113

Анонимен

преди 6 години

123, ти къде видя за хвръкналия купол на руския танк?Сподели с нас колегите съфорумци.Пиша на Гугъл търсачката,купол на руски танк Т90 горя нищо.Купол на руски танк свален и пак Нищо.Такова нещо не може да не излезе в търсачката.Ти да не си бил с братята мюсюлмани обстрелвайки танка?Или си бил в танка?Дай малко инфо не бъди стиснат Бро.Или лъжеш нещо.Не е хубаво така.Като не знаеш нещо да дрънкаш Бро

112

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен122 Виждал си дръжки .То така се подпалва танк . Не си виждал казарма . Абе друго си е с епилиран за.дник.

111

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен124 Даже имат правен имунитет и не подлежат на съдебна отговорнос,както със случаят в Сливен, когата биха едно момче , и ние им плащаме и транспорт и командировки и заплати ...Сиреч-храним чужда армия.Разбира се това са тайни клаузи и са табу за ,,свободната и независима преса,,дори и да го знаят .

110

Анонимен

преди 6 години

До Ха- ха- ха .... и Индия и Пакистан в ШОС . Ха-ха -ха . Те ти матрьошка . 3,5 милиарден икономически съюз Ха-ха -ха..Следващите са Иран ,Турция ,Виетнам ,Филипини ,Малайзия ...Ха-ха-ха ...Матрьошка .

109

Анонимен

преди 6 години

До GhostТе и на Луната имат бази. А в България колко войници да, с какво са въоръжени? Или е така си говорим , само и само руска пропаганда да правим.

108

Ха- ха- ха

преди 6 години

Най-новото руско изобретение за хибридна война е ***-матрьошка. Тъкмо затвориш усъата на един и се пияеяеа друг, по-дребен, по-подъл, по-неук и по-вулгарен.

107

Ghost

преди 6 години

Имат бази

106

Анонимен

преди 6 години

Хаха, те щото много горят, затова Путин им назначава президента на щатите.Чак сенатска комисия....срам за USA;)Какво разследват сега във Фащ?;)

105

Анонимен

преди 6 години

Къде си виждал;)На някоя игра:))))Та ти в казармата не си ходил ***

104

Анонимен

преди 6 години

4 американски бази в България може да има единствено в глави с 4 грама мозък! Американски бази в България няма. Въпросът е приключен!

103

Анонимен

преди 6 години

119 излагаш се.Ти виждал ли си танк да изгори!!!?И то от РПГ!Гори да, изгори невъзможно.Претопи да.Гербер ли си;)Личи си.,Руския Т90 горя и продължи да се движи и стреля;)Горя не танка, а осколките по него от ракетата.

102

Анонимен

преди 6 години

spacewarДа добавя пише за базите

101

Анонимен

преди 6 години

Абе главчо, stripes, Руски сайт ли е!Като не можеш да четеш английски поне си мълчи!Защото си чедо комунистическо от най-простите.Няма да ти изреждам всички западни сайтове които пишат за базите у нас.Ново село,Айтос,Безмерно и другата си я открий сам.

100

Човек

преди 6 години

До АнонименКойто защитава гейове или е такъв, или е солидарен с тях, или трупа авторитет да го приобщят в гей обществото, или вече е такъв за да се обижда.Кои са гейове ги виждат нормалните хора, защото се отвращават от тях.Изложи се май......

99

Го4о

преди 6 години

Само 2% от БВП на Германия, който ще отдели за НАТО, надвишава 2 пъти бюджета на Русия за отбрана!!!!! А като прибавим целия ЕС..... "не ми се смята" Ха ха ха....

98

Анонимен

преди 6 години

4 бази имат. Сидеров го повдига много пъти този въпрос докато не беше управляващ.Това че ти четеш на руски, на мен не ми пречи да чета английски.И айде стига с тези русо фили ,научи нещо друго.Тъпо парче

97

Москва

преди 6 години

всичко я тревожи, ако питате тях най-добре само те да имат армия/А на колегата 113, много е прав и както се осъжда Хитлер и Хитлериските знаци, по същия начин тряба да се съди Сталин и комунистическите символи

96

Руска дезинформация

преди 6 години

До Анонимен...4 USA бази в България...Освен в руската пропаганда къде са тия бази, че не ги знаем. И Волен Сидеров нали е уораеляващ? Защо до сега не е повдигнал въпроса? Лъжеш повече и от джуджака.

95

Анонимен

преди 6 години

До БББББББ......политици...са гейчовци.....Който все за гейове говори, накрая в такъв се превръща!

94

Анонимен

преди 6 години

4 USA бази в България.Нищо не плащат.Навремето нацистите имаха също бази у нас,но си плащаха.