен

преди 6 години

Известни траннис-trannys.Памела Андерсън, Джъстин Бийбър, Майли Сайрус, Мадона, Кейт- ,съпругата на принц Уилиям и цялото сем. са траннис..Повечето в Холи`с -уоод са траннис, децата им са отглеждани по същия начин..

168

до 193

преди 6 години

До АнонименБъркаш трябва да бъдат *** по дърветата за престъпления срещу човечеството.

167

Фронто

преди 6 години

Най_силен е инстинктът за опазване на вида. Ще се натрупа количество на заплаха и видът ще реагира. И тогава вместо изолация ще има кастрация! За да не се тиражира грешката. Неизбежно е - във видимия свят н я м а "трети вид": и видимият свят ще отреагира.

166

Анонимен

преди 6 години

ХАЙДЕ СЕГА НИЕ МЪЖЕТЕ, ДАВАЙТЕ ДА СИ ГИ НАВИРАМЕ ЕДИН НА ДРУГ ЗА ДА ЗАПРИЛИЧАМЕ ПО- НА ЕВРОПЕЙЦИ И ДА ДА НЕ ДРАЗНИМ ГОСПОДАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ.

165

Хм

преди 6 години

Да се пропагандират психични отклонения ми идва малко в повече....

164

Анонимен

преди 6 години

Каквито и забрани да се налагат юридически,природните закони немогат да се забранят...това си е паталогия на организма.Ния можем да го приемем насила,но еволюцията не

163

грешиш

преди 6 години

До Анонимен 184Българина 5 пари не дава кой с кого си ляга!Той си има достатъчно дертове за да се вълнува по цял ден от тези неща!Той,за разлика от гейтаците,си има други приоритети!Но българина много се интересува от "прайдове"-те на разни ненормални откачалки с техните идиoтсkи искания!Това е част от оцеляването!Той е изключително търпелив,до момента в който престaне да бъде такъв!И тогава става страшно!

162

Демокрацията

преди 6 години

в съвременната и форма е творение на хората които в техните тайни общества се кланят на дявола - сатанисти. Развращаване на обшеството е един от методите им да направят хората безморални или без традиционни ценности както става у нас. Едно общество без морал и без национална култура и традиции е много по лесно да се управлява това е общество без идентичност с други думи маса от зомбирани същества.

161

СС

преди 6 години

ГАЗОВА КАМЕРА ИЛИ ЕЛ. СТОЛ, ИЗБИРАЙТЕ... ВСИЧКИ СТЕ НА СПИСЪК И ЩЕ ВИ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО...

160

малко нахално

преди 6 години

Искат да имат равни права-добре,никой не ги ограничава...Искат да се събират-ок,никой не го е забранил. Искат да правят парад- ами ,добре- да правят... Ама ,искат и охрана за парада...-Е стига ,вече де..спрете се малко

159

Анонимен

преди 6 години

Всеки има право да избира дали да е хетеро,хомо или би сексуален.Прайда е шествие,което призовава към толерантност спрямо различните.Българинът е хейтър по рождение,той не приема различията,което го доближава до манталитета и религиозните забрани на Близкия Изток.Вместо да погледне собствените си проблеми,като безпаричие,корупция от приема в детската градина та чак до министерското кресло,Българинът се вълнува дали Иван от съседния блок,ще се жени за Стоян и дали двамата ще осиновят дете.

158

Хе

преди 6 години

До moreliniАми ние хетеросексуалните всеки ден правим парад навсякъде свободно. Докато идеята тук е и гейовете да се чувстват свободни, така както е в много други страни вече. Прави са да искат разбиране.

157

Ми

преди 6 години

Само ще спомена, че шефът на най-голямата по пазарна капитализация (над 800 милиарда долара) компания в света е открит гей.

156

morelini

преди 6 години

Не съм против тях и ги приемам но не и да ми навират в очите тяхната сексуална ориентираност.Такъв парад мися че не е необходим.Ние като сме хетеросексуални и ние ли да си направим парад.....

155

хетеро

преди 6 години

най гоемите мъжкари накрая излизат най големите фелацио любители... факти от историятавие жалки пещерняци от кои сте??

154

хетеро

преди 6 години

традиционни ценности.... от ненадреталска епоха!годината е 2017, излезте от пещерите, талибани!

153

Читател 22

преди 6 години

До Анонимен 160Казал си го , с малко думи много точно! Тук не е мястото, да се определяме като хетеросексуален или не! Тук е пълно с коментиращи, които са зависими и нямат собствено мнение! Тяхна е необходимостта да направят другите нещастни защото не могат да открият свободата и любовта! Ценностите ни били, разбирай християнските, в това да сме хетеро! Ами ако вярвате в тези ценности обичайте ближния и не се страхувайте от него! А за фалшивата ви християнска загриженост, какво да кажа?