11

Мънго Джери

преди 6 години

Отговора на въпроса - Нищо! Както си му е реда на праворъздаването в "най-правовата" държава на ЕС имитира дейност и всички ще ги пуснат по - живo, по-здраво! Не сте ли го гледали този "филм", който за незнам си кой път ни го пускат!?

10

Анонимен

преди 6 години

РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА, НО СЕ ЧИСТИ ОТ КЪМ ОПАШКАТА.

9

Анонимен

преди 6 години

"за да вземе книжка, курсант Х трябва да даде около 600-800лв"Това е само официалната тарифа. Но школите правят всичко възможно курсиста да вземе допълнително часове и да се яви на допълнителен изпит поне веднъж, преди да плати официалния рушвет за ДАИ. Така че още преди да е дошъл изпита курсиста е дал още толкова за допълнително обучение, защото нарочно го оставят необучен през официалните часове.

8

Анонимен

преди 6 години

Цялата мафия се разпростира не само в ДАИ но и в автошколите. Именно от автошколите тръгва цялата корупция и рекетирането на курсистите. Една автошкола прибира повече пари от допълнителни часове и надценки на изпитите, отколкото от самия курс. Там са десетки милиони безотчетни печалби всяка година.

7

Анонимен

преди 6 години

Сега пък изпитващите ги изкараха виновни че получавали ниски заплати и затова били корумпирани. Един изпитващ ако има в месеца 4 изпита по средно 10 курсисти, 8 от тях си плащат по 100 лева = 3200 лева на месец над заплатата само от рушвети. Така че изобщо не са за съжаление изпитващите.

6

Анонимен

преди 6 години

за да вземе книжка, курсант Х трябва да даде около 600-800лв , т.е цялата процедура не е евтина. Как така при 5-8 изпитвани на ден от един изпитващ не достигат парите за нормална заплата? Нещо за което той да си харесва работата? не говоря за десетки хиляди, а за нещо нормално. Един изпит колко е? 30-50лв? 5 човека за деня са 150лв оборот от които ако изпитващият е на 600лв заплата е мъка за цялата идея...

5

Анонимен

преди 6 години

С триста лева така да е само че пари правят ама пари а катастрофите а жервите н а пътя повечето от които са се така какво правим докога бе или да ги затварят и да махнат тая институция и да сложат разбрани хора не да си гледат техните автоцентрове или да се незанимават но да сложи човек които владее пътя защото е път не да му берем страха и тои нее дал един час а другия които е дал тои не го зачита искаме всички автоцентрове да са равни не едни едно други друго затова сме на това ниво

4

Късно е

преди 6 години

конфликта на пътя вече го имаме! Жертвите са стотици, инвалидите..., за тях никой даже не споменава! Имаме едни завишени цени на услуги, пък заплатите им били ниски... Европейски цени за услуги и стоки, пък ниски заплати! Кой позволява това да се случва толкова години! Скачени съдове няма да променят нищо.

3

Анонимен

преди 6 години

Човекът е абсолютно прав. Такова е положението в половината и повече държавна администрация. 300 евро заплати и се очаква, че сам ще си докараш до минимума за оцеляване. После гражданите са възмутени от корупцията. А истинските престъпници са тези, които определят нечовешките условия!

2

Пипи

преди 6 години

Сагата с изпитите за шофьорски книжки взе да досажда на обществото. Да се внесе американския модел - всеки се обучава, както си иска и се явява на изпит като си плаща малка сума. Сао така ще се премахне корупцията. Но кокалът е голям и не го пускат.

1

Генади

преди 6 години

Песимист съм. Корупцията в държавата е повсеместна! Навсякъде решава Чичко Паричко...