7

Анонимен

преди 6 години

Наистина, един неколкократно осъждан крадец с фалшива диплома да бъде издигнат в ранг "политолог" и да бъде толкова често канен по ТВ студиа - показателно е за нивото на българската журналистика...

6

Анонимен

преди 6 години

Ако бяха решили да останат в ЕС, тея щяха да искат да се отделят, защото са останали ;)))Като жени са ;)Целта е ясна и се стремят към нея по всеки възможен начин, само не и директно да ти кажат какво точно искат ;)

5

Анонимен

преди 6 години

Ако стане ще пратя на бабето, Тереза несМей и някои други известни чърчили по една българска ракия марка Дойран, естествено патронче, да оценят намека!

4

Анонимен

преди 6 години

ирландците са по-особен случай. едните ирландци са католици, другите - протестанти, едните националисти - другите - близки до англичаните, дори езика им е различен. С шотландците не е така - различават се от англичаните по релегия, териториано устройство имат си църква, а доскоор и валута.

3

Анонимен

преди 6 години

Този е доказан и осъден крадец с ВиК присвоени пари от Борисов 1 а активиран като сиректор на измислен институт по икономика и анализи появяващ се по всяка телевизия денонощноПРЕСТЪПНИК наложен от медиите на ТИКВАТА

2

Промил

преди 6 години

Великобритания нека си излиза. Шотландия иИрландия -твърдо в евросъюза ! Че иначе уискито ще стане мноооо солено !

1

Край

преди 6 години

При демокрацията човек дето е нарязал тръбите на Напоителни системи за скрап и се оказа с фалшива диплома може да ти се прави на анализатор на международното положение. При демокрацията няма невъзможни неща.