13

Анонимен

преди 6 години

Мая Манолова е единственият политик на тъй наречената демокрация който заслужава уважение. Надявам се и президента Радев да върви по същия път.

12

.....

преди 6 години

Ако се кандидатира за Президент гласувам за нея!!!

11

Мая, ние очакваме

преди 6 години

СТРОГИ САНКЦИИ за кръвосмесителните връзки, за да намалеят рязко ражданията на деца с увреждания!Вместо това, Мая нададе вопъл, че било в социален дом вместо при семейството си, някакво бременно 12-годишно момиче "омъжено според традициите на своя етнос" /тоест, забременено от близък роднина след тридневен гуляй-"сватба"/.С кой акъл бе, Мая? като я върнеш при "мъжа й", до 18 г. тя ще роди още 4-5!Член на мешерето при кардарашите заяви пред ТV, че предпочита да му е зет синът на брат му!

10

Hlet

преди 6 години

Tova e edna klevetnica samo. Celiat sviat go znae ot bg tv.

9

Анонимен

преди 6 години

Браво на Мая!Предишния Гаргамел за нищо не ставаше.

8

Църковна мишка

преди 6 години

Какво си отвоювала? Тая само си прави пи-ар, вдига врява, досущ като Бойко, за следващите президентски ли се готви, що ли... Тя е била в парламента и е гласувала за тия заробващи закони за монополите. Била е и още е в играта, на тяхна страна. Защо иначе поиска ТР от ВКС за топлофикациите, като беше ясно, че ВКС ще отсъди в полза на монопола? Преди поне имаше шанс някой да попадне на свестен съдия, сега обаче въжето е турено на всички.

7

Анонимен

преди 6 години

Тиквата я направи омбудсман за да не му се пречка в парламента. На следващите президентски избори на, които той ще се кандидатира ще загуби именно от нея.

6

Стига лицемерие, Мая

преди 6 години

На какво се дължи детската бедност бе, Маичке?Дължи се на това, че някои правят деца като на конвейр и после ги тръсват на наш гръб, та да ядат и те от детските надбавки и помощите, които държавата зорлем вади от джобовете на работещите и плащащите данъци.Така детската бедност се удвоява - за да бъдат частично нахраненибезконтролно създаваните деца и техните безотговорни мързеливи родители,нашите деца също мизерстват!

5

А правата на нашите

преди 6 години

неродени деца?За да не оставаме само с по едно и да можем да си позволим и второ,трябва най-напред да се реши чрез закон кой има право да разчита на платено майчинство и детски надбавки за повече от едно дете!После да се преустанови спекулирането с т-нар- приемни семейства! Няма да плащаме на *** и Пульо, които са се споразумели - нашите деца отиват у роднини /те ще са приемните им родители/, а после си делим парите. Който е създал децата, ще работи принудително за издръжката им в соц.дом!

4

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ЖЕНИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ В БЪЛГАРИЯ ! ОКАЗВА СЕ ЧЕ СА ПО ОПРАВНИ И С КУРАЖ !!!!

3

Десен

преди 6 години

Никак не ми бе приятна!Сега я уважавам!

2

Анонимен

преди 6 години

Не жена, а титан браво Мая народа е с тебе.

1

Обикновен човек

преди 6 години

Откакто стана омбудсман, тази жена се превърна в най-уважаваният от мен политик! Ако 10% от всички политици си вършеха работата като нея, България би била една средноевропейска държава, а не стържеща по дъното! Браво, Манолова, за свършената работа за последните 2 години!