101

Hessi

преди 6 години

Ei, bg jenskite imat poveche courage ot majkite...:-)

100

Ф.С.В.

преди 6 години

Така-Министерството не можело да контролира тази организация -А Рагин може да реве всяка година към Министерството - че нямало кадри -че нямало ученици че нямало роби от чужбина - че Бг не правела добри реклами в чуждите телевизии -И ТАКА!) Явно някаква си измислена хотелиерска организация -Управлява държавата ! Браво на Ангелкова за разграничаването и от този арогантен селски Бай *** в хотелският бранш- Явно според него -ТОЙ е незаменим -НО за бедните работещи в този сектор - Този е Хитлер!

99

Ани

преди 6 години

До Хотелиер - То затова родния ни туризъм е на такова високо ниво! Отдавна ме загубиха като турист на нашето Черноморие.

98

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Хотелиер-За какви световни стандарти говориш бе ***??? Къде в цивилизования свят хотелите са нацвъкани един до друг като курешки в кокошарник??? В Акапулко ли???Май Полски Тръмбеш е най-далечното място където си ходил...

97

Мунчо

преди 6 години

Извинете, но защо триете коментари срещу лицето Рагин??????

96

Аз

преди 6 години

Как може да се разсърди никого? Интересно ми е...

95

Хотелиер

преди 6 години

Ангелкова да помни, че Рагин е бил шеф в туризма много преди тя да стане министър. И ще бъде дълго след като тя напусне министерството. Рагин е човека, който вдигна родния туризъм до световните стандарти. Няма по-компетентен и подготвен от него в тази сфера. Благодарим ти, Рагине!

94

Патриот

преди 6 години

Браво на Госпожа Ангелкова,тя е истински пич!А Другарят Рагин се държи и изказва,като дърта комунистическа *** в нови социалистиески кюлоти!!!Аленочервени!!!

93

Болен Сидероглу

преди 6 години

Извини се,бе ,извини се !!!

92

филибето

преди 6 години

БРАВО АНГЕЛАКОВА

91

Анонимен

преди 6 години

Добре реагираш Англекова, ама защо небеше така принципна когато колега в правителството ти стана Валери Симеонов или неговите изтъпления по границата ги намираш за нормални

90

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До miko ...шведите са много чувствителни към...Българските работодатели пък са много чувствителни към размера на печалбата която гонят.Тази камериерка в очите на бг работодатела е двойно виновна.Първо го ощетява искайки за труда си заплата.Второ ядейки ритници от чужденците може да предизвика отлив на клиенти ,а от там и намаляване на печалбата...Изобщо-лоша жена...Да се уволни!!! Нъл тъй господин Рагин???

89

до 92

преди 6 години

Май ти не си наясно със значението на някои думи и квалификацията на определени действия.Инцидент щеше да бъде, ако пияният швед беше повърнал без да иска върху камериерката.В случая има престъпление.Булгаското ром като ритна жена в берлинското метро, немците казаха, че може да бъде квалифицирано като опит за убийство, наш ***, както винаги е готов да лази и лиже като става въпрос за чужденци, били те и престъпници, и убийци.Браво на този, който е пуснал видеото в мрежата, да не се потули!

88

Анонимен

преди 6 години

Нямат съдебен преводач от шведски и може да го пуснат

87

miko

преди 6 години

Този подлец и нагляр Рагин е толкова нагъл, че няма да се оттегли, гаранция 100%!

86

чакащ

преди 6 години

Чакам шведа да го осъдят ЕФЕКТИВНО по бързата процедура, а тоя тарикат да си подава оставката. И ако хотелиерите не го свалят значи и те са с такова отношение към работниците си. И после плачат че никой не иска да им работи.

85

АНОНИМЕН

преди 6 години

До ОтпускарДОБАВЕТЕ И НАШИТЕ 2000 ЕВРА.

84

рагин е прав!

преди 6 години

четейки, коментарите и изявленията на министъра на туризма, разбирам че туризъм в бг няма да има и то не че страната ни е лишена от природни дадености, а от това че всеки се занимава и се има за експерт в дейности специфични като туризЪма! докато не разберете значението на думи, като - инцидент, компетентни органи, дискретност, медийна истерия, уважени към хора с опит и ценз за дадена дейност - не само туризъм, нищо хубаво няма да се случи в държавата - това и искат повечето от вас!

83

Иван

преди 6 години

В България идват само туристи алкохолици, бедни туристи и заблудени туристи, както и емигранти, които се прибират в Родината за лятото. А такива угоили се като Рагин са доста и си въртят далаверите.

82

Анонимен

преди 6 години

До ОтпускарЧудесен коментар, включвам още 2-3000 евро в минус и от мен в салдото на другаря рагин