11

Анонимен

преди 6 години

Може би някой се е опитал да омаскари снимката, а може би таз година булка, догодина люлка.

10

честито

преди 6 години

Да е жива и здрава и да си купи цици,че е като дъска.И да не се взема толкова насериозно,никаква актриса не е ,нито тюфлека до нея е режисьор.

9

Анонимен

преди 6 години

Тука все идеални хора сте се събрали ,че критикувате момичето!Хубава е, да е жива и здрава и да са щастливи с мъжа и! Аман от хейтъри!, ей!

8

Анонимен

преди 6 години

Хмммм, аз съм бираджия на 40 ама такова шкембенце не съм имал .... има тука нещо!!!Бременна ли е ... увиснала ли еее?!?!

7

do 6

преди 6 години

не че съм фенка на Луиза, но не съм съгласна, че има шкембе!Що за думи?!Момичето си изглежда абсолютно нормално.И какво като яде с пръсти?Най-вкусна е храната, когато се яде с ръце, а и те са по бански, а не в някой фенси ресторант.Френската ви гувернантка ли ви научи що е етикет?

6

Анонимен

преди 6 години

Тази има еггати плавниците, по-големи от на мъжа си.

5

Анонимен

преди 6 години

Мъжете станаха много по-големи сметкаджии от жените. Този Мартин се ожени за нея заради парите на майка и - има "модна агенция", печеливша... Актриса не е никаква, само на 27 години и с такова шкембе........фигура никаква, главата и празна. Няма за какво да се хванеш.... Ядат с ръце - мислят, че са интересни..... Ех времена, ех нрави.....

4

ГРАЖДАНИН

преди 6 години

АМИ С КУБИНКИ ЩЕ Е НА СВАТБАТА Я. ТО ЗА ТИЯ ДЖОПАНЦИ (стъпала) КЪДЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ЕЛЕГАНТНИ ДАМСКИ ОБУВКИ...

3

И защо постоянно

преди 6 години

ядат с ПРЪСТИ, облизват се- мислят, че е мНОГО ШИК и ЕЛЕГАНТНО"..;-)) Смятат, че правят сексуален намек, а то-простотия.

2

Кьор

преди 6 години

Това шкембе ако не е бирено е в четвъртия месец.

1

Анонимен

преди 6 години

Ей, г-жо....да ти имам грозните отвратителни крака. Говоря за първа снимка. Гнусотия. Сякаш гледам крака на концлагерист от Освиенцим. И криви.