12

Анонимен

преди 6 години

Американците да си се разбират кой е крив и кой прав, но този президент не може и няма да направи Америка велика!

11

Анонимен

преди 6 години

Тоз горкия стана президент на шега и сега няма идея какво да прави освен простотии

10

Циник

преди 6 години

Поредното американско шоу за заглавичкване на зомбитата. Тръмп направи такова густо на Военно промишления блок, че никой не може да го свали от този пост, освен Бог! Този бизнесмен положи основите на една страховита война в Близкия изток, война от която щатите ще спечелят трилиарди. След тази война държави като Иран, турция и Катар, просто ще спрат да съществуват.

9

до муспи

преди 6 години

Няма бог или дявол,няма онези другите,няма извънземни.Има само купчина от хора роби на своите инстинкти.Тези които управляват също са хора с жени и деца,с проблеми от всякакво естество.Те не живеят по добре от теб,просто работата им е различна от твоята,най вероятно я мразят,и чакат момента за почивка като всички други.Кофти,но реалноста е къде по проста и скучна.

8

Анонимен

преди 6 години

Доколкото съдя по България, а и по цяла Европа и Севрна Америка, демокрацията е да сложиш свои хора на позициите, които разпределят и усовяват парите, за да може да ти се отчитат безотчетно. Е, не се съмнявам, че на някои това им харесва. Не се и съмнявам, че на други това не им харесва. Но, това е демокрацията и както нашите евроатлантици тук казват - по добро нема ;)))

7

чудомир

преди 6 години

Путин правилно отбеляза,че в САЩ,президентите се сменят,но политика в повечето случай си остава същата.И това е проблема на Путин и на Русия,че той не може да разбере,а можи не може и да си позволи,това да се случва в Русия.Демокрацията е тънка материя,сложна за руснака.На запад системата донякъде е като в Русия,но на Запад може да осмиваш политиците,да плюеш,обвиняваш,да анализираш,да протестираш.Може и нищо да не променяш,но си изкарваш мислите и чуствата.Това е демокрацията.

6

Анонимен

преди 6 години

Ще му пръднат на чадъра на Тръмп, най-великия мъж на вселената, ха ха ха Дори и заедно да *** всички в конгреса, пфуй

5

Анонимен

преди 6 години

Люде, сънародници, колкото повече време минава, тплкова повече се убеждавам че "арабската пролет " е една гросмайсторски изиграна партия шах, в която производителите на оръжие(няма да назовавам) печелят повече от всички възможни търговии- петрол, наркотици и биткойнти ;).Проницателността, че племена които воюват от век и Веков без "усмирител"-диктатор ще воюват дълго и печелившо е меко казано Висш пилотаж!

4

Kito

преди 6 години

Не виждам да се пише нищо от показанията на Коми. Ало, днес бг няма ли да напишете нещо за руската намеса от изказването. Сложете го на по- челно място да го виждат всички рубладжии, а и да направи впечатление че сте обективни!

3

Анонимен

преди 6 години

Коми на полиграф, независим, български!

2

Анонимен

преди 6 години

Изграждането на характера се гради в колектива и чрез колектива!

1

Анонимен

преди 6 години

Коми в Сената и Сената в Коми!!!!!!Скоро:-))))