28

Една пръдня

преди 6 години

Въздух под налягане със специфична миризма.

27

Kito

преди 6 години

Днес бг ама моля предавайте точна информация. Коми казва. Безспорно Русия се е намесила... а не имало е руска е намесила. Бъдете обективни. Още малко ще питате: имало ли е руска намеса? Безспорно. Такъв е отговорът.

26

Анонимен

преди 6 години

А защо в статията липсва признанието, че е дал на приятел да пусне в медиите класифицирана информация? Тръмп сам е казал ,че ще го съди затова. Странно е да се предават толкова едностранно събитията, след като всеки може да изгледа разпита в ютюб.

25

Доказателства

преди 6 години

Дайте неизфабрикувани доказателства?Нарочно пълнят пресата с изказвания за това, защото като повториш една лъжа 100 пъти и става истина.

24

Членска карта в БКП

преди 6 години

Мерси ---от "руските технологии".....ха,ха,хаааааааааааа...АЗ---съм по западните!!Наситил съм се на ВЕЛИКИТЕ руски ла""а.....!СЕГА --СА ВАШИ!!!!!

23

Членска карта №7

преди 6 години

до 24Сигурно ще ви се види странно, но Русия е от малкото страни в света, които ползват свои технологии... Вярно, не им достига капацитет да направят масово производство на потребителски стоки и това е голям проблем... Като почнем от лекарства и стигнем до смартфони...

22

Членска карта №7

преди 6 години

Маму клянусь!Това са му доказателствата!Важно е да се подгрява публиката.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10"Не и продават съвременни технологии, за да я направят изостанала държава." А защо Русия не си създава сама съвременни технологии?

20

NO COMENT

преди 6 години

"да защитя ФБР и нашата почтеност"

19

Анонимен

преди 6 години

Че какво да каже друго тоя Коми? Нали трябва да се отървава, та и ще лъже и ще маже. Полудяха янките със тая злоба и сплетни срещу Русия. Та те с измислиците си само доказват мощтта на Русия, но и своето масово психическо заболяване на най-високо равнище. Жалко, за практичното, здравомислещо население на САЩ. Жалко за Марк Твен, Хемингуей, Стайнбек, Гершуин, Меноти, десетки други хуманисти, велики творци. Наследниците им са нещо зле.

18

МУ,ХА, ХАА

преди 6 години

"Знаех, че може да дойде ден, когато ще имам нужда от запис на това, което се е случило, не само за да защитя себе си, а и за да защитя ФБР и нашата почтеност"

17

Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Дреме ми за американците!Аз прочетох в едно списание, че доларът е тоалетна хартия и сега си бърша онова с долари. Малко дращи, но щом пише в списанието...А една от секретарките, много странно, като ме види, че тръгвам към тоалетната, скача и спира кранчето с водата! После ходи да чисти след мен на ръка... Много странно!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1ТЕ НАВСЯКЪДЕ СА ПО-ДОБРИ от краварите!!!!

15

Анонимен

преди 6 години

Уаууууууууууу, и сега КАКВО????? Макар, че от това, което той каза, въобще не личи това! Но нейсе....и така да е! Та КАКВО ОТТУК НАТАТЪК????? Айде, "най-добрите специалисти", ко ща праите сега? Не че не се бъркате навсякъде по света, включително и в Русия! Е, получихте ли си го!!! Оооооо, какво следва оттук нататък????? Хи-хи....все ми е в главата думите на Баба Ванга - ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЦЕДЕНТ В КРАВАРИЯТА ЩЕ Е черния!!! Така изглежда.....хи-хи....а дано! Амин!

14

Анонимен

преди 6 години

Вече е пътник.

13

Гюнтер

преди 6 години

Аз останах с впечатлението че той каза ТОЧНО ОБРАТНОТО на това което сте написали!Че няма никаква,намеса каза!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Ами тези вече стават направо параноици,или вече не им пука от стадата,че за всичко обвиняват Русия.Стигнаха дотам,че да твърдят,че Русия им избира президентите!Ами,че така стават направо за смях,щом други им избират президентите.Направо да ги премахнат тогава,като са такива некадърници.Тръмп е прав като казва,че са некадърници.Сякаш са станали марионетките като нас,дето от американкото посолство ни избират управляващите.Е,най-после ги стигнахме американците,или по-точно,те нас!

11

Питам само:

преди 6 години

А откъде накъде американците се бъркат във вътрешните работи на Рисия в САЩ, а?

10

Анонимен

преди 6 години

Ами какво очакват американците?Притискат Русия, разбиват и икономиката - беше в ТОП 10, сега падна под Индия, Италия и Мексико! Отнеха от Русия изконни територии в Източна Европа, Балканите и Средна Азия! Не и продават съвременни технологии, за да я направят изостанала държава. Нацвъкаха навсякъде противоракетни системи, за да не позволят на Русия да си използва ядреното преимущество. Наложиха влиянието си в изконно про-руски държави, изолират я външно-политически...Какво очакват сега?

9

Анонимен

преди 6 години

100% имаше намеса на ФА6Т в Ирак Сирия и Либия днес всички виждаме какво cтава там Коми е пряк участник в ивършените преврати и съучастник на ИД.