30

Защо не

преди 6 години

Тази история може да е нещо като "журналистическа патица", но на АНС&поръчители, т. е. "АНС-патица". В много точен момент и по "холивудски" сценарий се пробутва на обществото манипулацията, че ние имаме безспорни секретни данни за руските военни хакери и т. н.Как си, Тръмпи? Налага се да те импичнем и всички средства са добри за тази велика цел. Много ни се пречкаш ...

29

боби

преди 6 години

Няма значение кой е Тръмп, няма симпатии и антипатии по отношение на личности и държави. Щом работи в специалните служби госпожицата е обучена, инструктирана, положила клетва и е наясно с това което прави.А в прав текст това се нарича предаване на държавните интереси и подлежи на изключително сериозно наказание.Що се отнася до любимата ви Русия, там за такова поведение разстрелват.

28

Жибор

преди 6 години

Какво излиза сега??? Враговете на Тръмп бягат да се спасяват при Путин??!! Ето им на червените булки "Спасовден"!

27

Исти

преди 6 години

Какъв всъщност е Тръмп,той още не е показал и това момиче,което е почти още дете няма как да го знае,освен ако не е инструктирано от негови врагове какво точно да говори. На този етап всичко,което може да се каже за него може да излезе лъжлива клевета и всякакво говорене против човек,който още не е показал своите истински възможности е напълно безсмислено,прибързано,безпочвено и емоционално обременено.

26

анонимен

преди 6 години

Ей тия руснаци много нахални само се мешат и пречат на демокрацията в САЩ не се засрамиха е и това момиче младо и много умно им показа кирливите ризи.Аз до сега не съм чул и прочел някъде американски хакери да се мешат и подслушват други държави и политици това е така защото САЩ спазват демокрацията и не се месят на други в нещата и американските хакери са културни и възпитани.

25

боби

преди 6 години

Абре какъв родител трябва да си, че да си кръстиш детето Reality Winner????

24

Анонимен

преди 6 години

Не била престъпница? Кой ще нарече кандидат президента на една от най - мощните политически организации в САЩ, който същевременно е и един от най - богатите хора, "купчина ***"? Тая е феминистка психопатка. Какво се учудват, че продава страната си? Най - вероятно не е за пари, а за самочувствие, защото Тръмп смаза самочувствието на феминистките в САЩ. На фенимистките, не на американците. На феминистките не им пука какви щети ще нанесат на другите, стига те да не са валат. Тъпо, но вярно.

23

Анонимен

преди 6 години

Булшит

22

Анонимен

преди 6 години

Секретните секции на САЩ текат като пробита тенджера.Щом и обикновените руски хакери могат спокойно да влизат в сървърите им, значи работата на американците отива съм разпад.

21

Анонимен

преди 6 години

Интересно, м-у опитали и успели има доста разлика.

20

Тралалала

преди 6 години

Знам, че темата е сериозна, но не мога да спра да се чудя какъв човек би си кръстил детето Риалити Уинър (проверих и името на английски - пише си се точно така - победител в риалити). А това девойче е родено поне две десетилетия след хипи годините.Само като си помислиш от колко изтрещяло семейство вероятно идва, и вероятно какви психически травми има от подигрвките с името й от детската градина до днес, въобще как са я допуснали да работи със секретни файлове? Сами са си виновни.

19

gf

преди 6 години

Тая много глупава. Сноудън поне избяга.

18

Анонимен

преди 6 години

Ще ми сравнявате Сноудън и Манинг с тая, дето не е изнесла нищо... Вие у ред ли сте? Ще я смажат заради обидите и към Тръмп. Феминизма не прощава, а мозъка изпарява ;)

17

Анонимен

преди 6 години

Ахахаха ще нарича Тръмп някакси... Сега за някакъв измислен документ ще и разкатаят фамилията и едва ли вече ще може да си намери сносна работа...

16

Анонимен

преди 6 години

Шопе, момата я съдиш на база на снимката тука. Требе да си не много умен за такива дейности. Бива си го момето. Има снимки в цял ръст из нета.

15

Анонимен

преди 6 години

Проблема с изтеклия документ е, че не предоставя никакви доказателства за руска хакерска атака. А е от засекретените, на база на които се твърди, че е имало такава. Тоест, пускането на тоя документ в публичното пространство доказва, че обвиненията срещу Русия са бездоказателствени и базирани само на едната вяра на това, че на Хилъри избирателния комитет го казва това ;)))Как да не я вкараш такава в затвора? ;)))Ще показва на цял сят, че е нямало руска атака... Я затвор! 20 години ;)))

14

Анонимен

преди 6 години

В тая статия виждам само непотвърдени твърдения за руска хакерска намеса. След това виждам, че млада феминистка с явна връзка със службите за сигурност на САЩ излиза с някакъв документ, който отново не представя доказателства за нищо и правораздавателната система в САЩ започва някакви действия срещу нея. И това навярно трябва да потвърди руските хакерски атаки? Лошо седларов, лошо. Очаква се нещо далеч по - интелигентно за да можеш да излъжеш дори един ИТ по целия свят ;)))

13

Опа

преди 6 години

Е, хайде сега де! Пуснаха Гоуст ин дъ шел и се появи Риалити Уинър. Това дори и за име на кон не върви, а какво остава за човек!

12

Рашън Гей

преди 6 години

До ЦиникЧакаме та с Ердугана у вас!!! За преговори по турски поток. Ще се ползавт смазочни материали.

11

сс

преди 6 години

Имаше една много красноречива песничка в която се пееше :тъ** ов**: та и тая така... От руски IP-та имало атаки ....шшш голям проблем еййй... мега тайна. Тя по-голяма от сноуи направо пишете хъх