21

Анонимен

преди 6 години

Мда в интернет ще намериш привърженици на всякакви *** дори на този. Жалка ***.

20

Циник

преди 6 години

Брейвик се оказа визионер...как да го кажа - грозно е когато умират хора...млади хора! Доколкото си спомням - жертвите му не са избрани случайно - симпатизанти, или сподвижници на проислямска неолиберална партия подкрепяща мултикулти..имигранти...Та се питам - кой и кога ще вкарат в затвора Мурксул...и брюкселските и сподвижници...само в Ница - жертвите ИМ са 70!!!! Кой ни направи скотове в скотобойна на алаходупни социопати???? Колко е кръвта по ръцете и (ИМ) Брейвик се оказа прав! Факт!!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Ама тоя не е човек, какви човешки права?Само бой и сех....Пардон, без себе защото е гей и ще му хареса. Само бой без сега ката ден до живот.

18

муспи

преди 6 години

Ако този тяхен Левски е убиец, то какво да кажем за този дето преполови българите за четвърт век?! Това и султаните не успяха!

17

Гешев

преди 6 години

Хер Брайвик- поклон пред теб самотни боецо!!!!съдените на смърт от правителствата ни те поздравяваме!Те разбра какво става в Европа и отвърна по правилния начин на удара!група кан ТелеригОПОКЛОН

16

Колко неща не знаем

преди 6 години

....за Скандинавието. Бедна ни е фантазията. Закрила на детето само за на им влезеш в полезрението. Взимат деца от семейства и ги дават на пИдали двойка да си го гледат.Съвсем сериозен съм.

15

Анонимен

преди 6 години

Корумпираната норвежка система трябва да бъде поставена под мониторинг. Нечовешките условия при, които е поставен Брейвик наподобяват сталиновите коптори и испанската инквизиция.

14

Гошо

преди 6 години

Жертвите не са християни а комунисти. Това са промити мозъци за които няма спасение.

13

Георги Иванов

преди 6 години

Един от героите на Нова Европа, поклон!

12

Анонимен

преди 6 години

А къде остана основното право на 77 -те човека, правото на живот отнето от този ненормалник. Да беше отстрелял поне когото трябва. Грешка е че лежи в Норвегия. Трябваше в Турция.

11

Анонимен

преди 6 години

какви човешки права ? той съзнателно отнел живота на 77 човека и за всеки трябва да лежи по 77 години. много наглост на този свят,много ! ама нали европа е толерантна...

10

Анонимен

преди 6 години

На острова всички 77 разстреляни от Брайвик бяха мюсюлмани. Жена няма как да е обрязана, знам!))). И ти си прав.________________ГЛУПОСТИ!Точно 7 са мюсюлманите. Останалите жертви са християни.

9

До 4

преди 6 години

Потърси в мрежата текста на неговата защитна реч.И аз реших, че е прекалено краен, когато за първи път чух какво е направил. Но когато прочетох аргументите му, си направих извода, че нещата логично са тръгнали в тази посока - нечии нерви в даден момент не издържат.Брайвик е самотен боец. Не се знае кога, в момент като този на атентата в Манчестър или в Ница ще се появи някой като Брайвик и ще се окаже в позицията на водач.Такива като Меркел не мислят какво могат да предизвикат с "поканите" си

8

Прогностика

преди 6 години

Да не започнат в скоро време да му се молят да излезе преди изтичането на срока, защото като гледам как са го закъсали ...Май само Брайвиковци могат да се справят с някои проблеми там.Другите райони на света да гледат и да си правят изводите. Ако не искат Брайвиковци, да не допускат създаване на условия, които раждат такива ответни реакции.Защото появата на Брайвик е точно това - ответна реакция на нещо, което заплашва съответното общество.

7

Анонимен

преди 6 години

до 4 На острова всички 77 разстреляни от Брайвик бяха мюсюлмани. Жена няма как да е обрязана, знам!))). И ти си прав!)))

6

помацу

преди 6 години

Брайвик е радикален Християнин.И той като своите "братя"от ислямска държава ,заслужава присъда,която да съответства на извършеното злодеяния.

5

Анонимен

преди 6 години

до 4 Муахааха само полурязани бяха викаш?

4

Анонимен

преди 6 години

Брайвик ще излезе от затвора един ден, но съм убеден, че ще разстреля в някоя джамия в Европа някой ден всичко живо в нея. Докато пак не го приберат да си почива в затвора.Вярвайте ми, тоя ще го направи отново само да му се отдаде възможност. Голям!

3

Анонимен

преди 6 години

Какво ви става бе? Този изби 77 души и те не бяха "ряззаниии"!

2

Анонимен

преди 6 години

Всички тия атентати в Европа..всички тия жертви, всички тия болки на роднините на загиналите се отъждесвяват с каузата на този голям Брайвик. Браво, човече!