21

Monda

преди 6 години

Do komentar 3 anonimenTi nishito ne znaesh za severna Korea. Poznavash samo neshitata, koito propagandirani ot zapadni medii. Te sobsem normalno zibeqt i vorqt za po dovar zivot. He gobori gluposti koeto ne znaeshi. Predi da otsenqbashi drugite, pogledni za seve si.

20

Анонимен

преди 6 години

"Пхенян извърши... два ядрени опита от началото на 2016 година." А през 2017 година какво се случва?

19

Анонимен

преди 6 години

Помага се на този, който работи и иска помощ... На нас пълна техническа документация да ни сложат на масата, нищо няма да произведем. Индустрия няма... Каква дума само, ,,индустрия''!!! Дори от речника на медиите изчезна.

18

До 20

преди 6 години

Сега малко да те светна!Не можеш да извиниш сам себе си!Този така широко разпространен израз извинявам се е абсолютно грешен.Правилно е да се каже извинете/ме!Та да те питам на чист български-анадънму?

17

Анонимен

преди 6 години

Според евроатлантическата пропаганда Северна Корея е много изостанала страна в която хората няма какво да ядат и се самоизяждат. А , всъщност имат развито селско стопанство, строителство, произвеждст компютри, мобилни телефони, оръжие. Може би имат и АЕЦ. Влезте в Ютуб и разгледайте филми за Северна Корея правени от запад и и Руски медии и направете сравнение с нашата БГ а може и с доста страни в Европа. То сега в Европа е голяма смрад.

16

До до до 14

преди 6 години

Извод:Преди да правиш забележка,помисли!казва се извинявам се!

15

Анонимен

преди 6 години

До до 14Их човек да не направи грешка бе :) само това чакате май :)

14

До14

преди 6 години

Колега,напиши"инджинерин" та дано им звучи правилно на илитератите!

13

****

преди 6 години

Искаш ли да бъдеш независим,трябва да си добре въоръжен,и по този начин ще държиш враговете си далеч от границата си,точно това прави и С.К.

12

А бе

преди 6 години

До Анонимендо 12 Е па няма нужда САЩ да бъдат унищожавани,съсипвани и прочее!Просто трябва да станат нормална държава,една от многото развити страни!Това,което трябва да се унищожи е стремежът им към тотална доминация по силов път и паразитирането върху света-нищо повече!Естествено,те доброволно няма да се откажат от сегашното си положение на световен полицай и даже се стремят да го засилят.

11

Хм

преди 6 години

До АнонименРусия едва ли би дала на С.Корея нещо сериозно като оръжие!Най-малкото защото може да се объркат плановете и за войната със САЩ!На Русия не и трябва горещ война с Америка,при положение,че бавно и сигурно печели студената(което изглежда невероятно,но натам вървят нещата)!Иначе е много изкушаващо да даде на С.Корея малко противокорабни ракети,за да бъде натрит носа на американците!Обаче тия ракети лесно могат да бъдат превърнати в ядрени и става лошо.

10

Анонимен

преди 6 години

И Ким се подиграва с Дони!

9

Анонимен

преди 6 години

САЩ има нужда от Северна Корея! Имат нужда от колкото се може повече врагове. Как иначе най голямата армия в света ще оправдае съществуването си?Ако нямат врагове ще си ги измислят....От кого ще ни пази НАТО? Трябва да има плашила за да може овцете да бъдат държани в страх.

8

bolbov

преди 6 години

До анонимен 3 ти даже и мравка е си а само анонимен т.е.кръгла 0.Корейците са патриоти и комунисти страната им е като аптека и е пълна с работливи мравки които правят тези чудеса. Ние българските мравки ще тръгнем напред когато анонимни красиви и умни разберат че трябва да са като нас.Добавям бил съм в КНДР и знам какво пиша а се преразказва дойде веле.

7

Анонимен

преди 6 години

Търсят си боя и ще си го получат

6

Анонимен

преди 6 години

Май затова американските корита изчезнаха от Китайско море. Да не вземе някоя неточна ракета да ги потопи.

5

Анонимен

преди 6 години

Ама тези корейците съвсем като нас в училище, сгъват по една ракета и айде през прозореца.

4

Анонимен

преди 6 години

Интересно кой им помага :) години нямаха никакъв успех и сега извднъж от както САЩ им скръцнаха със зъби някакви техонологични "иновации". Или е Русия или е Китай. Не вярвам да е Китай защото те се обявиха против ракетните им опити остава Русия. Ама да ми говорите, че сами са направили нещо за толкова кратко време е просто смешно.

3

онбашията

преди 6 години

явно само с резолюции не става, трябва и бдения със свещи :)

2

Анонимен

преди 6 години

До МРАВКАти си и с мозък на мравка. Сещаш ли се защо никой не отива да живее в Северна Корея а севернокорейците ги разстрелват като кучета на границата защото се опитват да избягат в Китай? Явно не, защото си с мозък дори по-нищожен от този на мравка.